saturday and it's party time

Känner på mig att det kommer bli en grym kväll.. Nu drar vi till Uppsala! Groggning sker i bilen.. Goodbye my lovers!!


fredag

Godmorgon pluttar! Nu har jag suttit och pluggat några timmar faktiskt. Fick ihop några sidor. Nu ska jag äta morgongröten och sedan springa iväg till gymmet och köra lite.. AFRODANS!! det är så sjukt kul.. jag får alltså sådan energi.. Nu har jag lite bråttom.. tjing!!


finaste marre & jag


tjobadooo

på typ en timma har jag skrivit en halv A4. tro nu inte att jag är långsam och trög. för all del. jag har lixom haft fullt upp med allt annat. när ska jag ha tid med att plugga tänkte du? jag har ju facebook och bloggvärlden att hålla koll på.. jag sitter i en datasal nu med sex människor som jag inte känner. jag sitter längst bak. det betyder att jag kan se vad dom gör men de kan inte se vad jag gör. tyvärr är det sex tråkiga människor. för de har pluggat hela tiden. inte ens har de varit inne å facebook. hoppsan. håll i hatten. han framför mig kopierade en hel text ifrån någon sida och klistrade in i sitt arbete. hoppsan. nejmen. så får man ju inte göra!! ungefär så mycket händer i örebro för tillfället.

ikväll ska jag tvätta och gå på bio. dessvärre inte själv utan med sandrooo! nej. tillbaka till barnavårdsutredningar. det är intressant. men jag orkar inte formulera mig. blir typ som att jag sitter och skriver en självbiografi och det är inte riktigt meningen. om jag pluggar en timma idag så kommer jag vara helt ledig imorgon typ. och ändå är det inte tillräckligt för att ge mig motivation. inte cool.

ps. märks det att jag går på cigg och fruktsocker? jag är typ helt hyperaktiv!!!!!!!!!!!!! ds.


onsdag

Hejsan svejsan. Ännu en spännande dag har passerat i en students liv. Dagarna går så sjukt fort. Jag fattar ingenting. Idag försov jag mig typ en timma och fick därför ta en superduper powerwalk till skolan. var helt svettig när jag kom fram och satt och eftersvettades på föreläsningen. sånt tycker vi om. efter plugget så gick jag hem i mini-snöstormen och somnade i soffan ett litet ögonblick. det var skönt. sen lagade jag mat. korv stroganoff. det var gott och vart en massa matlådor. hela fyra stycken. sen spelade jag spel med dennissom jag vann megamycket. nu kollar jag på en film. snart ska jag hoppa i sängen och sen imorgon är det samma visa igen. fan vilket roligt liv man har ibland. imellan allt det här har jag kedjerökt och ätit apelsiner för att dämpa godissuget.

I helgen blir det nog Uppsala för lite party. Det ska bli rätt kul faktiskt! Om jag orkar vara social. Men fram med boxen vettu.

Elin har varit på Oasis ikväll. Det gör ont i mitt hjärta. Jag vill också stå där i globen och få gåshud. istället ligger jag i min stora sköna soffa i örebro och njuter av livet. ja fan. livet är rätt så skönt just nu. man ska inte klaga. nej nu har jag inte tid med dig..ville bara uppdatera er om mitt spännande liv. förstår att ni är så galet nyfikna. hejdåååååå..


music

En gammal goding har kommit tillbaka till min besattlista Winnerbäck - För dig..

Jag har alltså en förmåga att bli helt besatt av låtar. För någon vecka sedan hörde jag nedstående låt på MTV på morgonen och satt gröten i halsen. Den var ju riktigt bra. Idag skickade min ängel E. över den och jag vart glad som ett litet barn! Broken strings som den så fint heter är utan tvekan en helt jävla underbar låt som kommer spelas dygnet runt på min lilla ipod de närmaste veckorna. Njut för fan!


tisdagsträning

40 min cross
10 min tramp
biceps
triceps

+ simning 40 min
+ promenad 45 min

SUG PÅ DEN DU!!




