081231

Så är vi framme på sista dagen någonsin på 2008 och det är med blandande känslor jag tar emot 2009. Jag har trots allt haft ett riktigt höjdarår med studenten och den nya utmaningen - universitetet. Men det finns även minnen ifrån året som jag hoppas tynar bort med tiden..

Det nya året firar jag in med några vänner. Vart och hur vi firar är inte riktigt bestämt ännu men supa oss i bitar ska vi bannemig!!!!!!! Nu vill jag inte skriva mer i denna sketna blogg. Adios.


081229

En annan människas andetag kan göra så mycket. Så fort jag blir ensam så rasar allting. Nu är jag ensam. Igen. På något sätt så hinner jag inte med. Jag blir bara ett tomt ansikte i en stor folkmassa. Jag skriver i koder, jag vet.


en bakis banan

En halv liter apelsinjuice har gjort att jag har kommit in i matchen igen. Gårdagens bravader lever kvar inom mig. Måste försöka få bort de värsta ångorna av alkohol. Detta måste ske genast då bussen går om tjugo min. Adios. Jag vet att ni saknar mig. Djupare inlägg kommer ikväll..

christmas time

Hej gott folk. Tror jag ska ta mig lite tid och skriva några rader här  nu. Jag mår sjukt bra just nu. Livet flyter på och allting runt jul har gått ovanligt smidigt iår. Inga bråk och inte särskilt mycket stress. Sen är ju dennis hemma nu också och då blir jag lite gladare om hjärtat :-)

Jag berättade ju om några julhemlisar för några veckor sedan. Idag fick jag äntligen avslöja ena. Coldplaybiljetter till mig och Dennis. Den 22a augusti står vi och diggar till coldplay på stadion, det kommer bli jäkligt bra. Hon blev lite rörd vilket var mycket gulligt. Ville nästan äta upp henne då, men jag tog bara en tugga.. och det smakade en blandning mellan surt och bajs. Så det var nog sista gången.

Idag när jag satt i kassan så satt jag mest och tänkte på hur jag kan dö mest smärtfritt när jag är fyllda 25 år. Alla var så gammla och bittra helt plötsligt. Då fick jag höra några muppar som skrek "banaaaaaanen :D:D " och då blev jag lite gladare. Sen tänkte jag på milla. Då blev jag lite ledsen igen. Hon är så fin min vän <3

Nu ska jag hoppa in i duschen. Somliga jobbar imorgon fastän det är julafton. Kommer väl få ta på mig den fåniga tomtemössan och sitta och le falskt i kassan. Tänker icke stressa imorgon. Ska ta det så jääääääävla lugnt. Bara njuta och tralla på rudolf med röda mulen.. Eller typ bjällerklang. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Nu tändas tusen juleljus har ju några höga toner också som jag är grym på att sätta. Jag återkommer om denna viktiga detalj. Ni är ju mina små bebisar mina små söta läsare. Eller ska jag kalla er mina fans?

Skitsamma.. Duschen väntar som sagt. Ska tvåla in mig och tänka på dig. Mohammed, If i was a boy.. mmm..

Nu berätta Dennis en rätt konstig sak på msn.. Det är en katt som blivit våldtagen och misshandlad i historien.. detta måste utredas! Duschen får vänta!!!!!! Hellre luktar jag usch och hör detta. Japp japp. Jag har lite svårt att avrunda detta som ni märker...

äsch.. God jul på er!

bananen och dennis live..




<3


:(

Jag blir förbannad på mig själv för att jag ens bryr mig.  Men ändå så blir jag fan ledsen. Jag är en idiot. Som nog ska ge sig ut på en promenad nu. För att släppa ut lite tankar. Måste man sminka sig eller borsta håret? Känns som en ruskig överkurs just nu. Nej nu måste jag iväg innan jag typ börjar slå mig själv. Psycho nummero uno. Det är jag det.


