080131

Nu ska jag iväg och träna. Mitt sår ser värre ut än någonsin men det ska inte hindra mig denna gång. Tjingeling. Vi hörs lite senare. Du och jag har lite att prata om förstår du. Först ska jag avreagera mig på gymmet lite.


080130

Hej alla där ute! Skönt att vakna upp halv 1 på en onsdag. Det är inte varje dag man gör det. Och det är inte varje dag man sover bort en hel studiedag. Har absolut inga planer för dagen så jag funderar på att slå ihjäl några timmar på gymmet. Annars har det hänt en skum sak de senaste dagarna. Jag har fått ett öppet sår mittimellan näsan och munnen. Det är konstigt. Det gör ont när jag ler. Och det ser rätt vidrigt ut. Så nu ska jag först försöka göra bästa möjliga åt det. Vi hörs lite senare. Och jag återkommer om det spännade såret. Är det första tecknet på att jag har fått en dödlig sjukdom?

Update: Jag går inte utanför tomtgränsen idag. Allt på grund av ett litet sår som gör ont, stör mig och inte ser fräscht ut. Jag är fången i min egen kropp. Haha. Nu ska jag kolla på Dr Phil och låta honom göra mig klokare. See you!


080130

Håna mig.  Jag mår illa av mig själv. Jag har verkligen ingen karaktär. Jag gör allt för att se mig själv misslyckas. Jag tror att jag har ett allvarligt problem.

080129

Imorse så snoozade jag i över en timma. Sen var det bara att rulla ur sängen och släpa sina fötter emot gymmet. Gick faktiskt riktigt bra idag! Jag mår fortfarande riktigt bra och snart kommer jag må ännu bättre. Jag ska nämligen möta min kära vän Elin som ska vara mitt sällskap för kvällen. Tvmys och skvaller står på schemat och nu försöker jag lura hit henne så att vi kan gå iväg och sola också. Hoppas att jag lyckas....

Imorgon har jag studiedag! Man ska inte klaga. Livet leker just nu. Har lite lösa planer på att spendera dagen med älskade Mikaela. Hoppas verkligen att det blir så!

Nej nu ska jag slänga mig själv i soffan och halvslumra framför någon halvdålig tvserie. Samtidigt som jag pustar efter den delikata måltiden som jag nyss har slängt i mig. Quornfiléer, bulgur och massa grönt bjöd jag på idag! Min pappa ska vara glad att han har mig..

image161
Bild: Lördagens söta Elin. Eller hon är alltid söt. Min lilla solstråle.


You're loved! Min glädjelåt!

JAG MÅR BRA!
Jag ska tillåta mig själv att vara glad mycket oftare. Vara glad åt allt som man har. 
 Ibland kan människor omedvetet få en att inse saker.
 Le oftare. Le mer. Le just nu.


image160

080128

Det är svårt att få ner några kloka ord just nu. Mina känslor till dig snurrar runt-runt och gör mig totalt förvirrad. På ett sätt så hoppas jag på oss två. Men på ett annat sätt så vill jag bara att allt ska gå i kras. Allt skulle vara så väldans mycket lättare om man bara inte kände någonting alls. Men jag antar att det är något speciellt mellan oss två. Har alltid varit och kommer alltid vara. Något som alltid för oss tillbaka till varandra. Vi kanske är skyldiga varandra en ärlig chans? Eller så ska vi sluta plåga oss själva och gå vidare?

Jag fortsätter att skriva i koder i den här bloggen.

Utmanad av Johanna

Vad heter du: Anna
Längd: 177 cm
Skostorlek: 40
Hårfärg: Blont med utväxt (ska fixas!)
Var bor du: Tyresö utanför Stockholm
Trivs du där: Upp och ner.
Brukar du läsa horoskop: Nästintill aldrig! Jag tror inte på sådant!
Har du körkort: Nej, förhoppningsvis i vår
Favoritdjur: Min katt?
Festar du mycket: Vad klassas som mycket? Senaste tiden har det hänt mycket roliga saker..
Sprit, cider, vin eller öl: Helt klart vin.
Brukar du bli för full: Hur vet man att man blir för full? Jag blir nog ofta för full för mitt eget bästa iofs.. Mitt val.
Antal kuddar i sängen: Säkert 5-6 stycken. Har dubbelsäng.
Äger du ett busskort: Japp, ett måste.
Hur svarar du i mobilen: "Anna."
Antal timmar sömn inatt: 5-6 timmar.
Sov du ensam: Nej.
Din hobby: Hmm? Har nog ingen riktig hobby. Min fritid speglas av vänner, jobb och träning.
Vem fick du sms av senast: Annika som jag smider onda planer med.
Vem ringde dig senast: Veronica
Godaste ölen du druckit: Tycker inte om öl.
Vilka hårfärger har du haft: Mestadels av mitt liv har jag varit blond. När jag var ungefär 10 hade jag röda+svarta slingor. Var även brunhårig när jag gick i nian.
Vad såg du senast på TV: Filmen Coyoute Ugly som drar fram en massa gamla känslor :)
Vad läser du för bok just nu: Tre stycken. Två böcker vi ska läsa i skolan ; Svålhålet och en annan som jag inte kommer ihåg vad den heter. Läser även Lisa Marklunds bok Asyl
Är du kär i någon: Tolkningsfråga.
Vet den personen om det: Tolkningsfråga.
Nästa mål i ditt liv: Njuta av alla lyckliga dagar i samband med studenten.
Vad gör du om ett år: Pluggar långt bort ifrån Stockholm.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland.
Vilken parfym använder du: Diors nyaste. Lite soft lukt sådär.