Bild: Ayia Napa 2007, en galen och konstig resa.. där träffade jag Ollebull för första gången!! Buhu.. Saknar honom jäkligt mycket!! Jag ska nog ta mig i kragen och ringa honom en vacker och solig dag. Japp..

måndag

sitter och kollar på "unga mödrar" och bitterheten börjar växa i mig. unga damer i tjugoårsåldern som säger att de ska leva med sina karlar livet ut och att de ska gifta sig inom en snar framtid. bara tanken skrämmer mig och gör mig oerhört bitter. tur att sandra kommer och hämtar mig snart så jag får i mig lite choklad. eller rätt mycket choklad. 

sen ska vi tydligen kolla på bonde söker fru bröllopet. pinsamt att man planerar att kolla på ett sådant program. det är tydligt; det krävs mer choklad.

by the way, skönt att ha landat i örebro igen. vi har redan planerat festligheter i nästkommande helg. och helgen efter. och helgen efter det. fan. man kanske ska ta sina 43 dagar utan alkohol snart. eller så slutar jag babbla om det. vi båda vet att det aldrig kommer ske. det är som mitt sluta-röka-program som går sisådär.

Jonnas och min konversation för några veckor sedan:

Jonna: Fan vad du röker..!!
Anna: Jag?! Röka..? Nej alltså.. Jag ska sluta  på måndag..
J: Fan vad värdelös du är!!
A: Vadåra? Det här är bara en nedtrappningscigg.. jag ska sluta på måndag, jag looooovar..
J: Du är medveten om att du har sagt att du ska sluta röka sen i augusti?
A: Jag måste ju vara laddad kvinna!!'
A: Jag vet. Jag är sämst.


Här var jag i perfekt skick. Tre minuter senare låg jag däckad i en av emmornas sköna röda fåtöljer. Fan ta dig Patte och din estländska sprit.


fredag

Hallojsan! Onsdagens bravader var riktigt roliga. Vi spelade bowling och jag kom på en hederlig andra plats av totalt sex spelare.. Vi bestämde oss för att "gå¨och ta en öl" men som vanligt så blir det mer än en öl och man uppstår någon form av en halvfylla. Vi lyckades tajma in när Kareoke-trean från VM var där och han var så jävla grym! Som en blanding mellan Michael Jackson och Justin Timberlake, mums! Mina vänner bjöd också på skönsång men jag satt och höll i mig hårt i mitt hörn efter hårda påtryckningar att ta över scenen. Det fanns helt enkelt för många glas att krossa med höga toner (pik denise pik)!

Idag är det fredag och jag sitter i mitt barndomshem i trygga Stockholm. Ska hoppa in i duschen nu och sen börja röra mig mot staden. Födelsedagspresenter skall inhandlas och ska fika med en vän. Hittade en gammal skiva med Björn Rosenström med bland annat textraden "Du ville pipa men det ville jag helst slippa.." hahaha grymma låttexter!


tonight is the night my life changed..? or..? tomorrow..?

Jag har världens finaste vänner här i Örebro. Ni får allt av mig. Och jag får enormt mycket tillbaka. Ni är bäst!

Nu ska jag packa för imorgon efter skolan är det direkt till stockholm som gäller. Pappsen kommer och hämtar mig vid stationen för att han säger att han saknar mig så och vill ha lite egen tid med mig. Han är en söt gubbe han.

Har sjungit kareoke och druckit vin hela kvällen! Berättar mer imorgon när jag landat i Trollbäcken. Fina gröna Trollbäcken.


onsdag

klumpen i magen börjar mer och mer försvinna. kommer antingen slippa sitta på dubbla hyror eftersom killen som ska ta över lägenheten antagligen vill flytta in så fort som möjligt!! allt verkar lösa sig och det känns både sorgligt och bra att flytta.

jag låg uppe och kollade på the hills till 4 inatt. kunde inte riktigt sova. det resulterade i att jag sov till för några timmar sen. ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag börja plugga lite smått. sen vid fem kommer sandra och hämtar mig för lite middag. sen ska jag krossa alla på bowling.

nej nu är det dags att sätta igång den här dagen. på med lady gaga på högsta volym!



lost in thoughts

afraid to show emotions and break the walls around us.
it's hard to trust someone again.
and I've tried to reach inside you.
but you've never let me in.
let it out.
let it go. 
let it go now.


it's all about the trust.



