080328

Jag vill härifrån. Nu.

080327

Hallå där ute i alla stugor! Har egentligen inget vettigt att komma med. Dagen på förskolan har varit en blandning mellan helt underbar och fullkomlig katastrof. Är helt slut i huvudet. Har gått och blivit lite småförkyld och halsen värker. Tusan. Blir ingen träning ikväll. Bäst att jag går och isolerar mig i mitt rum resten av kvällen. Min pappa och jag går varandra på nerverna ikväll nämligen. Båda är trötta och griniga. Härligt härligt.

Min vän D. ringde idag och berättade om gårdagens bravader som jag tyvärr missade. Lät verkligen som de haft en helgalen kväll/natt! Och vissa människor går ju lite längre än andra ;) haha. En person ska känna sig väldigt träffad!

Nu, sängen, One Tree Hill kanske? Eller lite Prison Break? Den som lever får se

puss&kram

080326

Hallå där! När jag kom hem ifrån jobbet idag så stod mina föräldrar och väntade på mig. Vi diskuterade inbjudningarna till min student och de krävde även att jag skulle inom en snar framtid bestämma vinsort, maträtter osv.

Fick en extremt konstig känsla när jag fick se inbjudningarna som min mor, syster och svägerska har suttit och knåpat på de senaste veckorna. Känslan växte när jag fick se bilden de hade valt och som var megastor. Där sitter en flicka i ungefär 3 årsålder med stora blonda lockar som matchar hennes stora mjuka kinder. Inte nog med det. Hon hade rosa och turkosa harry p. glasögon och ser sådär jobbigt lycklig ut. Haha :)

Nu ska jag fortsätta se mig runt här på internet efter en bra studentklänning. Just nu har jag hittat noll alternativ.


080325

Fick just ett sms skrivet av min vän Annika med texten "Myskväll? :)"
Kan inte bli mycket bättre. Nu ska jag snabbstäda, sen försöka hinna ner till solariumet och sen gå ner och handla lite smaskigheter! Myspys!

Det gick föresten bara bra på jobbet idag! Många härliga skrattande kids! Även fast de imellanåt grät lite. Men sånt är livet. Ibland svänger det fort. Tjingeling.

Föresten! Jag har ätit våfflor idag med glass och sylt! Har ni också gjort det? ;)


WINNERBÄCK

image189image189

.. får  mig att tro att riktig kärlek finns.  Det gör ont.

080323

I nästan en kvart har jag suttit och försökt kommit på vad jag ska skriva här. Utan resultat. Det är svårt. Allting som förut var så lätt blev svårt på ett ögonblick. Ibland vill jag bara lägga mig ner och ge upp. Skrika, gråta och slå bort känslan.

"I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go"

Dags att stänga av mobilen. Höja musiken. Krypa in i skalet igen.


080319

Idag fick jag hem ett stort orange kuvert där det stod hur mycket jag har pensionssparat. Pappas kommentar "Ja, det börjar ju bli dags nu för dig snart". Sånt får mig att må psykiskt dåligt. På ett sätt så vill jag inte bli vuxen. Jag vill inte bli tråkig?

080319

Hallå där! Idag har varit en fartfylld dag, vilket nästintill alltid betyder att det har varit en bra dag. Idrotten var rolig och naturkunskapen var mindre rolig. Precis som det brukar.

Efter vi hade slutat så bestämde sig jag,Denise,Rosanna och Emma att vi skulle åka in till söder och göra någonting som varje medborgare/människa borde göra. Vi skulle bli blodgivare. Denise har pratat om detta i flera veckor och bland annat gått runt till okända människor i skolan och sagt de väl valda orden "GE BLOD!!". Så det var med förväntansfulla steg vi gick emot stället där vi skulle bli bättre människor. Men icke. Jag klarade inte testet.  Mina blodkärl drog nämligen ihop sig så det gick inte att pumpa ut något blod alls. Lite trist eftersom jag och brudarna hade tänkt att göra det till lite av en tradition att tre gånger per år gå och lämna blod. Nu får jag istället hoppas att mina blodkärl tar sitt förnuft till fånga och bättrar sig till nästa år. Fy den som ger sig!