080126

Jag är nästan hundra procent säker på var jag ska plugga någonstans. Om allt går enligt planerna så kommer jag invadera Umeå i höst. Och som en ytlig bekant sa tidigare ikväll efter några glas alkohol "Umeå?! Alltså.. Det är som att plugga utomlands med alla samer och dylikt. Härligt! Boka in mig på skidbesök i vinter..."

Det första jag gör imorgon är att gå till närmaste bokhandel och köper en talbok med "mest använda norrländska orden/så klarar sig en vilsen stockholmare i Umeå".

WOW-FEELING

Tänk att vakna upp en dag och veta att man gör en skillnad för andra människor. Att man är betydelsefull. Jag vet att jag är det av min familj och av mina vänner varje dag. Men det räcker inte för mig, ändå så söker jag efter mer. Jag vill kunna göra en skillnad för flera människor. Människor som behöver det. Tänk att slå upp ögonen och veta att man varje dag/timma/sekund gör en stor positiv skillnad för en hel drös med människor. Vilken känsla.

Augusti 2008 börjar min resa till det målet. Eller den resan kanske man gör varje dag genom att göra de små sakerna som betyder så mycket? Jag måste nog bli en bättre människa....


080125

För två somrar sedan så vaknade jag en tidig morgon av att en tupp lät (eller vad man nu säger.. gol?). Självklart trodde jag att det bara var inbillning. Vad är det för idiot som skaffar en tupp i ett villaområde? Men johodu. De idioterna finns. Två hus bort så hade de haft 30 års fest och något rövskaft hade gett dem en tupp som en liten kul grej. Om jag uppskattar det? Det är det som jag inte kan bestämma mig. Visst är det extremt jobbigt att när man ungefär har två lediga dagar på en hel sommar och så vaknar man vid fem på morgonen av en jävla tupp. Irriterande nog så är jag den enda i familjen som har fönster åt den sidan vilket leder till att jag är den enda som stör sig på detta. Men ändå så kan jag inte hjälpa att jag tycker det är lite småmysigt. Anledningen till att tuppen kom upp till min hjärna är att jag hörde honom nu på morgonen! De brukar alltid låta tuppen vara inne hela vintern? Ska jag tolka detta som att våren har kommit? Tveksamt om man kollar ut igenom fönstret. Grått och regnigt. Men jag hör en tupp iallafall.



En kompis tycker att jag ska skaffa två små söta påfåglar som går runt i området.
Hmm. Värt att fundera på!

:)



Bild 1: Precis innan de börjar spela.
Bild 2: Maria rockar, Min syster är söt och jag bara är glad
Bild 3: Jag och min syster.


Lite bilder ifrån igår. Vi hade en otroligt kul kväll..


Och överaskningen är att vågen äntigen börjar peka åt rätt håll. Yehooo!

080124

Hej!
Igår när jag gick på stan så fick jag verkligen fokusera på vad jag var ute efter. Det var fanimig rea överallt! Stört jobbigt att stå emot. Jag skulle köpa min foundation men den visade sig vara slut i affären i SOUK gallerian. Däremot hade de 50 % på alla mist ögonskuggor så jag slog till och köpte 3 stycken! Det tyckte jag var ett riktigt bra kap..

Releasefesten med I.D.A gjorde att kvällen blev en riktigt lycklig sådan. Det intyger bombningarna som sker i mitt huvud just i detta nu.. Jag kan inte tänka klart. Om mindre skriva något vettigt.

Grattis pappa som fyller år idag och lilla Elin som idag blir hela 18 år gammal!

Jag har en riktigt rolig sak att berätta.. skriver mer om det senare ikväll.. Så häng kvar..

080123

Hej alla människor! Vad har man på sig på ett releaseparty? Jag sitter just nu i en svart klänning.. Det kan väl inte bli fel? Jag är alltid så rädd att jag ska vara nerklädd eller för uppklädd. Men nu orkar jag inte röra runt i all den röra som förut var 3 garderober med vackert vikta kläder i. Det här får bli bra!

Ska slänga i mig lite mellanmål och sen sätta mig på bussen som tar mig till stan där jag ska handla lite nödvändiga (och onödvändiga) saker. Sen blir det middag med syster och systrarna S. Sen vid halv 9 så börjar vi röra oss emot puben där releasefesten ska vara. Ikväll mina vänner ska jag pimpla vin för alla som jag känner!
(Bäst att ta låga skor alltså..)

image156
Bild: Från i lördags. Sarah, Jag, Denise och Sofia.


jag är i sorg

Hur kan min älskling Heath Ledger vara död? Han är ju en förjävla bra skådespelare. Och snygg att titta på. Jag måste springa nu. Men detta måste vi granska närmare..

