080526

Hey you! Har varit en mycket bra dag hitills. Fast den inte började så värst bra egentligen. Hade planer på att gå upp och träna imorse men det sket jag i och ställde fram klockan två timmar istället. Och lyckades med bedriften att missa bussen men det har inte gjort så mycket eftersom vi inte gjorde särskilt mycket i skolan. Jag har skrivit två arbeten och sedan haft betygsamtal! Nu är det bara ett ynka litet prov kvar! :)

Nu ska jag sova lite. För det blir studentskiva ikväll! Ska festa med Josefine, en kvinna som jag inte har träffat på hur länge som helst! Så det ska bli mycket kul.. In i dimman igen. Ciaaaaao


image240
Gammal som gatan är bilden! Men det är iallafall jag som svänger runt på dansgolvet!

080525

Tjong i ballongen! Nu sitter jag här och känner mig väldigt sliten. Har varit en helt underbar och tokig helg på alla sätt och vis. Bjöd på två karatefyllor och den i fredags var riktigt grov. Resultatet av den kvällen är två stora brännmärken av cigg, en typ halvt stukad hand och flera stora härliga blå blåmärken. Men det var det värt! Kändes dock inte så kul att jobba hela dagen i lördags men som tur så gick timmarna faktiskt rätt så fort! Igår var det studentskiva dags också! Alltid lika kul..

Känns inte som att jag har så mycket vettigt att skriva här länge. Studenten och allt därtill närmar sig med stormsteg. Något som jag också längtar grymt mycket till är Hultsfred. Håkan Hellström, Takida, Linkin Park, Robyn och massa andra tillsammans med allt festivalliv kommer att sitta bra i själen känner jag. Vi ska ha det så galet kul! Jag är taggad till tusen!

Tjoholhopp! Nu ska jag fixa och trixa lite.


080523

Hallå där alla glada! Nu sitter jag här och diggar med hög musik och försöker bli lite vaken. Jag har dock varit vaken i snart 2 timmar för att plugga lite panikgrejor. Om jag har räknat rätt nu så har jag bara två inlämningar som ska in nu. 2 fjuttiga inlämningar. Det är ingenting!

Igår så jobbade jag tre hela timmar på Coop. Sedan blev jag hembjuden av min söta vän likt arbetskollega Milla. Hon bjöd på god mat och ett trevligt sällskap. Vi spelade kortspelet stress igen och blev som tolv år igen vilket var grymt roligt! Många skratt bjöd kvällen på och jag är grymt glad att jag gick dit och fick lite energi!

Om lite mindre än en timma så går bussen till skolan. Där är det redovisning som gäller. Det kommer nog inte gå så jätte bra. Men vafan, en fjuttig liten redovisning. Efter skolan ska vi till staden några timmar och försöka hitta något läckert till imorgon! Då är det dags för lite skiva! Jag längtar redan..

Dags att hoppa in i duschen nu! Pusshej!

080520

Jag lever verkligen mitt livs bästa tid just nu. Det är fullt upp mest hela tiden och jag mår verkligen bra av det. Mina älskade tjejer i klassen får mig verkligen att skratta bara jag sitter och tänker på alla minnen som vi har skrapat ihop under dessa tre år. Det är väl rätt självklart att det känns lite skrämmande och ledsamt att lämna tryggheten som ni ger mig varje dag. Om två veckor och en dag så springer vi ut för sista gången någonsin ifrån Tyresö Gymnasium och det kommer helt klart vara med blandade känslor ifrån min sida. Jag hoppas för allt i världen att vi kommer kunna hålla åtminstone lite kontakt med varandra och styra upp lite kryssningar titt som tätt!

Det är svårt att med ord försöka förklara vad vi har varit med om.  Nej förlåt. Det är omöjligt. Jag får inte ihop ett jota. Allt jag tänker på är hur otroligt mycket jag kommer sakna er.

Bilder säger mer än ord; här är några av alla galna upptåg som vi har upplevt tillsammans!


 









Huller om buller.. Inte alls i ordning! Önskar jag kunde lägga upp varenda bild som har tagits på oss alla men då skulle jag få sitta här tills jag är 71 år och har bröst ner till knäna. Det vill jag alltså inte..

NJUT AV BILDERNA! VARJE BILD HAR EN ALLDELES EGEN HISTORIA BAKOM SIG! ( ÄVEN OM DEN I VISSA FALL ÄR BORTGLÖMD PÅ GRUND AV ALKOHOL)


080518

Hallå i hatten! Det var ett tag sen jag bloggade nu ser jag. I torsdagskväll/natt/fredagsmorse så pluggade jag som en idiot. Sen drog jag mig till min alldeles bästa frisör sofia, som blekte mitt hår till en mycket blond nyans. Antar att det vart bra iallafall eftersom jag har fått jättemycket komplimanger!

I fredags kväll så var det äntligen dags. Vår studentskiva. Middagen var mysigt och innehöll allt som  man kan begära av en studentmiddag. Vår kära mentor martin, höll ett vackert tal som fick oss alla att vifta bort några tårar i ögonen. Sedan började festen. Och som vi festade! Jag hade mycket kul och kvällen innehöll mycket bra saker och fina kommentarer både av släkt och vänner.