SICK N' TIRED

God afton! Jag har precis ätit en utsökt middag bestående av bulgur, lax och smarrig sås till! Känner mig helt hängig i kroppen idag igen. Blev anfådd av att gå till skolan typ. Gick och köpte en liten chokladbit men inte ens det gjorde mig piggare.  Nu ska jag nog gräva mig ner i soffan med mitt fluffiga duntäcke.

Imorgon är det slö-onsdag.. Med det menas att läsa lite kurslitteratur och börja skriva på en individuell uppgift vi har. Sen på kvällen ska jag och tjejerna bowla och ta en fika någonstans! Jonna och jag har börjat diskutera om vi kanske ska hålla oss ifrån alkohol i 43 dagar. Har läst någonstans att det är så lång tid det tar att rensa levern.

Puss och godnatt typ


:]

Idag startade termin 2 och det verkar bli en tuff termin med mycket plugg. De som läste den terminen förra gången beskriver den som "hundra gånger jobbigare än första terminen" detta skrämde verkligen mig och mina klasskamrater. Rätt komiskt att se hur alla blickar blev tommare och tommare för att sedan fastna på en punkt på golvet. Men jag håller lågan uppe! Salstenta om tio veckor blir det också. Jag blir nervös bara jag tänker på det.

Helgen har varit helt underbar. Många skratt och många värmande kramar. Två utgångar hann vi med också. Min mage känns aldrig uppjäst av allt vin man har tryckt i sig och det blev inte direkt bättre av att vi åt pizza igår kväll heller. Jag har inte ätit pizza sen jag åt det med denise efter en vild partynight i tyresö i augusti. Hihi

På torsdag blir det Stockholm iallafall. Känns som det var igår jag var där men det har tydligen gått alldeles för lång tid enligt min mamma. Hade det inte varit för två födelsedagar inom familjen så hade jag nog inte åkt hem förens millas födelsedagsfest i slutet av februari. Jag räknar iskallt med att det blir party fastän jag fortfarande saknar en inbjudan. Måste ha kommit bort på posten..

Nu ska jag äta en avocado till middag. Jag har ont i halsen. Orkar inte laga någonting.


klimat

För ungefär tjugo minuter sen när jag vaknade och tittade ut igenom takfönstret över min säng så möts jag av: ett vinterland. det är snökaos!! katastrof!! jag som började drömma om chinos och vita tygskor.. nu är det bara på med de varma vinterstövlarna och den stora vinterjackan.. nu ska jag iväg till skolan! termin 2 börjar idag! nya studiegrupper kommer bildas!! nej nu måste jag trippa iväg! tjing


snabb uppdate

Bakfull som ett djur. Det vrider sig i magen på mig. Men nu ska jag göra iordning mig och sedan skall vi alla tre trippa iväg till gustavsviks äventyrsbad som ligger här i närheten. Här ska det lekas och bubblas för hela slanten!!


gäsp gäsp

omänskligt tidigt för en student som är van att sova till minst kl 10. bästa sandra kommer iallafall att hämta mig om en kvart. då är det sista minuten plugg i skolan som gäller. senast kl 14.00 ska hemtentan vara inlämnad. nej nu är det dags att slänga mig själv in i duschen. puss!!

I'm not a perfect person

Nu ska jag skriva någonting som kanske verkar oklokt att skriva.
Men jag trivs här i Örebro. Jag trivs nog här lite för bra.
För jag vill nämligen inte åka tillbaka till Stockholm igen.
Missförstå mig rätt. Jag saknar många ifrån Stockholm.
Men här har jag verkligen fått börja om ifrån noll. 
Omringas bara av människor som får mig att skratta och som får mig att må bra.