080123

Godmorgon säger jag med min mörkaste morgonröst! Jag sitter här och smäller i mig lite havregrynsgröt och lyssnar på Foo Fighters på högsta volym. Smaskigt! Dagen är kommen då jag ska åka skridskor för första gången på typ 6 år. Jag kan inte direkt påstå att jag var någon stjärna förut heller men idag är mitt mål att stå på benen sammanlagt 2,28 minuter av de drygt två timmarna vi har idrottslektion. Tycker att det är ett hyfsat realistiskt mål. Vad har man på sig när man åker skridskor? Långkalsonger? Gah.. det är så sexigt.. Min vackra mössa med en dödskalle på tänkte jag ha på huvudet. Under de två hjälmarna förstås. Haha. Nu måste jag försöka sätta mig i ett hörn och peppa mig själv. Och skulle du mot förmodan vilja se på när jag åker skridskor så kan du dra dig emot trollbäckens ip där jag går på isen om drygt en timma. Om du undrar vem jag är så är jag den darrande flickan som inte vågar släppa sargkanten.


EXTREMT VIKTIGT BUDSKAP



Don't give up
It's just the weight of the world
When your heart's heavy
I, I will lift it for you

Don't give up
Because you want to be heard
If silence keeps you
I, I will break it for you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved

Don't give up
It's just the hurt that you hide
When you're lost inside
I, I will be there to find you

Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I, I will shine to guide you

Everybody wants to be understood
Well I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up
Because you are loved

You are loved
Don't give up
It's just the weight of the world
Don't give up
Everyone needs to be loved

080121

image139
Min allra bästaste vän har fixat körkortet idag.
Grattis gumman!
Jag visste att du skulle klara det..
:)


Sen till någonting annat som har snurrat runt i mitt huvud hela dagen idag. En nära vän till familjen och som jag hade en personlig kontakt med togs ifrån oss den 10 december 2005. Eftersom den här personen aldrig hade varit sjuk så var allt väldigt chockande att hon försvann bort ur våra liv på mindre än en sekund. Det gör fortfarande väldigt ont inom mig när jag tänker på alla ord som jag borde ha sagt till henne men som jag aldrig sade. Iallafall. Nu har hennes man tydligen gått och hittat någon annan och är väldigt kär. Jag klarar inte av det. När vi träffade honom för cirka en månad sedan så berättade han att han och "tjejen" skulle iväg och resa och blablabla. Jag bara stängde av. Jag klarar inte av att se någon annan ta hennes plats. För det är helt omöjligt. Jag blev märkbart irriterad och visste inte vart jag skulle ta vägen med all ilska inom mig.

Idag hände det som jag var så rädd för skulle hända. Jag går ifrån bussen och möter mannen som varit gift med min ängel i säkert 30 år. Jag ser att det går någon tant bakom honom och står och flinar fånigt åt mig. Jag blir arg igen. Hon ska inte le mot mig. Och hon ska inte stå och hålla i hundar som inte tillhör henne. Hon ska inte ta sitt pick och pack och flytta in i deras villa där vi i över 10 år hade trevliga höstfester och annat dylikt. Hon ska inte sova i hennes säng. Hon ska inte koka kaffe i samma kaffetermos som min älskade har kokat i alla år. Jag tänker inte se på när det händer. Jag vägrar. Jag blir fyra år igenom och kurar ihop mig som en boll och försöker förtränga omvärlden.

Mamma och jag diskuterade detta och mamma tycker att jag är för hård. Hon tycker att jag ska vara glad att han funnit kärleken igen. Som fan heller. Det är jag verkligen inte. Mamma frågar hur jag skulle känna om hon eller pappa gick bort. Skulle jag då inte vara glad för deras skull om de hittade någon annan? Unna skulle jag kanske göra, men jag skulle aldrig acceptera det.

Har jag helt fel? Är jag en ond människa som känner såhär?

Tillbaka till verkligheten

Gårdagens festligheter kunde inte ha blivit mycket bättre. När jag skulle gå och möta Denise vid bussen så höll jag bokstavligen på att blåsa bort. Kartonger flög hit och dit och man fick skutta likt en idiot för att komma fram helskinnad. Jag och Denise fortsatte hem till mig för lite förkrök för oss själva fyllt med dans och fyllesnack. Jag gillar känslan det är när det är avslappnat vänner emellan. När man verkligen kan vara sig själv och med Denise så kan man verkligen det. ( Nu kommer Denise sitta med näsan i vädret och fälla en tår för att jag är så poetisk och klok.)

Vi mötte upp brudarna, fortsatte till lite dans-dans och som vanligt så flyr alla människor dansgolvet när jag och Denise sätter våra söta fötter på det. Jag vet inte riktigt varför folk flyr med panik i blicken. Kan det bero på att vi är för bra? Kaninen, roboten, fiskaren, blåbärsplockaren osv... Förstår att det måste vara svårt att konkurrera med oss.

image154
Bild: Jag och Denisen.

Efter lite missförstånd så vart en liten flicka i vårat gäng utkastad ifrån stället. Jag tog min vapendragare Denise under armen och vinglade vidare i Stockholmsnatten. Efterfesten blev långdragig och med många skratt. Precis som den ska! Och Zoolander. Är inte den filmen helt klockren?

Nu är man tillbaka till verkligheten. Nu är det dags att landa. Nu ska man samla krafterna inför ännu en skolvecka.
Kommande vecka så har jag 2 födelsedagar, 2 fester och 1 releasefest inbokade. Kommer nog bli kanoners..

080119

Nu sitter jag här och pustar lite, känner att jag måste lugna ner mig lite. Är bara lite halvklar. Ska snart gå och möta Denise vid bussen. Sedan ska vi dricka oss fulla/vackra och möta upp de andra brudarna. Jag ska köra mina berömda danser robotdansen och Michael Jackson. Detta ska bli en kanonkväll ta mig fan! Hejdå


. image153
Den här bilden togs för två minuter sedan... Vet inte riktigt meningen med bilden.. Måste det finnas en mening med allt?


