080630

Tjaba tjena halloooj! Har ingenting roligt att berätta. Jag är bitter.Man kommer hem efter jobbet vid 22 och mina föräldrar möter mig med kommentarer som "du är så slö".  Vad fan menas med det? Just nu längtar jag som fan till januari då jag flyttar 20 mil bort! Då kan de sitta här hemma och sakna mig!

Dessutom blir det buss strejk inatt. 06:05 avgår cykeln blixten med mig på ifrån Trollbäcken. Kommer bli tungt i uppförsbackarna men desto skönare i nedförsbackarna (LOGISKT!). Sen ska jag slIta som ett djur på konsum. Precis som jag har gjort de senaste veckorna. Allting är som vanligt. Livet bara rullar på. Är det såhär det är att vara vuxen? Tråkigt!

På onsdag blir det iallafall lite festligheter då vi ska fira Welffen! Och på fredag ska vi säga byebye till systrarna Löfgren med en brakfest. Lördagen innebär hugos dop för min del. Hmm. Det kanske händer lite saker ändå. Kanske bara jag som är blind och bitter för tillfället.



Saknar min Ems. På onsdag träffas vi äntligen. Ska bli kul att träffa alla tjejer förstås. Men vi är så söta på den här bilden så jag kunde inte stå emot frestelsen..


Till Denise: Du är sämst som dissar vår myskväll för lite alkohol.. Det är så lätt att locka över dig. Bara att skramla lite med ölburkarna så kommer du skuttande med tungan utanför. Japp gott folk. Jag har sett detta live!

Nu tillbaka till Prison Break. Om bara alla kunde vara som Michael Scofield. Vad mycket vackrare världen skulle vara då.


Puss!


!

Ser nu att min blogg har förvandlats till en älska Denise blogg. Det är bara tillfällig förvirrning. Jag är snart uppe på banan igen.

Detta gör min dag

Jag ligger och kliar mig på magen samtidigt som jag pratar i telefon med Denise. Då händer det plötsligt. Denise öppnar munnen och säger: 

"Jag var hungrig. Jag orkade inte laga mat. Så jag kokade ett ägg. Sen åt jag ägget. Det var gott."

Hahahaha
det är såna här saker som gör att jag fullständigt älskar Denise. Kan man göra annat?


080627

Hoppsan hejsan! Idag har varit en nästan lite smårolig dag på jobbet. Morfar var på lika bra humör som jag och bjöd på många roliga skämt. Igår var en riktigt mysig dag. Shopping och sedan en date med Milla. Det kan ju fanimig inte bli fel och det blev det inte. Vi var och picknickade i Nyfors med Mattias och Löken och det var ta mig fan riktigt sommarkänsla över det. Har söta bilder från igår men jag har självklart slarvat bort kamera-sladden så de bilderna dröjer det lite innan ni får se.

Imorgon jobbar jag som vanligt 9-17 och sen ska jag hem i vrålfart och försöka göra mig hyffsat snygg till Mickis och Christians 20-års partaj. Jag vet vad ni tänker nu. Jag kan inte vara hyffsat snygg. Jag är ju alltid vrål lääääcker! Hahaha
Jag har köpt ett par skor som jag ska ha imorgon men frågan är vad jag ska ha på mig på resten av min kropp. Detta är en otroligt djup fråga som det är svårt att finna svar på..

Klura på den så hörs vi snart igen! Puss och gull.


080627

Jag måste bajsa. Funderar på att ringa Denise. Hon sover dock. Men jag måste verkligen bajsa. Funderar fortfarande på att ringa Denise. Hon sover nog fortfarande. Det är så tråkigt att bajsa helt själv.


None

Hon är riktigt bra att ha i vissa lägen.

080625

Tjoho! Jag har nätt och jämt överlevt dagen. 9-19 för tredje dagen och jag måste säga att jag är helt slut i både kropp och knopp. Imorgon får jag en välförtjänt ledig dag som jag ska spendera lååångt ifrån coop. Träning och shopping är på morgondagens schema. Inte helt fel.. Och på kvällen så ska jag ha picknick med Milla med massa gott vin och trevligt sällskap vilket inte heller är helt fel! Kommer bli pricken över i på min lediga dag. Snacka om att man verkligen har börjat värdesätta sina lediga dagar nu när man jobbar så mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kika lite på fotbollen. Kanske käka en liten middag också. Tror bara jag ska hålla mig hemma idag. Jag är själv hemma några timmar och det kan vara skönt att för en gångs skull bara göra som man själv vill. Ta hand om sig själv lite. Kanske fotbada lite. Det lät så skönt när Denise beskrev det i sin blogg. Orkar jag så åker definitivt fotbadet fram..