Påväg hem så fick jag också ett lite mindre roligt samtal ifrån jobbet. En påminnelse om jobbtider imorgon och på lördag. Lördagen passar mig alldeles perfekt att jobba men inte morgondagen då det var planerat både middag och utgång. Men tur att man är en flexibel människa. Nu blir det tyvärr ingen middag hos Sofia P. utan lite snabbt förkrök hemma hos Carolina. Det blir nog också kalasbra då man inte kan ha tråkigt med den bruden. Men jag kan stilla alla människor som kommer infinna sig hos Sofia P. att vi kommer att komma dit för en snabbvisit. Så inga tårar behöver spillas (nu tänker jag speciellt på dig Rosanna).


image188
Bild: Lite jobbmänniskor en trevlig lördagskväll..


Nu ska jag fortsätta att sitta och lyssna på bra musik. Om någon timma så ska jag dra mig iväg för en promenad och en sväng förbi solakuten. Det är lite av akut-panik just nu förstår ni. Kanske ett bra läge att läsa igenom svaren på apu-uppgiften som vi ska ha redovisning av imorgon? Mjae. Kanske..

Tjingeling


080318

(ett helt meningslöst inlägg.. men måste allt i livet handla om viktiga saker? precis. så tyst på dig..)

Yeah! Sitter och lyssnar på Toto på högsta volym. Ojojo. Vilken jäklans brak konsert det var när man såg dem i globen för några år sedan.. Grymt!!


Så, vad händer? Ingenting i mitt liv faktiskt. På torsdag är det påsklov. Sista gymnasielovet någonsin. Lov och lov. Jag ska jobba 5 dagar. Och om jag ska vara ärlig känns det som att det nyss var sportlov. Vi har ju haft praktik tre dar i veckan så vi har knappt varit i skolan alls. Men nu är det slut på det. Nu ska vi tillbringa så mycket tid som möjligt i skolan. Vi ska sitta i solen på bänkarna vid huvudentren och bara snacka skit och njuta av livet. Sen kanske vi ska göra ett sista tappert försök att lära oss någonting. Men bara kanske.

Jag har dock fått lite små ångest av brudarna i klassen. Vad håller alla på med egentligen? Var och varannan jävel har ju varit duktiga och slutat att röka. Vad är detta? Är detta en trend eller någonting? Sluta upp genast!! Jag har inte karaktär att sluta röka just nu. Så då tycker jag gott att ni kan stå ute med mig i kylan och åldras lite.. Det är väl inte mer än rätt?

image187
 

SKÅL PÅ ER MINA VÄNNER! PÅ TORSDAG ÄR DET FEST!

080318

Jag har sagt det förut. Jag säger det igen. Michael Jackson. Vilken man.



Nu ska jag dansa runt lite ylandes och försöka göra mig lite taggad inför en föreläsning i skolan. Miha!

SOKO - I'LL KILL HER



Ett låttips såhär på morgonkvisten är ju aldrig fel. Soko. En fransyska med en alldeles speciell röst. Jag måste säga att jag tycker om detta. Det var min bror som för några få dagar sedan kom över och introducerade soko för mig. Nu är jag fast. Musik med känsla.

080307

Hej alla där ute! Jag hoppas att  ni inte har saknat mig alldeles för mycket nu när jag inte har bloggat på ett tag. Jag har ju nämligen legat däckad av maginfluensan. Inte allt för kul. Det gjorde ont i mitt lilla schlagerhjärta när jag förstod att min kropp inte klarade av att sitta upprätt och i ett vaket tillstånd i nästan 2 timmar under lördagensfinal. Då hade jag ändå laddat hela dagen för finalen och inte lyft en finger.