080118

Hej du och alla andra därute! Hoppas att du har haft en bra dag. Det har inte jag. Min dag har varit riktigt tung och jag har brottats med mycket känslor. Vill inte gå in närmare i detalj eftersom jag är så osäker på vilka som läser den här bloggen.  (Ni är ju så dåliga på att kommentera!) Men om man ska prata i koder så handlar det om att man ser friheten i att komma bort och att man ibland kan bli skrämd av andra människors negativa egenskaper. Det jobbiga är när den här "andra människan" är någon som man lever i samma hus som.

Nu hoppas jag att jag har lyckats att göra er förvirrade genom att utrycka mina tankar i text. Eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och inte känner mig så sugen på att jobba bakfull som jag gjorde förra helgen så ska jag och brudarna gå på krogen imorgon istället för idag. Den här fredagskvällen som ligger framför mig kommer alltså att fortsätta spenderas i mjukisbyxor och tovigt hår. Mitt osminkade tryne skjuter den här imagen i höjden. Adjö!


Himlen är oskyldigt blå

image151

Bilden är från sommaren när jag fyllde 14 eller 15 år och tillbringade en del av sommaren på Gotland för att försöka lindra ett brustet hjärta tillsammans med nära och kära. Tyvärr lyckades jag inte. Jag minns när jag var i Frankrike tidigare på våren samma år. Jag ringde hem från en grå telefonkiosk och fick höra nyheten som krossade mitt hjärta. Jag minns att jag slutade att andas för några ögonblickoch lät luren glida imellan mina fingrar samtidigt som tårarna rann nedför kinderna. Mitt första brustna hjärta var ett faktum. Fan vad jag aldrig mer vill vara 14 år gammal.

080115

Alltså. Här sitter jag ensam hemma i en villa på ett plan och softar i soffan framför "I huvudet på Carolina Gynning". Telefonen piper till och jag sträcker mig efter den. Hanna ifrån jobbet skickade ett sms med texten "Du vet att någon är inne på din msn, heter "jag är kåt" och frågar mig om jag vill ha sex. Jag gissar att det inte är du."
Jag satt som ett frågetecken och svarade att hon hade lyckats med ett riktigt roligt skämt. Hon svarade att det inte var något skämt. Efter programmet var slut så drog jag mig till datorn och loggade in på msn. Då skriver minst 8 personer till mig "HAHAAHHAHA" "OM DU NU ÄR SÅ KÅT SÅ SKA JAG NOG HITTA ETT SÄTT.." osv osv..

Vad är det för människa som underhåller sig själv att hacka sig in på andras msn och skicka massa medellanden till folk? Jag förstår inte vad det är för sorlig människa, och vad han/hon får ut av det?

Jag ska utreda saken närmare och sätta dit den tragiska själen som gjorde detta.
Eller så orkar jag inte med dessa djävulska planer nu utan slänger mig och min vackra själ tillbaka in i det mjuka hörnet på soffan och slumrar in till tonerna av Prison Break vinjetten. Det låter som en bättre idé en tisdagskväll som denna..


080114

Hej alla glada och bittra människor därute!
Det blev en liten uppdatering ikväll fast jag inte hade tänkt mig det. Anledningen är utråkighet och inte en bra siffra på glasvågen. Blicken blev lite glasklar för några ögonblick när jag såg på vågen att det stod samma vikt som föregående vecka. Hur kan inte en hel veckas slit inte göra någon skillnad? Människor i min närhet sa att det tar tid att få resultat och att man oftast går upp i en början av en viktminskning. Men jag kan ändå inte låta bli att vara lite ledsen. Däremot så har jag gått ner på måtten. Och det är kanske betyder något? Om en veckas slit kan göra skillnad på kroppen rent måttmässigt så borde flera veckors slit också göra det. (Har jag sagt att jag är smart?)
Struntsamma. Jag vet exakt hur mycket jag tränar och vad jag äter. Nu gäller det bara att hålla detta.

En trevlig överaskning hände dock idag. Min praktikplats ringde för att höra hur jag mådde och säga att de saknade mig. Och så ville de försäkra sig om att jag kommer tillbaka nu om några veckor. Självklart gör jag det. Jag längtar faktiskt. Man får ut otroligt mycket av att vara nära små söta barn hela dagarna och att jobba med människor som man verkligen trivs med.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och bläddra i någon bok så jag är pigg och fräsch när jag ska upp och träna imorgon. Vi har så slappt schema nu i trean så man hinner faktiskt träna antingen innan skolan eller efter skolan. Eftersom vi inte börjar förens halv 1 imorgon så smäller jag in det innan skolan imorgon. Det tror jag är viktigt. Att man gör träningen till en del av vardagen.

Pussochhej

080114

Nu har jag precis slängt i mig lite mellanmål och kikat på reprisen av One Tree Hill. Så sjukt bra serie! Nu ska jag iallafall slänga ihop lite kläder och dylikt i träningsväskan och dra mig mot staden. Där ska jag träffa Maria för lite träning, invägning och middag. Eventuellt så kommer brorsan hem också. Alltid lika trevligt att träffa honom nu när han bor i Norrköping. Ha en bra kväll! Blir det bra resultat idag på vågen så återkommer jag nog ikväll, annars skjuter jag mig själv. Hejsvejs!