Inatt var jag ledsen. Riktigt jävla ledsen.
Miljontals tankar som kom ikapp mig och som jag tydligen inte bearbetat färdigt.
Tankar och känslor som jag måste lära mig att hantera.
Jag undrar när det ska sluta göra ont. När jag ska sluta klandra mig själv.
Jag tror det räcker nu. Jag orkar inte mer.

Nej nu får det räcka med djupa tankar.
Imorgon är det fredag och det betyder inlämning av hemtentan.
Det betyder också utgång på kåren.
Och att Elin och Sofia kommer. Och Sara ifrån Dalarna. Yes. Det kommer bli en bra kväll.


mina fina tjejer kommer imorgon!

Idag har varit en grymt effektiv dag. Köpte med mig frukost och gick upp till Jonna för lite tentaplugg. Väl där satt vi typ 3 timmar och skrev i rasande fart. Typ finito nu! Vart jätteglada så vi studsade ut på stan för lite smarrig köttfärspaj till lunch.. Nu är jag hemma och tvättar och städar för fullt. Håller på att göra lite fint eftersom jag får gäster i helgen, Elin och Sofia kommer hit imorgon. Två utgångar och ett besök på äventyrsbadet är inbokat! Kommer bli så jäkla bra känner jag.




känns som att det är mycket kul som händer just nu! jag mår fan bra! ja idag mår jag bra! yes! hoppas den här känslan håller i sig nu!


frustration

jag vet vad jag vill få fram men jag får inte fram budskapet i ord!!!!!

på fredag går vi ut och firar att hemtentan är över
på lördag går vi ut och sörjer att jag kommer få omtenta

träningsvärk i hela kroppen men ikväll är det dags igen. denna gång med ljuvliga Jonna. hon kommer ta död på mig. jag är helt övertygad. det var kul att träffa er alla. jag kommer vaka över er.


nej nu ska jag ringa och gråta lite till Sara. detta går inte.



I'll follow you until you love me .. papa-paparazzi

 
jag vet att rubriken är osammanhangande med bilden
anledningen att det vart så är för att jag tokdiggar till lady gaga samtidigt som jag fick lite längtan efter sommaren.
alla mysiga sommarkvällar med underbara människor.
jag vill ha blondt hår igen! fan fan fan!! dock ingen ful utväxt som på bilden men jag vill vara ljus igen..
har en känsla av att det kommer bli ett helvete att bli ljus igen.....
nej nu ska jag fortsätta kolla på bilder
....

pump it up

Jag lyckades plugga i nästan två timmar i sträck. Det är ju bra för att vara mig. Nu kollar jag på gamla hederliga melrose place och ska snart börja röra mig mot gymmet för ett pass body pump eller kanske spinning.  vi får se vad det blir. svettas ska jag iallafall. mysigt. hejsvejs.



den där jäkla hemtentan ligger på mitt samvete

Ni är väldigt dåliga på att ge musiktips. Skäms ta mig fan!

Nu är det dags att sätta sig med hemtentan. Nu är dagen här där det är dags att det blir någonting gjort. Mår lite dåligt när jag tänker på att vissa av mina klasskamrater har småbarn och/eller tonårsbarn och ändå hinner prioritera hemtentan. Nu är det fokusering på hög nivå. Jag vill inte ha en omtenta. Det skulle svida i mitt hjärta. Så dags att kämpa lite. Som ni märker har jag pepptalk with myself!! Yeah!!  Tagga tagga tagga!!

vi går mot ljusare tider

Håller på att byta ut hela innehållet på min ipod. Det är dags för lite gladare tider nu känner jag. Vill ha musik som jag kan poppa på gymmet.. Hjälp mig, ge mig lite tips!

Lady GaGa - Paparazzi
Lady GaGa - Poker Face
Britney Spears - Circus
Foo Fighters - The Pretender (Sååååklart!)

Det är Kim som har lärt mig lyssna på Lady GaGa. Mihi. Hon är grym!!


hemtentamen går sisådär för tillfället

en klasskompis sa till mig häromdagen "jag hatar dig, du lägger knappt ner någon tid på skoluppgifterna men ändå så klarar du uppgifterna.. tänk om du hade lagt ner lika mycket tid som alla andra, tänk hur bra det hade blivit då? "

sitter med hemtentan just nu. jag tycker faktiskt att det är hyffsat intressant, det är iallafall inte aptråkigt. problemmet är bara det att det finns så mycket annat som lockar mer än att sitta och läsa i en bok av en skruvad sosse. idioti kan det även kallas.


090111

gick sjukt bra idag på gymmet. en timmes kondition + bröst och armar. det måste jag vara nöjd med. har varit på bio nu ikväll med sandra. vi såg "yesman" och jag måste medge att jag tyckte den var ruggigt rolig. skrattade så jag grät några gånger faktiskt. mihi. nu ska jag sätta mig ner med hemtentan och bara koppla bort alla tankar för några timmar. får panik bara jag tänker tanken att sätta min fot i stockholm igen. jag är inte redo. jag är alldeles för förvirrad. vet ingenting för tillfället..

Grattis till Veronica iallafall som fyller år idag! Kommer aldrig glömma turkiet och aerosmith låten som du önskade till mig med motiveringen " till min bästa vän..." du är fortfarande en av mina bästa vänner och en av de människor som jag verkligen saknar.

 

pepptalk with myself!

nu ska jag äta min gröt. sen iväg och hämta mitt splittrans nya gymkort och köra mitt första gympass någonsin på mitt nya gym. det är alltid jobbigast de tre första veckorna. man får helt enkelt köra på vilja istället för styrka..

090111

andra gången på en vecka som jag sover själv. hoppas det går bättre än förra gången. fast jag är rätt pigg. kanske inte så konstigt när man sover till kl 17. det vart lite hårt i fredags men jäklar vad kul det var. ikväll har jag och s hyrt sex and the city och bara vräkt i oss godis. känner mig helt uppblåst. nu ska jag nog mysa upp i soffan med en box av prison break. fast nu ringer det visst.. tjing.


090108

redovisningen idag gick faktiskt över förväntan.
gymmet idag sög dock balle.
ingen motivation alls.
jag gav bara maskinerna onda blickar.

blir utgång fredag och lördag.
känner att jag måste rensa hjärnan lite inför hemtentan nästa vecka.
dansa bort alla bekymmer.
fast jag har inga bekymmer egentligen,
bara ouppklarade saker.

nog om det.
nu ska det städas.
eller snart.
men hejdå.





äckligt jävla braaaaaaaaaaaaaaaaaaa!



" jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här..
 nu kan det vara försent att säga som det är.
 
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt.."

melissa horn. min nya idol. tillsammans med min gamla idol. winnerbäck.

090107

nu har jag landat i vardagen igen.
kylen består av en halvfull box vin, en vinare,en liter mjölk, lite sylt (till gröten..), några tomater, lite salladsblad och tre matlådor.
har gjort storkok på kyckling curry idag nämligen. jajemän. sånt gör jag här.
gårdagen spenderas med s. & s. mina kära vänner ifrån dalarna.
vi hyrde film och åt tacos. det var mysigt.
en tripp till dalarna är planerad senare i vår.
innan dess ska jag även få uppleva norrköpings partyliv.
skolan började idag. det var segt. men stundtals kul. kul att se alla igen iallafall.

nu ska jag göra någonting vettigt. tjing.


BÄTTRE BAKISSÄLLSKAP KAN MAN ICKE HA


dangerous party smell

Sista partykvällen i Stockholm innan jag rullar tillbaka till Örebro. Jag och mina tjejer kommer bli farliga ikväll. Jag är taggad. Nu ska jag iväg till Emmorna och dricka vin. Tjingeling.


-

jag längtar hem.



Början på 2009



RSS 2.0