.samhällstankar

Det materiella samhället som vi idag lever i gör att man förknippar materiella saker med lycka. Jag erkänner iallafall att jag gör det. När man köpt ett par riktigt snygga skor eller en söt klänning så kommer det känslor som kan liknas vid lycka. Egentligen tror jag mer att det handlar om känslor av tillfredställande. För stunden känner man sig otroligt nöjd med sig själv och sitt kap. Men vad händer med den lycka som man borde sträva efter? Glöms den bort någonstans bland alla måsten och krav?

Jag är helt övertygad om att vi människor är som tomma blad när vi föds. Och att sedan alla utomstående faktorer ifrån samhället påverkar den människa vi kommer utvecklas till. Om samhället formar människan så formar även samhällets värderingar och ideal människan. Ideal och värderingar som är skapade av oss själva. Och som bara kan förändras av oss själva. Det jag försöker få fram är inte att alla kvinnor i landet ska bränna bh:n och att alla män ska gå runt som Di Leva. Däremot så tycker jag att det är en självklarhet att man kunna få göra ovanstående, ska få gå klädd hur man vill, ha hur många piercingar/tatueringar som man vill och så vidare. Samhället och dess medborgare ska inte hålla tillbaka människors kreativitet utan vi ska puscha dem som inte vågar att ta steget ut. Amen.


. nya perspektiv

Jag är inne i en sån period när jag försöker kategorisera mig själv som människa. Jag är egentligen en väldigt glad och framåt person men samtidigt är jag duktig på att gräva ner mig och grubbla. Är otroligt långsint och kan vara sårad för småsakor i veckor/månader/år.

Jag har även på senare tiden börjat värdesätta småsaker mer. Alla söta sms man får av vänner. Det värmande leendet man får ifrån ens föräldrar när man inte träffats på några veckor. Nu blir jag blödig igen. Men det är sant. Jag tror vi människor värdesätter saker för lite. Iallafall gör jag det. Ett av mina nyårslöften är helt enkelt att stanna upp i vardagen och tänka på det som verkligen betyder något. Det andra är att sluta röka och bli slimmad inför sommaren. Kanske inte lika viktigt. Huvudsaken är att man är lycklig.

Träffade Denise ikväll. Det kändes som tiden har stått still under tre månader. Samtidigt är det så mycket som har hänt. Tror vi båda har förändrats otroligt mycket den senaste tiden. Samtidigt som vi är samla gamla banan och nis. Det är underbart. Är helt torr i munnen eftersom jag babblade i väldigt snabb takt. Att försöka sammanfatta allting på bara några timmar är svårt. Vi har dock planer för morgondagen tillsammans. Det ska bli mysigt. Jag ska ta till vara på varje stund nu.

. fyra månader

fyra månader på tisdag.
fyra jävla månader.
och jag kan inte sluta klandra mig själv.
det måste vara mitt fel.
det var mitt fel.
det kommer alltid vara mitt fel.






Natti natti

Har varit lite snökaos här idag. Jag gav upp min promenad till skolan. Efter fem minuters promenad i totalt motvind så var jag typ begravd under all snö. Då vände jag och gick till bussen. Måste ju bara skryta lite om Örebro. Rykterna går att det inte är någon snö i Stockholm. In your face! Jag har slängt snöbollar idag. Känn på det du! Godnatt.

Ps. Imorgon kommer Maria S. hit och på lördag min käääääääre bror =) Ska bli galet trevligt. Imorgon är det någon stor julfest på kåren och på lördag får vi se vad som händer... Ds.


Min stiliga bror för två år sedan!

.kan anna hålla tyst om julhemlisar?

Har två stora positiva julhemlisar som jag går runt och bär på. Jag förstår inte hur jag ska kunna hålla tyst. Det har jag iofs misslyckats med redan.. Har berättat för lite vänner här i Örebro men det spelar ingen roll. Jag vill att det blir julafton så att jag kan avslöja en av dem! Kom igen nu julafton. Kom fort som fan. Detta tär  på mig. Och jag har vetat om hemligheterna i kanske 10 timmar. Ena måste jag hålla tyst om i typ två månader, hur ska detta gå? :)



Hey babe/gumman/hjärtat/gullegris/milla..
Nu när du har flyttat till en egen lya så tycker jag du ska bjuda in till stor maskerad.
Det var så trevligt sist..
=)
Hoppas ni får trevligt imorgon utan mig, bu hu..