080113

Varenda ord i låten ' Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu ' gör ont i mitt hjärta. Ordens mening får mig att skaka inombords. Jag känner igen mig i för många av orden.. Allting får mig att tänka på karusellen med och runt dig.. Jag har tänkt och ältat men jag kommer inte fram till någonting. Allting är bara slut inom mig just nu. Luften. Kärleken. Allt.


080113

Hej igen! Helgen har bara försvunnit och nu är det redan söndag. Imorgon börjar en ny vecka fylld av skola, träning och roligheter. 

I fredags så jobbade jag stängning och en jobbarkompis frågade om jag ville hänga med hem till henne efter jobbet och dricka ett glas vin. Suget efter vin blev för mycket och jag styrde mina steg mot hennes lägenhet. Ett glas blev flera glas och min vita månad försvann. Slutade ute och det blev flera cider, shot och drinkar. Smällde också i mig en mosmeny på bensinmacken också. Sov två timmar på natten och sedan var det bara att gå i gårdagens outfit till jobbet. Jobbade hela dagen och sedan åkte jag bara hem och duschade och käkade en snabb middag. Sedan var det iväg till Veronica som fyllde år i fredags för lite fika och socialt med hennes vänner och släkt. Åkte hem efter några timmar och ramlade ner i sängen och somnade bums. Det var min helg det.

Nu sitter jag här. Ångest över alkoholen och den där äckliga mosmenyn som jag tryckte i mig. Irriterad på mig själv över att jag har kämpat så hårt hela veckan och sabbade allt under helgen. Men jag antar att man ibland måste unna sig själv någonting. Om någon timme flyr jag iväg till gymmet och kör lite kondition. Imorgon väntas invägning och jag är nervös över resultatet som kommer stå på glasvågen.

Sara fyller 19 år idag också. Jag har inte pratat med henne på flera månader. Har suttit med telefonen i handen hela dagen idag men inte vågat slå hennes telefonnummer. Ska ta mod till mig och ringa henne ikväll..


image141

Bild: Jag och Veronica i Bulgarien i somras.

GRATTIS



Min babygirl fyller hela 22 år idag..
Detta ska firas, dock inte ikväll då jag börjar 07 imorgon.
Men senare!

080111

Imorse när jag vaknade så övervägde jag för en sekund om jag skulle ge mig iväg och träna. Men både knopp och kropp sa nej. Man får tydligen inte något bra resultat om man tränar för mycket såhär i början. Och sanningen är ju också att om man börjar för hårt så kanske man inte orkar fullfölja det ända ut. Så jag låg snällt kvar och sov istället och nu känner jag mig grymt utvilad!

Var i skolan idag och passade på att både plugga och äta lite fiskfriletter till lunch. Inte den bästa maten men vad ska man göra? Man måste äta..

Nu sitter jag här och ska slappa gärnet i sisådär 30 minuter. Sen ska jag kamma håret (?) och sticka iväg till jobbet där jag ska jobba till kvart över nio ikväll. Är inte sådär jättetaggad på att jobba men när jag väl är där så går tiden fort och det kan stundtals vara riktigt roligt att jobba.

Sådär Rosanna! Där fick du uppdateringen! Fick också en komplimang av Rosanna att min blogg har blivit bättre på sista tiden.. Jag skriver ju mestadels för min egen skull, att jag ska komma ihåg mina tankar och vad jag gör om dagarna. Men självklart är det ju kul att höra att andra uppskattar den!

Tjingtjong

LAS VEGAS

Om ungefär 20 minuter så är det premiär för den nya säsongen av serien Las Vegas på Kanal 5. Danny McCoy i serien. Till vardags lyssnar han till namnet Josh Duhamel och är även pojkvän till Fergie. Han är iallafall ruskigt snygg. Kolla och njut tjejer! (och killar också för den delen..)

080110

Kvällen ska spenderas med fröken Hansson, några bitar sushi och ett ivrigt lirande på guitar hero. Vad mer kan man önska av en torsdagskväll?



Puss&kram
Ps. För den som bryr sig så har jag gått ner 0,7 kg. Wihooo. Ds.

Update: Elin har gått och blivit sjuk. Inte alls bra gumman min. Nu ska jag ta min mamma under armen och gå och handla lite smaskigheter. Smaskigheter som fisk, skaldjur, bönor, frön, rotfrukter och så vidare.. Saker som är bra att ha hemma helt enkelt!


080110

Hej alla glada människor!
Imorse så försov jag mig så jag fick stressa iväg till gymmet och hann bara träna i ynka 50 minuter innan jag var tvungen att slänga mig i duschen och rusa till bussen som skulle ta mig till skolan. Väl i skolan så hade jag bara en redovisning som förövrigt gick bra och sedan fick vi gå hem.  Om jag hade fått veta att dagen skulle bli så kort så hade jag INTE gått upp frivilligt klockan kvart över sju. Nåja. Lite duktig kände jag mig när jag väl var där. Och jag har träningsvärk imagen. Det är bra.

Nu ska jag sätta på Michael Jackson på högsta volym och dansa med dammsugaren som  min bästa vän. Jag behöver städa. Lika bra att se till att göra det tråkiga  l i t e roligare.





Bild:
En sjävgående dammsugare. Det kanske vore något för lata Anna?

080109

Idag mår jag toppen! Har varit och kört med trafiskolan och sedan gått en tre timmars kurs.
 Hela min dag har varit fullt upp alltså.

