tisdag/onsdag = en tolkningsfråga

Två dagar har gått av sportlovet. Känns lite värdelöst med tanke på att jag har jobbat 13-21 båda dagarna men tänk på pengarna jag får nästa månad! Mums Mums!

Dagen har flytit på hyffsat bra, för att munta upp mig så åt jag och min arbetskamrat Maria kinamat till lunch =) mycket gott, direkt efter smälde jag i mig en tårtbit och sen fick jag gå runt några timmar med full mage och illamående, men det gick över.. (och gott var det!!)

Efter jobbet så kom min vän Sara och hämtade mig med bilen. Känns sjukt konstigt att hon har körkort =) Nu har hon haft det i över en vecka, det är så lyxigt.. Jag kan knappt vänta tills jag får ta det, nu är jag väldigt motiverad.. Vi åkte hem till henne, drack varm choklad och såg slutet på Desperate Housewifes. Sen spelade vi Buzz. Allt gick enligt planerna, jag ledde hela spelet igenom tills det sista förbannade momentet, då vann Sara massa poäng och jag blev snuvad på min seger :(


Imorgon så har jag lovat mig själv att jag ska träna innan jobbet.. Men får se om jag kommer upp, ska ställa klockan på 8 och kolla hur min kropp reagerar.. Imorgon är en kortdag 11-19 så jag borde egentligen orka träna innan..


/

Känns lite ensamt när man sitter själv i ett stor mörk villa och äter middag såhär vid 00.00 snåret..
Men vad gör man inte :)

Nu ska jag nog börja dra  mig mot duschen, om jag vågar duscha ensam? Har sett alldeles för många skräckfilmer när det händer nåt när man står där själv och trallar..

:)

Puss & Godnatt.


lyckliga fredag

Dagen har varit grymt bra!
Vår redovisning på "hur man kommunicerar med människor som befinner sig i kris" gick faktiskt rätt så bra. Känns skönt nu när det är över =)

Fredagskvällen har jag spenderat hemma med glass och varma hallon och en snäll mor =)
Jag ska ju faktiskt upp och jobba imorgon och jag tänkte att jag ska vara utvilad till lördagkvällens bravader! Jag är ju faktiskt inte 12 längre utan det tar på mig när man dansar till småtimmarna!! haha, skämt åsido..




Föresten, jag shoppade idag =)
Jag chockar världen med en färg som jag vanligtvis inte syns i..
Grön!

Kanske en underskattad färg?
Söta detaljer iallafall..
(bild kanske kommer!)



I can't close my eyes and make it go away..

Hur mycket jag än vill så kan jag inte blunda och ta bort mina problem..
Jag måste rycka upp mig och ta itu med dom istället.
Men hur tar man itu med ett problem som man inte kan lösa? Ett öde som inte ligger i ens egna händer..

Jag blir så frustrerad när jag inte kan lösa det själv, det är så frustrerande att veta att vad du än gör så spelar inte det någon roll..........

I can't close my eyes and make it go away som Bono sjunger. Undra om  han vet hur rätt han har?


Imorgon är sista skoldagen sen väntar ett långt och behövligt lov!
Den senaste veckan har jag sovit 2-3 timmar varje natt, imorse när jag kom till skolan var jag svimfärdig för att jag var så grymt trött.. Hoppas på bättre sömn nästa vecka..

Ska jobba några timmar imorgon efter skolan och så 9-17 på lördag ..

<3

-

Sömnlösheten plågar skiten ur mig för tillfället.
Pappas värden har blivit sämre........
Jag vet inte hur jag ska göra för att orka morgondagen.


A

SARA FICK KÖRKORT IDAG
SÅ NU HAR JAG FÅTT EN PRIVAT CHAFFÖR :D

115287-10

:)

För att dämpa alla grubblande tankar så har jag hållt mig sysselsatt hela dagen lång.

Skola 8-14
Träning
Shopping!!

Köpte skorna, och två klänningar :) Nu är jag lycklig..

-

Hur kan en dröm förstöra så mycket? Trodde jag hade gått vidare.. Nu är jag helt plötsligt osäker igen.


sweet sunday

helgen är över  :( jag saknar den redan.

Fredag: Jobbade 16-19.. Var nere på Tony's och sen efterfest hos söder :) Jag hade sjukt kul, vi gick och sjöng Aladdin och massa annat, tråkigt att jag skulle upp och jobba på lördagen.. Var hemma vid 02.30


Lördag: Jobbade 9-17 .. Schlagermiddag! Sen på fest i Vårberg.. Massa esteter som drar fram gitarrerna och sjunger med en hes rock röst.. Jag dreglade..

 Johanna blir på hemvägen nypt i rumpan av en turk på tunnelbanan.. Konstigt att man har fördomar?
Var hemma vid 04.00 då jag inte kunde sova, efter lite fyllekäk och fyllesnack somnade jag lycklig med ett leende på läpparna.

Söndag:Känner mig itne så sliten som jag kansek borde göra.. Har dock ingen ork att plugga och egentligen ingen lust att träna heller. Skippar det, två träningar den här veckan får räcka.. Satsar på att simma lite innan skolan imorgon istället

Pussochkram!


JAG ÄR KÄR!!

115287-27Jag är kär!! Är dom inte för vackra? =D Passar inte till min röda vinterjacka men den ligger snart ihoprullad längst in i garderoben... Dom här ska bli mina senast torsdag!!

tisdag

Efter några tunga dagar så är jag fit for fight igen!

Saknade Grey's idag.. men Desperate Housewifes var också bra, men det var inte sådär magiskt som det är ibland :) men det kommer nog..

Imorgon är det alla <3 dag. Känns lite deprimerande, får väl glädja mig åt speed dateingen som vi ska ha i skolan =D Kan nog bli rätt så intressant tror jag..  Och sen ska jag räkna alla rosor som jag inte kommer få imorgon i skolan.. (haha) nej men jag är inte bitter

Lön på torsdag också! Mycket trevligt!


RSS 2.0