Nu ska jag gå och försöka få i mig lite blåbärssoppa. Min matlust börjar faktiskt komma tillbaka. Däremot går jag inte till skolan idag eftersom man alltid ska ha som regel att ha minst en feberfri dag innan man går tillbaka till vardagen. Visst är jag snäll som inte smittar ner alla mina söta klasskamrater?

image186

Bild: Min syster och jag på bröllop i början av december 2007

080311

Det är svårt att beskriva känslan som jag och mina kära classmates kände idag när vi stod med våra vita kartonger som innehöll våra studentmössor. Ett starkt pirr i kroppen är väll det närmaste man kan komma den beskrivelsen. Känns väldigt overkligt att tänka att om ynka 85 dagar så står vi på skolgården och skrattar tills vi gråter. Jag är beredd att erkänna att det kommer bli tomt utan er. Tillsammans har vi skapat en vardag fylld av trygghet. Fan. Jag börjar bli blödig och poetisk på äldre dagar. Bäst jag går.

image184image185
Bilder: Några av brudarna som jag kommer sakna!


080310

Just nu så vill jag bara bli frisk. Jag vill solduscha och bli fräsch. Jag vill gå till frisören och klippa av mitt slitna hår. Jag vill sätta i extensions och bara gå runt med stormigt vårhår. Jag vill göra mina två tatueringar nu på stört. Men jag måste vänta. Tills infektionen i kroppen försvinner helt. När den har försvunnit så kan jag även visa mitt bleka nylle på gymmet igen. Jag har saknat det stället. Just nu är det bara promenader som gäller. Runt runt fornudden. Så jäkla tråkigt. Tror nog att jag ska festa till det lite imorgon och gå med stavar.


Förbannade jävla äckliga streptokocker. Försvinn. Ni förstör mitt liv.


Jag kan också idag släppa nyheten som får min omgivning att häpna. Jag ska vara nykter de följande två hela helgerna. Min mamma mötte nyheten med ett skratt medans pappa fyllde i "det klarar du aldrig". Mina classmates har väl inte allt för mycket tro på mig eftersom de nästintill dagligen får höra att jag ska sluta röka. Något som jag definitivt inte har gjort och dessvärre inte har några större planer på att göra heller.. Men tänk vad bra detta kommer bli. Två helger utan alkohol betyder att jag sparar en väldans massa pengar samtidigt som jag renar kroppen.


image183

BYE BYE ALKOHOL

080310

För en dag för över två år sedan (kanske mer..) så var det en kille som började att skriva till mig här på internet. Han visade sig vara ett år yngre än mig och en människa med ett stort hjärta. Det visade sig också att han höll  på med musik och hade precis då spelat in en låt i en studio. Jag kommer ihåg första gången jag lyssnade på låten. Tårarna bara rann. Den är så vacker att det gör ont i hjärtat.. Det är otroligt hur mycket en låt kan ge en.. Och gör fortfarande. Nu sitter jag och lyssnar om och om igen och blir alldeles kär i låten och Johans röst.

Johan Enelycke - Gör Det Nu 
(Orginalet framfört av Peter Jöback)

Tyvärr så har inte jag och Johan någon direkt bra kontakt idag men jag hoppas att hela svenska folket kommer att få höra mer ifrån honom.  Han har talangen att kunna nå ut till människor genom sången.













Lördag

image181

Behöver jag ens säga något?
Tack för att du finns Milla.

Är det maskerad så är det...


080308

UT UT UT I SOLEN!!