Tjing tjong!
Ni är sämst på att kommentera..


You know they all pretend

Vad gör man om man för en sekund känner hur all energi går ur en? Jo man sätter på låten som jag förknippar med Milla på högsta volym. Jag blir så grymt lycklig när jag hör den här låten!  Den blir aldrig uttjatad. Den är helt enkelt lite för bra för det. Här kommer den.., HÖJ TILL MAX NU!




I'm the voice inside your head, you refuse to hear
I'm the face that you have to face, mirrored in your stare
I'm what's left, I'm what's right, I'm the enemy
I'm the hand that'll take you down, bring you to your knees



080623

En mer jobbig sak som hände. När jag stod i regnet och väntade så skulle jag ta fram min mobil och skicka iväg ett litet sms. Vad händer då? Jo självfallet kommer det vatten in i min fina röda sony  ericsson (kanske rätt logiskt men iallafall). Nu leker min sony lattjolajban med mig och vill inte göra som jag säger. Därför så har jag numera min pappas gamla tre telefon. En silvrig LG med lucka. Även antenn. Yeah. Undra om den har radio. Kanske lite för mycket att hoppas på. Hur ska jag överleva utan min musik?!  Min älskling sony  har varit med om mycket därför så är jag inte särskilt förvånad att han ger upp nu. Repig och utan lucka men alltid med ett leende på läpparna.

Pratade precis med min vän Denise i telefon som jag förövrigt ska åka till malmö med i slutet av sommaren. Hon har världens partaj hemma hos sig. Och jag sitter här. Det suger. Men imorgon väntar jobbet. Jag såg en söt man idag som kom och levererade lite varor. Hoppas han är där imorgon också. Det skulle göra min dag. Ibland krävs det så lite.

060823

Tjoho! Igår träffade jag min vän Veronica för lite middag och bio. Vi såg sex and the city och fy helvetes vad bra den var. Helt galet! Idag så har jag jobbat 9-19 vilket kändes som en evighet de sista timmarna när man stod där alldeles ensam. Imorgon är det en ny 9-19 tid som gäller tjoho!

Efter jobbet idag så mötte jag upp Kim för en liten promenix men det började ösregna så vi drog hem och såg på Romeo och Julia istället med Oscar. Mycket rolig film! Eller inte. Vi fick koncentrera oss till max för att hänga med och det tog så hårt på våra krafter att vi nästan somnade alla tre. Istället så satte vi på Zoolander som är en bra mycket härligare film! Spelar ingen roll hur många gånger jag har sett den filmen. Den är helt enkelt genialisk!

Mycket mer har inte hänt i mitt liv sen sist. Jo, för några minuter sedan så fick jag en liten bris i kroppen av saknad av min klass. Inte alla, men många kommer bli saknade. Mina fina tjejer och några därtill. Alla fina minnen som vi har skapat tillsammans. Fan nu fäller jag en liten tår. Måste vara Romeo som har fått mig att bli så kärleksfull. Studenten och allt därtill var iallafall en av de absolut lyckligaste stunderna hitills i mitt liv. Och det var ni som gjorde den så speciell!!! Over and out.


¨
 Jag fick inbjudan till Hugos dop idag. Woho. Nästa lördag så döps den lilla krabaten. Jag älskar dop! Och jag älskar bannemig Hugo! Hur kan man inte älska en sån liten sötklimp? På torsdag så ska jag fixa en present till Hugos underbara föräldrar, fixa en present till Hugo och någonting som jag kan ha på mig på alla festligheter! Detta kommer garanterat svida i plånboken men det är det lätt värt!

Nu ska jag spana in en rolig sak som Mikaela ringde och berättade för mig idag. Den man som gjorde att min och Mikaelas väg mötes för säkert 4 år sedan. (mer/mindre?). Detta kan bli intressant..

080622

Nu är jag tillbaka i gamla fina bloggform! Idag har jag lite småplaner och den första planen är nog den som kommer bli överlägset tyngst att genomföra. Träna på sats. Senaste gången jag var där var den andra juni det vill säga dagen före balen. Sedan dess har det varken funnits tid eller ork. Och jag har hört att man inte ska träna dagen efter man har druckit alkohol då man bara bryter ner kroppen istället för att bygga upp den vilket har lett att antalet tillfällen att träna på har minskat oerhört.

Efter träningen ska jag på bio och sedan ta en liten promenad! Självklart inte själv utan med två härliga vänner. Pyss och kram!