När livet känns jobbigt och du tror att det inte kan bli värre.
Kolla på Fråga Bertil.
Det kan bli värre.

HAHAHA




FOKUSERA KVINNA

Mitt braiga humör försvann i ett nafs och kvar stod en argsint bitter ledsen människa. Jag vet inte vad det är med mig. Det är nästan skrattretande. Det vattnas i munnen på mig .Glass med chokladsås. Men no. Håll fokus.. Jag tänker inte sabba det här..


080107

Nu sitter jag här alldeles utpumpad men med en härlig känsla inombords. Det är alltid skönt när man känner att man har gett allt på gymmet och det har jag bannemig gjort tidigare ikväll. Invägningen var lika tung som väntat och ibland är det svårt att inse sanningen. Men jag har bestämt mig för att istället för att deppa över resultatet så ska jag se till att förändra resultatet istället. Målvikten är 10,5 kg bort. Jag ska klara det.  Jag tror aldrig jag har varit såhär peppad förut. Det måste väl ändå betyda att en förändring kommer ske? Ikväll var det som väntat otroligt motigt att träna samtidigt som det var riktigt kul. Träningsvärken från igår sitter där den ska men jag har hört att träning ska vara det enda som får bort det. Eller tid och vila kanske? Får återkomma om den saken..

Imorgon börjar jag inte förens halv 1 men jag har planerat en powerwalk innan frukost och sedan ska jag sitta med lite plugg innan jag börjar. Så ingen sovmorgon för mig inte.. =)
image136

Bild: Jag i Bulgarien i somras..

Alla som har som mål att tappa vikt eller bara vill hålla formen säger alltid att det är viktigt att dricka vatten. Igår kväll så fick jag så grymt ont i huvudet och jag antar att det berodde på det. Nu har jag precis druckit upp en stor kanna med vatten och jag mår faktiskt bättre av det. Och visst, vatten är inte supergott men man kan faktiskt göra som jag precis gjorde och lägga ner några skivor gurka i glaset och vips så får du ett roligt alternativ att smutta i dig! It works for me!


080107

Hej hopp! Nu sitter jag här i skolan och är snart klart med mitt arbete som ska vara klar imorgon. Skööönt. Känns som man redan har kommit tillbaka till skolan och alla dessa rutiner. Alltid lika kul att träffa de där härliga vännerna som man så ofta aldrig hinner ringa fastän man vill.Sedan ska jag åka hem, packa väskan och sedan åka in till stan för att träffa min brors flickvän. Hon är lite som en syster för mig faktiskt och tillsammans med hennes syster så ska vi klara av att tappa lite extrakilon. Så ikväll blir det invägning och mätning. Sedan ska det ätas en god middag och sedan ner och köra kondition. Känner på mig att det kommer bli hårt. Speciellt om man som jag har grym träningsvärk från igår som gör att det i princip känns som att låren kommer brytas av när man går i trappor. Men jag känner på att det kommer bli en trevlig avslutning på den här dagen så det blir säkert kanonbra!


080107

Godmorgon!
 Nu sitter jag här pigg och glad för en gångs skull och har hur mycket tid över som helst.. Vaknade av att en kompis skickade sms för över en halvtimma sedan och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här helt färdig och behöver inte åka förens om 1 och en halv timma.. Skönt! Nu ska jag äta en rejäl frukost och slappa framför tvn.. Sen ska man till skolan för första gången efter lovet.. Jag vill bara börja den här sista terminen så att jag får ta studenten snart! Mindre än 5 månader kvar..

image135
Bild: En bild från november  på mig..

EN STOR (FET) FÖRÄNDRING

Här kommer sista inlägget för idag. Min dag har varit lite seg. Jag har inte pluggat alls mycket. Kom på att det mesta ligger i skolan, och det är ingen panik heller så det löser sig nog. Jag är ruskigt nervös inför morgondagen. Då ska jag hem till M. och vi ska väga och mäta oss. Jag känner på mig att det kommer bli många tårar. Även om man är missnöjd med sig själv så är det jobbigt att se siffrorna på ett blankt papper. Fast detta är vad jag vill. Det är nu eller aldrig som gäller. Spelar egentligen ingen roll om jag inte går ner allt till juni. Bara jag har gjort en förändring i mitt liv. Så imorgon börjar det hårda livet, trots att jag har tjuvstartat den här veckan och ätit nyttigt.

Vet ni varför jag skriver så mycket om min viktnedgång? För att det itne ska finnas någon återvändo.. Går jag inte ner i vikt och är lika fet om några månader så vill jag att ni hånar mig. Jag vill att ni skrattar bakom min rygg. Om jag talar om för hela världen att det är nu som gäller så vet jag att om jag någon gång skulle fuska så skulle människor i min närhet se mig lika svag som jag ser mig själv. Att jag inte kan stå emot frestelsen..

Fast jag tycker det är lite småjobbigt att vara hemma just nu. Öppnar man vissa skåp så hittar man choklad, chips, nötter och kakor i alla dess former. Det är lättare att avstå det när det inte finns i ens närhet. Idag skulle jag möta två vänner men jag backade lite när jag fick veta att de skulle äta godis. Tänk om jag skulle sabba allt innan jag ens har börjat? Men samtidigt så kan man inte begära att andra ska avstå från gottigheterna bara för att man själv gör det..


Bild: Men Keso är gott..

