A NEW EPISODE IN MY LIFE

Beslutet är taget. Jag kommer att flytta till en helt ny främmande stad. Jag tror det kommer bli kanonbra. Men innan jag flyttar så ska jag flyga flygplan på onsdag nästa vecka. Närmare bestämt till Turkiet med min vän Veronica. Och fyfan vad nice det ska bli med sol och värme i hela 14 dagar! Läste nånstans att det var närmare 40 grader i Turkiet. Det blir nog en rätt så stor skillnad jämfört med min tillfälliga bränna som jag så vackert kallar för en klassisk konsumbränna, det vill säga ingen bränna alls.

Eftersom jag ska flytta runt 20 mil bort så har jag sagt upp mig från jobbet. Vilket kändes bra konstigt. Nej. Nu har jag inte tid att sitta mer här. Ska söka lägenheter och skicka in lite papper =)
 

LIVE I MITT RUM JUST NU (DVD)





080821

Jag har fortfarande inte bestämt mig angående hösten. Jag velar fram och tillbaka. Just nu sitter jag och njuter av förra veckans höjdpunkter. Minigolf, utgång och Oscars land. Alla tre var helt galet kul! Dock så fick minigolfen ett rätt tråkigt slut. Jag förlorade. Jag är rätt dålig förlorare. Och denise är en rätt bra vinnare. Det vill säga att hon tar varje chans hon får att konstatera att hon faktiskt vann över mig och att jag är förloraren i detta drama. Jag erkänner detta. Men sanningen är detta: Jag hade jobbat hela dagen, Denise hade varit ledig. Denise hade halva inne på gubben i kiosken,det hade inte jag. Tänker ni nu samma som jag? UPPGJORT! Jajemänsan.. Det är den enda förklaringen.

Utgången i onsdags var mycket skojsig. Dock så gick hela kvällen ruskigt fort. Och jag sluddrade redan innan vi kom in på Hirschen. Men kvällen slutade bra iallfall. Ensam i min dubbelsäng för att sedan möta en full denise dagen efter som tappert försökte steka ägg men utan lycka. Det var kul.

Oscars land då? Hur var egentligen det? Fråga inte mig. Minnena där ifrån är få, men väldigt glada. Skönt att lämna sköna gröna Tyresö men ändå få vara med lite skönt Tyresö folk. Pinsamt nog så badade jag inte under alla de tillfällena som vi fick under vår tid där. Det var riktigt lågt gjort av mig om jag får säga det själv.

Sådär. Föresten. För som vill veta så har jag slutat röka. Med det menas att jag har slutat att köpa egna cigg men snyltar desperat av andra. Jag höll på att gråta idag för att jag var så röksugen. Såhär i efterhand känns det väldigt patetisk och jag tror att det är ett rätt beslut av mig att sluta andas in rök som bevisligen skadar dig. Så nu ska jag börja se ner på alla som röker. Fast jag vet lika bra som du att jag aldrig kunna sluta helt. Inte just nu iallafall. En annan dag.

Nu ska jag röra på mig! Tjing!




080718

På ett sätt så känner jag mig färdig med Stockholm. På ett annat sätt så har jag nog aldrig varit lyckligare än jag är just nu. Vill jag bara lämna den känslan här? Detta tänker jag på jämt, jämt, jämt. På måndag har jag sagt till mig själv att jag måste ha bestämt hur jag ska göra. Annars kommer jag bli galen.

080713

Jag har varit helt inställd på att börja plugga i vår. Helt plötsligt känns inte allt så glasklart längre. Tänk om man skulle ta och börja redan i höst? Det vill säga om två månader.. Det kanske vore något? Detta måste tas en funderare på.. Tjing.


Wiho! Snart 19!

Nu har jag fått höra två gånger ikväll ifrån två olika killkompisar att de kommer att sakna mig när jag åker iväg och börjar plugga i höst. Tanken på att lämna så många som jag tycker om grämer i mig redan nu. Men allt ont har någonting gott med sig.

Nu sitter jag och Denise och planerar nästa veckas utgång. Jag fyller ju nämligen år på måndag (en extremt viktig ålder dessutom!) så vi har bestämt att vi ska käka middag på stekpannan på onsdag, dricka vin och sedan gå ut och klubba lite! Någon som är sugen på att hänga på? Annars tar vi en romantisk middag bara hon och jag. Det är inte helt fel det heller.. Vi brukar inte ha några svårigheter att festa bara hon och jag. Hästen var med i hultsfred, fiskelinan dök upp  på hennes födelsedag när vi festade loss på Umbra. Samma utgång som Rosie tyckte att vi såg så mobbade ut när vi dansade i varsitt hörn på dansgolvet. Hon skämdes för oss. Det hon och alla andra inte fattade var att jag och Denise dansade med varandra. Vi var själva på dansgolvet så vi gav varandra lite space (man vill ju inte vara för på lixsom).Haha! Hon är härlig min dam! Henne kan man släppa loss med! Hoppas det blir så på onsdag! Det behöver nog jag efter att ha slitit 7 dagar i sträck.