080307

Om man ändå inte vågar skriva ned sina tankar med rädsla för vilka som läser. Varför har man då en blogg?Känns som den har spelat ut sin roll. Tjing


Bilden togs i Augusti 2006. Jag var en annan människa då än jag är nu. Eller?
image180


080306

Hej! En snabb uppdatering. Det blev inget gym idag. Jag orkade helt enkelt inte. Och känns inte helt klokt att träna när man har en infektion i kroppen. Men jag känner att jag måste till gymmet imorgon och köra något halvdant för annars klättrar jag på väggarna. Imorgon ska jag även åka in till stan och försöka fixa lite saker till maskeraden på lördag! Det blir nog superbra. Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad imorgon när klockan ringer. Det skulle isåfall vara första gången den här veckan som jag inte stänger av klockan i sömnen. Alltid något.

I helgen är jag ledig ifrån allt vad Coop heter vilket känns enormt skönt.. Hejdå! Måste springa..


080305

Något som också hände imorse var att jag fick sms av Mickis. Där hon skrev att hon låg på förlossningen och väntade med spänning på att en liten pojk skulle ploppa ut =) Det är nästan så att jag känner på mig att han har kommit till världen nu! Antar att man får ett litet glatt sms när allt har lugnat ner sig. Jag är bara så sjukt glad för deras skull! Så sent som i söndags så hade jag lite söndagshäng med Mickis och Christian och det är helt sjukt att nästa gång vi har söndagshäng så kommer det vara en liten plutt med!!


image179
Bild: Jag och Mickis i Lidköping i maj 2007


Update:
Mickis skickade just sms:
En baddare på 4345 gram och 53 cm :) en riktig klump :)

GRATTIS MIKAELA OCH CHRISTIAN!!!

Update igen:
Fick just ett mms med den nyfödda krabaten. Jag gråter för att han var så fin på bilden..

080305

Imorse när jag slog upp ögonen och kollade mig i spegeln så slog det mig att jag har fått nog av att ha något liknande munsår vid läppen. Jag tog mitt pick och pack och drog mig ner till vårdcentralen. Där inträffade det som jag har befarat de senaste dagarna. Jag har fått tillbaka mina streptokocker. Som det ser ut just nu så behöver jag dock inte äta pencillin utan bara se till att tvätta och smörja in såren med en speciell salva. Men det är jobbigt iallafall.  Och eftersom jag inte äter pencillin så betyder det att jag borde kunna gå på maskeradfesten på lördag! Tjoho!



080304

Jag har en otroligt dålig egenskap. Det är att jag ibland har dagar när jag inte ens tycker att det är värt att gå ur sängen. Jag vet att det kommer bli en dålig dag. Och då blir det såklart det också. Inte alls bra. Jag vet. Så fort jag blir ensam så börjar jag att fundera. 

Men allt är inte helt svart för tillfället, det finns ljus och hopp även i mitt liv haha. Extrajobbade idag några timmar på förskolan och mitt i allt så kom det som senare gjorde min dag lite. En man gled in. I blåställ och ett porrigt leende. Damn. Där satt jag som ett fån och försökte låtsas att jag var intresserad av övervakningskameror. Ska sabba kamerorna så att han får komma dit igen och visa upp sig. Det kan det vara värt.

Har även varit ute och gått i över 2 timmar idag. 1 timme stavgång med Annika och sedan en promenix med Sofia. Får se om jag orkar ta mig upp till gymmet imorgon. Vi får se... Den som lever får se

image178

080304


PARTY


1 - 2


3


4

Galen kväll på många sätt och vis. Klurigt att omvandla de fina och suddiga minnena ifrån gårdagen till små ord som dina ögon kan skåda här. En sak vet jag iallafall. Och det är att ni får mig att må så grymt bra.

ANGÅENDE KRYSSNINGEN

Några av bilderna ifrån kryssningen ligger ute på http://ann-a-a.bilddagboken.se/ Jag är helt enkelt för slö för att orka lägga upp dem på den här sega sidan..

image173

Det finns några roliga videos också som jag tänkte lägga upp här. Ha tålamod. Och innan fia nästintill dödshotar mig så tycker jag att hon ska ha i tanke att jag inte ens har sett röken av hennes bilder. Så det så! =)

RSS 2.0