Vi hörs säkert imorgon. Tack för idag alla där ute!
:)


080106

Hej alla glada!
Tusan vad glad man blir när man loggar in här och man ser att man har fått så många fina kommentarer. Det riktigt värmer i hjärtat.

Tro nu inte att jag har legat och latat mig tills nu. Nejdå, jag har varit uppe sedan halv 10 då jag åt lite gröt och spelade hög musik för att överhuvudtaget inte somna sittandes vid matbordet. Målet var att ta mig till Sats och köra ett bodypump pass. Egentligen så får jag ju inte träna styrketräning eftersom jag egentligen ska lägga all kraft på kondition och fettförbrännande aktiviteter men ibland är man värd en liten belöning och ett bodypump pass var min belöning till mig själv. Såhär i efterhand så vet jag att det var rätt belöning men när jag väl stod där under passet så tvivlade jag starkt. Hujeda mig vad jobbigt det var. Sista låten så låg jag typ och skrek av smärta för att det var så jobbigt men jag antar att det är så det ska kännas att träna.
 
Nu ska jag smälla ihop någon god och nyttig lunch (är sugen på bulgur..) och sedan sätta mig med lite skolarbeten som jag borde ha jobbat på under lovet men inte har haft någon ork till. Nu får jag skylla mig själv och istället sitta inne hela dagen. Jag hoppas jag klarar av att fokusera. Fokusera på mitt mål. Har ni något mål med skolan?

image134
Bild: Jag på min kusins bröllopsfest i början av december.

Puss

ETT INLÄGG OM MAT

All denna bantningshysteri runt om i alla bloggar börjar att göra positiv inverkan på mig. Idag när jag hade lunch på jobbet så frågade en arbetskollega om jag skulle hänga med till donken och svulla lite. Svaret blev ett svälj och en blick ner i golvet. Jag höll mig till min keso och min kyckling. Starkt jobbat av mig själv om jag får säga det själv! Sen när jag smällt i min utsökta lunch så kommer två prinsesstårtor invandrade in i lunchrummet. Jag blängde lite på dem och gick ut och tog en cigg istället och förträngde att de existerade. Det funkade!

Mamma är sjuk. Vilket betyder att det blev take away för hela familjen då jag inte hade någon som helst lust att ställa mig vid spisen och tillverka något ätbart. Kinamat i stora mängder men oj så gott! Det var min synd för idag! Men vafan. Äta måste man ju. Eller?



:)
Bild: Jag, Emma och Annika hemma på middag hos Emma.

Kolla vilken gammal bild jag hittade! Tror att den togs för två år sedan. Känns lite som 2005/2006 om man kollar på kläderna eller vad tycker ni? ;)

080104.

Hej igen!
Nu sitter jag här och jäser. Jag har precis tryckt i mig en del av den stora friska fruktsalladen som jag gjorde till hela familjen. Trots att jag bara hade ; banan, äpple, apelsin, ananas och gröna vindruvor så blev den hur god som helst. Jag älskar frukt.

Idag när jag gick till jobbet så kom den där grymt bra låten på radiostationen bandit. Jag höjde till max och gick och nynnande i stormen som var. Det blåste så mycket att jag allvarligt talat trodde att jag skulle blåsa bort. Kan också rekommendera mössa när man går ut i storm. Det gör hela vistelsen så mycket roligare. Låten som får mig att gå bananas har snälla Jens laddat hem till mig nu och den heter ; Volbeat - The Garden's Tale. Den låter precis som rock ska låta. En rolig sak med låten är att delar av verserna är på danska vilket gör det hela mycket roligare. Kan varmt rekommendera den låten.

Nu ska jag ringa lite samtal och sen göra massa nödvändigheter som att slänga mig i soffan, jäsa lite mer och kolla på världens bästa tv-serie Prison Break. Hur tillbringar ni eran fredagskväll?

image133

Jag på värdens bästa vän. <3

080104

Hello mates! Dagen  har börjat precis som den ska; slappt! Nu ska jag klä på mig varma kläder, sätta på mig hörlurarna och pumpa hög musik för att sedan börja vandra upp till jobbet. Tar nog någon timma. Vi får se. Jag ska bara jobba tre timmar idag. Hemsk tid men man ska inte klaga! Hörs lite senare. Kramar!

EN VARDAGSREFLEKTION

Överallt så ser man människor som gör sig roliga på andra bekostnad. Varför känns det som att människor blir så mycket elakare mot en när man redan känner sig lite låg? Är det så att människor ser sorgen och mattheten i ens ögon och bara känner för att trycka ned dig ännu mer? Är människor så onda?

Jag behöver en paus från livet. Lite tid till att tänka. Jag håller inte på att gå igenom en livskris eller något sådant, det är inget megastort som har hänt men just nu behöver jag bara lite tid. Det är därför som jag har stängt av mobiltelefonen och drar mig undan. Jag orkar inte möta människors blickar när jag går på bussen. Jag orkar inte tjafsa om oväsentliga saker vid middagsbordet. Känns som det finns så mycket annat att lägga sin energi på. Jag vet inte. Livet är knepigt ibland.

DAGENS LÅT

Lars Winnerbäck vinner mitt hjärta gång på gång. Han har talangen att beröra andra människor med sin musik. Det är mäktigt. Lyssnar du inte på Winnerbäck så borde du verkligen börja att göra det. Kanske kan musiken ge dig lite livsglädje när livet känns svårt.

"Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingening
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört "

Citerat ur låten "Jag är hos dig igen"

:)

Hej hopp!  Jag bokstavligen rullade ut ur sängen imorse och stirrade på mig själv i badrumsspegeln i några sekunder. Det ska jag börja med att göra varje dag. Då borde jag bli mer motiverad att åka till gymmet. Spinnigspasset gick iallafall som smort och jag förvånade mig själv genom att för första gången tycka att det nästan var lite småskönt. Men bara nästan. Efter så körde jag ett core pass där man jobbar med mage och rygg. Det tog ruskigt bra och var precis lagom långt. Nu sitter jag här och äter lite Keso.. Mums.

Har börjat använda Bloggkoll.com och det är otroligt smidigt och skönt! På det här sättet så missar jag inte en endaste litet inlägg som ni skriver..

Idag ska jag ta tag i mig själv och ladda upp bilderna ifrån nyårsafton. Känns som att det är på tiden. Lukten av svett börjar att sprida sig i detta rum och jag känner att det kan nog vara läge att röra sig mot duschen. Vi hörs lite senare då jag ska rekommendera en svensk låt för er. Kan bli spännande, häng kvar..


080103

Jag är inte ens trött. Om mindre än 8 timmar så sitter jag på en svettig cykel på sats och cyklar för mitt liv. Heja på mig imorgon när jag rullar ut från sängen och släpar mig iväg till gymmet. Kanske inte ens läge att sova alls i natt?

Har en intressant konsersation på  msn med en kompis. Han genomskådar mig rätt hård när det gäller min fasad som en iskall och hjärtlös oromantisk tjej... Nu försöker jag förstå hur han fungerar..

PANIK

Om det hade varit ljust ute nu så hade jag gett mig ut på en tre timmarslång promenad för att rensa huvudet lite. Men dessvärre så har det varit totalsvart sedan klockan 16 (?). Försöker att skriva på två skolarbeten men jag kommer ingenstans. Ibland går det så bra att skriva och man får verkligen till det och man kan känna sig riktigt stolt när man lämnar in det till läraren. Nu tror jag att jag har tappat den känslan. Jag känner mig bara tom. Det komiska i allt det här är att ett av arbeterna som jag sitter och försöker skriva på handlar om ångest. Haha. Borde jag inte kunna skriva om det när det är just det som jag känner? Men nej nej. Tror att jag ska gå upp till biblioteket imorgon och lägga näsan i massa tjocka dammiga böcker. Det kanske jag blir klokare av.. Eller så låter jag bara tiden göra mig klokare.. Hur brukar ni göra när ni får skrivkramp? Ge mig något bra tips så att jag inte tappar hoppet helt och hållet

NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ

När tonerna till den här låten börjar att sjuda ut ur högtalarna så känner jag mig för en sekund som samma människa som jag var när jag var 13 år.  Det var just då som den här låten spelades om och om i min lilla gråa mp3 spelare..  Otroligt att jag såhär 5 år senare fortfarande tycker att låten är grymt bra.. Följ era drömmar. Alla drömmar förjänar att få en ärlig chans. Alla människor förtjänar att ge en chans till sina drömmar. Det kan ju inte gå mer än fel? Och tänk vad jobbigt att lämna det här livet med vetskapen om att man inte tog chansen. Varför är vi människor så rädda att misslyckas? Varför är jag så rädd att misslyckas?


 

NYÅRSLÖFTE

Jag har ett nyårslöfte som jag gav till mig själv igår vid tolvslaget. Jag ska inte låta andra människor såra mig på samma sätt som de har gjort tidigare. Jag ska inte hänga kvar i gamla relationer med hoppet om att personen inom en snar framtid kommer att förändra sig själv. Istället så ska jag börja se framåt. Jag måste göra det här för mig själv. För just nu känns det som att mitt hjärta har slitits i hundra bitar. Och jag tycker inte om den här känslan.

image132

Har du gett något nyårslöfte till dig själv?

20080101

År 2008 är här och alla gamla minnen från föregående år börjar genast att bli lite mer luddiga och suddiga. Njae. Inte riktigt. Vissa av minnena kommer jag bära med mig under hela mitt liv. Resorna till Cypern och Bulgarien kommer jag aldrig någonsin att glömma. Sommarflörten kommer nog också bli svårglömd. Alla glada minnen med nära och kära är alldeles för många för att rabblas upp här. De mindre glada minnena kommer också finnas i mig. Tillsammans så formar de den människa som jag är idag. Det är rätt fantastiskt faktiskt. Hur vi människor kan forma andra människor. Hur man kan förändra en negativ trend bara genom att finnas där för en annan människa. Hur alla mina vänner har gjort att jag sitter här idag med de här känslorna inom mig. Men allt är inte glasklart. Det finns fortfarande mycket kvar att jobba på tills jag är helt färdig med mig själv. Om man någonsin blir helt färdig? Känslor är kanske något som man får kämpa emot så länge man lever? Värt att tänka  på..

Min nyårsafton 2007-2008 blev precis lika bra som jag hade förväntat mig och jag är så enormt glad att jag valde att spendera den med de människor som var delaktiga till att den blev så bra! Jag har så dåliga minnen utifrån tidigare nyårsafton med skitsnack, tjafs och slagsmål. Nej. I år blev den precis så som jag ville ha den. Jag hoppas ni alla fick en bra start på det nya året!!


RSS 2.0