tjingtjong



Bild: Jag och Rosie<3

MIN LEDIGA ONSDAAAAAAAG

Har varit galet skönt att vara ledig idag. Jag sov ut rejält imorse för att sedan förflytta mig till solstolen där jag har spenderat resten av soltimmarna som var idag. Har läst ut boken "på spaning med bridget jones" och jag kan inte låta bli att älska henne. Jag känner igen mig själv i henne ibland i vissa situationer. Hon är lika klumpig som jag och även jag har mina stunder då jag är bitter och sitter och lyssnar på celine dion på högsta volym samtidigt som jag kedjeröker och tycker allmänt synd om mig själv. Men hey! Vem har inte det?

När jag och papi var i Länna för att hitta Teddys present så blev jag såklart inlurad i ett telenor tält där en grymt söt kille stod och charmade mig. Ut därifrån kom jag med ett abonemang och en ny samsung telefon. Damn. Vad gör jag nu? Låter mig lockas så att pojkspolingen får lite lön eller så utnyttjar jag ångerrätten? Vad tycker du att jag ska göra? Antar att det är rätt många människor där ute som skulle bli glad om jag slutade att använda 3 eftersom det är rätt dyrt att ringa till. Och tre är fanimig dyrt. Räkningen förra månaden gick på 800 spänn. Tjing tjong. Med det nya abonemanget så skulle jag få rnga för 100 spänn i månaden och skicka 5000 sms/månad för det ynka priset 99kr/månaden. Känns som en rätt bra affär. Men det känns surt att jag ska sitta och betala 3 i 12 månader till för en mobil som inte funkar och för ett abonemang som jag inte använder. Hmm. Hmm. Detta gör mig tokig. Måste ta en funderare på detta.


None
Bild: Rosie, Mattias och så bananen( det vill säga jag!) en glad kväll i maj när det vankades för studentskiva.

Ser nu att jag inte är ledig förens nästa söndag. Fan. Känns inte så kul. Kanske borde ringa någon och umgås lite. Men jag orkar verkligen inte. Blää..

Avskedsmiddag i Systrarna Löfgrens ära

Det hade dukats till fest. 12 brudar stod på gästlistan.. Och vilka brudar det var. Förståligt eftersom jag var en av de 12. Nog om det, vi hade iallafall mycket mysigt och kvällen bjöd på många skratt och många påfyllningar av alkoholfyllda drycker. Självklart så kan vi i min fd klass aldrig nöja oss med lite vackert salongsberusning utan vi går alltid ut med inställningen att vi alla ska nå en redig karatefylla. Självklart för att alla ska bli så pruttfulla att ingen riktigt kommer ihåg  ens snedsteg eller pinsamheter dagen efter. Systrarna Löfgren hade bestämt i förväg att kvällen/natten/morgonen skulle avslutas på tjili. Tjili är för er som inte vet ett av detta avlånga lands bästa uteställen och levererar alltid förstklassig musik och människor. Detta råkar vara beläget i Tyresö vilket gör det hela ännu finare och exklusivare. Där dansade vi in morgonen för att sedan fortsätta äventyren på olika håll. Baksmällan dagen efter delade vi systerligt.

(Okej. Jag spårade lite. Mer bilder och mindre text? Om så önskas.)



Vackra Malin



Sara och jag



Denise (som tydligen har varit i hultsfred? STORT FRÅGETECKEN!)





Carolina, jag och Johanna


Jag och Denise blir lite småkära framåt natten (lägg märke till hur slät mitt ansikte ser ut!!)

Fira-Sara-utan-Sara-kväll hos Denise 080702

Back on track 4 dagar senare. Onsdagen vart inte så lyckad som jag hade hoppas på. illamåendet gick inte över utan övergick snarare till en mer svim/spy känsla. Papi fick komma och hämta mig. Hann dock ta lite fina bilder:




Se så huslig denna dam är


Rosanna, Carolina, Johanna
<3


 


Denise är överlycklig över hennes nya mobiltelefon. Emma ser dock inte så imponerad ut..


 

080702

Nu ska jag snart dra mig emot Denise för lite vin och babbel med tjejerna. Ska pussa extra mycket på Carolina som lämnar mig på måndag i hela 13 månader. Nu ska jag gå och ta två ipren för jag har ont i magen och huvudvärk. Men jag hoppas det släpper med hjälp av goda vänner. Tjing tjong!

None

LITE PSYKBRYT




RSS 2.0