THE FAT GIRL IN ACTION


.onsdagsgnäll

Jag kokar just nu. Blir så jävla less på en tjej som jag pluggar med. Alla ni som tycker jag var en bitterkärring/besserwisser  i gamla hederliga BF, ni har inte mött denna kvinna i min grupp. Jag vill tro och påstå att jag kan ge mig om jag har fel. Men det kan inte den här damen. Hon är helt otrolig. Går in och ändrar arbeten i sista stund vilket gör att vi får kompletteringar. Jag orkar inte. Nästa problem är att när jag vill stå och skrika på kvinnan så finns det en annan kvinna i min grupp som är extremt kristen och tar illa av sig vid svordomar. Detta är problematik på hög nivå. Alltså jag skulle kunna till viss del ta att bli överkörd av en kvinna som visste mer än mig. Men när hon inte vet det?! Vad fan gör man då? När hon spelar allanballan och bidrar till en dålig stämning? Mupp. Som tur är så går jag bara i hennes grupp till mitten av januari. Sen är det nya grupper. Då borde jag ha rätt stora chanser att komma i en grupp med helt normala människor då jag haft de två jobbigaste kvinnorna i hela klassen. De enda som jag tycker är idioter, de har jag självklart hamnat med.

Fan. Ett tecken på en maffig lunch är när du åt lunchen kl 13 och klockan nu är 18:28 och du är inte det minsta hungrig. Korv Stroganoff är underskattat,är faktiskt riktigt gott. Men börjar bli lite tjatigt. Har ätit det minst en gång per dag sedan i måndags. Men äsch. Bara två matlådor kvar av det nu. Bara att stå ut.

Christmasfeeling in thaa hoooouze

Goddagens! Idag är jag rätt glad faktiskt. Jag var i skolan i en timma. Sen bestämde jag mig för att föreläsaren var kass och att jag lika bra kunde gå därifrån. Så det gjorde jag. Tog en promenad in till staden där jag julhandlade hela 5 julklappar. Skönt som fan.

Skrapade även ihop lite mer vuxenpoäng idag. Inte nog med att jag använder ica-kortet som en galning samt kontrollerar att varorna går in för rätt pris (konsum-skadad).. Idag inhandlade jag även min första adventsljusstake. Ja. Jag vet att det har gått halva december men jag är lite halvtrög. Det är föresten ingen ljusstake utan mer en stjärna på fot. Ja. Fast den lyser. En adventsstjärna på fot? Ja det låter bra.

Har suttit och lyssnat på julradio.se nu i flera timmar. Helt genialisk idé!! Har även slagit in lite julklappar. Älskar att man kommer se så tydligt vilka paket som är ifrån mig när de slutligen ligger under julgranen hemma i trollbäcken den tjugofjärde. Jag är inte lika estetisk som min syster. Om jag ska vara ärlig så är jag rätt ohändig. Mitt knep att slå in julklappar är jävligt mycket tejp och mycket snöre så man slipper se skiten. Haha.

Idag har jag även pratat i telefon med nisen! Hon är hemma nu. Åh. Så skönt att ha henne hemma =) Nu kan vi iallafall prata i telefon. Hoppas hon ringer ikväll så jag får ciggsällskap. Jag kan nämligen inte ringa henne då hon söp bort sin telefon sista helgen i Stockholm. Det var en rätt rolig kväll om jag inte minns fel.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOOOOOOU, är en något uttjatad låt men ack så bra..

:)

Längtar redan till sommaren. Vill bara kunna lägga mig ner i gräset med människor som får mig att skratta. Hultsfred arrangeras 8-9-10-11 JULI i år. Artiser som Lars Winnerbäck, Anna Ternheim och Timbaktu är redan klara. Winnerbäck kör hela fyra konserter. Jag ryser av bara tanken. