080930

Hej hopp! Idag är jag lite småtrött, och med en känsla som kan liknas vid en rejäl baksmälla. Var jag ute och festade igår tro? Nej jag satt och pluggade med grabbarna ifrån kl 16 till halv 4 på natten :p. Och nej nej nej, vi pluggade inte hela tiden. Vi höll på med massa andra saker. Som att springa varv runt löpbanan för att få tillbaka motivationen till pluggandet. Det funkade inte så bra. Men klara blev vi och idag hade vi redovisning vilket jag tror gick förvånansvärt bra!

Nu ligger jag här i soffan och latar mig. En lunch har jag smällt ihop också. Om någon timma ska jag iväg och träna med Sara. Ska bli skönt att röra lite på sig. Och så är jag lite sugen på utgång på satin ikväll. Vi får se hur det går med de planerna.

Längtar till nollesittningen som är den 15onde. Hela kåren kommer vi att ha för oss själva.

Nej nu ska jag diska lite och packa träningsväskan! Jag har kommit på en bra sak också med att bo långt ifrån gymmet. Man får både uppvärmning och nedtrappning på vägen dit/hem! Kalasbra!



080926

Hej alla glada! Det är svårt att veta vart man ska börja med när man inte har skrivit på så länge. Rätt mycket har hänt den senaste månaden som ni säkert vet. Jag har flyttat, mött nya människor i en främmande stad. Träffat människor som jag trivs med. Skolan har gått otroligt bra, har haft 1-2 redovisningar i veckan och fler föreläsningar därtill. Det låter kanske inte så mycket men om man tänker på all kurslitteratur vi måste läsa till varje redovisning och föreläsning så blir det rätt mycket. Men det flyter på. Jag ska verkligen inte klaga, jag tycker samtidigt att det är otroligt kul. På bara en månad känns det som att jag har lärt mig otroligt mycket som jag kommer ha nytta av i mitt framtida jobb vilket ger en hela tiden motivation.

Flyttat hemifrån har jag också gjort. Maten? Otroligt bra. Städningen? Godkänd. Tvätten? Mindre bra. Det är nämligen så att i mitt hitills nittonåriga liv så har jag aldrig startat en endaste tvättmaskin. Detta är ju självklart något som jag måste lära mig. Och det är något som händer på onsdag den 31:a då jag inviger den allmänna tvättstugan i mitt hyreshus i Örebro. Fan. Jag hoppas jag inte har sönder någonting :p

Hitills har jag lagt runt 2500 kr på enbart läroböcker. Och det är bara första delen av termin 1. Om några veckor så är det helt nya böcker också. Det är kul, man har ju ingenting annat att lägga pengarna på. Nollorna bakom 1 på mitt kontoutdrag är så många att de inte får plats på kvittot. Pengarna bara flödar.

Nu är jag hemma i Tyresö, hos mina föräldrar. Eller är det här mitt hem? Det känns faktiskt som att mitt hem är i Örebro. Det är där jag har alla mina möbler, saker och kläder. Men Tyresö ger mig en sån stark känsla av trygghet. Men noway, aldrig mera Tyresö. Jag är så less på Tyresö! All falskhet som målas upp för andras ögon och förväntningar. Nej tack jag är klar med det.

Nu ska jag plugga nån timma, sen ska jag åka och hälsa på barnen och personalen på min förskola som jag jobbade på förut. Och hälsa på Veronica i hennes nya lägenhet. Japp, mycket som händer. Har fixat bredband i Örebro nu också, så vi kanske hörs lite oftare kära blogg.


Avslutar med en bild ifrån Denise-överasknings-hejdå fest (vart är rosanna,emma,jenny och cissi när bilden togs? Toilet? Tillsammans? Hmm..). Jag saknar henne redan. Det har gått två veckor på måndag sedan hon tog sitt pick och pack och drog till thailandet. Över 4 månader kvar alltså. Varje gång jag ser ett ägg så tänker jag på henne. Alla galna minnen. Men jag hoppas att hon har det galet bra därborta, för det är hon värd.


Hejdåå!

080909

Här är jag! Ser att ni har saknat mig.. Jag lever iallafall och pluggar för fullt. Örebro är faktiskt en rätt mysig stad och jag har trott eller ej slutat att stressa. Vilket är enormt skönt. Däremot går nästan all ledig tid åt till att plugga. Vilket iofs kan vara riktigt intressant men också aptråkigt. Jag har också tagit det stora steget och flyttat hemifrån bort ifrån mammas trygga famn. En takvåning har jag lyckats fått tag på och i den trivs jag faktiskt grymt bra! Ska hem dit nu och städa och laga lite mat. Japp.  Jag har blivit lite hemmafruig. Det behövs ibland. Sådär. Nu tar snart batterierna på min dator slut. Jag har inte orkat fixa bredband ännu så jag sitter i skolan nu. Men snart kommer det.

Ps. Igår kom Mickis och Hugo hit till Örebro och det gjorde verkligen min dag. Eller mina dagar. Är fortfarande glad. Ds.

och så inte att förglömma GRATTIS SOFIA ANDERSSON! <3

Hörs snart igen. Glöm inte bort mig.


RSS 2.0