080621

Tjoho! Det vart ingen mysig hemmakväll igår. Istället tog jag mig själv till älta där det väntades lite chill med festinfluenser vid en brasa med sköna människor a la denise och mickemouse, senare kom även rosie! Jag gav upp hyfsat tidigt ungefär vid två då jag slängde mig in i en taxi för att åtminstone få några timmars sömn. Idag väntade nämligen jobb och som jag har slitit med mitt bakfulla huvud! Ack! Direkt efter jobbet så sov jag 4 timmar och vaknade nyss =D Mycket skönt.

Problemmet nu är bara att tiden rinner iväg. Jag är seg. Har ingen alkohol. Inte särskilt mycket pengar. Känns väl som att det är bäst att stanna hemma? Kroppen är seg.. Mjae.. Sorry Älta. Ikväll får ni klara er utan mitt sällskap! Eller rättare sagt, jag får klara mig utan ert sällskap!

Det roligaste med att gå hem tidigt en kväll är att det är så galet kul att man får höra alla detaljer sen vad som har hänt. och det blir oftast som idag, dagen efter när man är halvnykter och verkligen klarar av att ta in informationen! Congratulations girls och boys! I'm proud of you!!


Bild
: Jag och andra Denise på Tyresö Gymnasiums slutskiva. Har absolut inget minne av den här bilden men jag ser ju iallafall minst sagt glad ut! :) Och vem klandrar mig? Det var en av de bästa dagarna i mitt snart nittonåriga liv! :)

080620?

Helloo everybody! Look who's back?! MOhahaha. Förstår att ni har saknat mig som galningar men nu är jag äntligen tillbaka in i era liv igen! Mycket har hänt sedan sist. I stora drag så har jag varit på bal, tagit studenten och varit på Hultsfredfestivalen! Snacka om att jag har mycket att skriva av mig om! Måste nog sitta här några timmar ikväll om jag ska lyckas få ner det viktigaste. Får se. Det är ju trots allt midsommarafton och suget efter alkohol och sällskap suger inom mig. Sitter och läppar på lite päronkonjak. Söt skit!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen! Jag har nämligen jobbat lite idag (9-15) och sedan så har jag och Annika varit nere vid midsommarstången nere på Solsäter här i trollbäcken.. Så nu måste jag göra mig vacker. Vem vet. Kanske träffar min dröm man ikväll ;)


080601

Fan jag är rätt så värdelös på att blogga nu för tiden. Andra saker är helt enkelt lite viktigare. I torsdags och fredags så jobbade jag på en för mig helt ny förskola i älta. Personalen var kalas och barnen var helt underbara! Det ger väldigt mycket att jobba med barn. Alla kramar och tröstande.

Efter jobbet i fredags så mötte jag upp Denise och Rosie i staden och smällde till med en youghurt glass av den snygga pojken i gallerian! Dock var han inte lika söt igår som förra gången.. Vet inte riktigt varför. Detta måste utredas! På kvällen på fredagen så drog vi till Flaten och mötte upp lite älta-människor. Det var rätt så nice faktiskt. Synd bara att jag var så trött och att jag på grund av det vart påverkad av två öl. Detta resulterade i ett fall från klipporna på 5-6 meter som lyckligt lottade Rosanna vart vittne till. Någonting som både jag och mina vänner är överens om att det bara är jag som kan lyckas med!

På lördagen så solade jag gärnet här hemma. Olivolja över hela kroppen och nyllet och just då kommer såklart två vänner över och kidnappar mig lite fint. Eller rättare sagt. Min familj kastade ut mig på grund av att de skulle göra något studenthemlisgrejs. Till Linn drog vi iallafall för lite kubblir för att sedan spela ett gammalt hederligt parti monopol. På kvällen så vart det källan för hela slanten där man träffade några gamla ansikten. Mysigt. Kära Ems var där också och förgyllde min kväll med sin närvaro! En annan av mina älsklingar, Milla, var också där. Detta resulterade såklart i en sjukt rolig kväll! Efterfesten var  fylld med gitarrlir, lena röster, blåa groggar och lite rump-pill vilket aldrig slår fel.

Nu ska jag bomba min kära mentor med massa bilder på sin favoritklass! Nämligen min klass. Imorgon ska vi nämligen fika (bli feta, för mig = ännu fetare) och kolla på massa bilder från vår tid tillsammans! Och detta sker efter att vi har haft sångträning, dansträning och vett och etikett. Kan bli en rolig dag helt enkelt!

image239
Bild: En av många bilder som jag ska skicka över! Jag är läcker som alltid


RSS 2.0