Gårdagen spenderade jag i min säng. Jag sov till klockan 17.00 ungefär. Non stop nästan. Sen fick vi lite gäster så jag satt mest och var lite social medans vi åt en god två-rätters-middag. Sedan mötte jag upp Sara i staden för att efter några vändor möta upp ytterligare några personer och cruisa runt lite i en kompis nya fina blåa raggarbil =) det vart lite smått och gott i bilen (bland annat visade grabbarna röven längst hela sveavägen! På kvällen drog vi på ett chill krök här i Tyresö där jag bland annat stötte på en av Rosannas lillebröder. Då kände jag mig gammal. Men vafan. Där stannade vi inte så länge utan efter diverse bråk med finnar så åkte vi till vega baren och åt ett förtjänat mål mat! Sen hem till Oskar och slagga efter att ha kollat på en penisdokumentär på tv =) mycket intressant..

Idag har jag och grabbarna haft Pussycat Dolls/Gossip Girl race =) I över 4 timmar så låg vi oavsett och kollade på dumburken! Mycket välförtjänt! Nu kom jag hem för ett tag sedan och har tagit en varm lång skön dusch. Ensam hemma är jag också.. Det är fan i mig inte varje dag jag är det! =)

Robin åh Robin

Hur ska jag klara två år utan din lena håriga röst? Hur ska jag och Milla klara oss? Det är den svåra frågan.. Varje gång det klingar på jobbet så är det som att det rycker till i hjärtat av besvikelse att inte höra att det är du som ropar..

image203


080513

Jösses. Sitter här och snackar med massa sköna lirare på msn. Jag och Milla sitter och snackar djupa samtal om de snygga killarna som har börjat jobbat på coop. Jag ska dit imorgon och spana..



Sen kom vi in på en grymt bra låt.. Eller jag kom på det när milla skrev "that why I love you". Kommer ni ihåg Johannes Kotschy från Popstars för bra många år sedan? Grymt bra låt! Grymt söt kille. Här är låten. Och passande nog så är harry pottan med i videon.. Grymt.. Nu ska jag digga resten av natten..


080512

Jag kan inte sova. Eller jag har inte försökt. Jag vill inte försöka för den delen heller. Jag har sovit 4-5 timmar sedan natten till lördag. Jag borde vara rätt så trött med andra ord but big no no. Imorgon så ska jag först styrketräna lite, strosa runt i staden i jakt efter studentsmycken och sedan så ska jag plugga. Vilken bajstråkig dag! Måste ringa jobb1 och jobb2 också och lämna besked om några tider i juni. Jösses. Vilken spännade dag. Jag har helt klart inte tid att gå i skolan just nu. För mycket annat som trycker på. Jag har ingen speciell lust att plugga heller... Känns inte som att jag har mer att ge. Jag är rätt så tom inombords...


080510

Hallå där! Smäller in en liten snabb uppdatering. Sitter hemma just nu och slappar. Vi har lite folk över som firar mamma som fyller år imorgon. Wiho. Snart ska jag dra mig emot en hemmafest och jag har ett stort problem. Jag har byxor på mig. Jag känner mig inte bekväm i byxor. Men ändå så känner jag inte för att ha kjol eller klänning på mig. Vilket jäääääääävla problem tänker ni nu! Jag vet!

Nu ska jag försöka få lite ordning på mitt självlockande hår. Det är överallt och lite till.

Tjingeling! Och vilket jävla givande inlägg. Hahhaha

080509

Jag borde verkligen sova vid den här tiden. Speciellt eftersom jag är utmattad i både kropp och själ. Men ändå så sitter jag här. Inget vettigt görs utan jag sitter bara här och lyssnar på musik. Jag tror att anledningen till att jag inte reser på mitt feta arsle är för att jag inte har ork att resa mig ifrån stolen just nu. Idag har jag promerat i över 4 timmar. Jag tror promenader är min nya grej för tillfället. Skönt att bara gå sin lilla runda med musik i öronen eller med en god vän bredvid sig. Då hinner man reflektera över saker. Allting går så otroligt fort just nu. Skolan. Jobbet. Vännerna. Familjen. Allt bara rullar på. Och jag hinner inte stanna upp och tänka på hur otroligt bra jag har som har alla de här sakerna.

Om mindre än en månad så är gymnasietiden förbi. En trygghet försvinner och allt därtill. Vilka vänner kommer man hålla kontakten med och vilka kommer falla ifrån?

Tolka mig rätt nu.
Jag är inte bitter.  Jag är inte deprimerad. Jag är bara tankspridd. Det är så otroligt mycket som händer just nu. Och jag vill bara kunna ta in alla ögonblick och omvandla till minnen så att man kan ta fram dem när livet känns mindre bra.

Just nu är jag riktigt lycklig även fast jag är lite sönderstressad! Men ändå så har jag något lyckorus i kroppen mest hela tiden!!

Mösspåtagning 080505

Igår var det dags för Tyresö Gymnasiums mösspåtagning. Vi möttes på ängen vid centrum och gick sedan i en liten parad tillbaka till skolan. Rektorn stod och vrålade i någon mikrofon att det enbart var 24 dagar kvar i skolan medans vi mest gick morgontrötta och muttrade.. I aulan var det dags för tävlingen som vi tyvärr inte deltog i. Vinnarbidraget kom ifrån Naturklassen och var riktigt underhållande. De hade gjort en löjlig version av Titanic. Jag skrattade så jag grät. Sen var det dags att tillsammans sjunga studentsången och kasta upp mössorna i luften. Det var en härlig känsla. Man rös lite faktiskt.

Efter mösspåtagningen så satte sig jag och tjejerna på ängen vid gymnasiumet och njöt lite av solen.. Det var en perfekt mösspåtagning med massor av underbara människor!!

(Fler bilder kommer att finnas på facebook/bilddagboken)


RSS 2.0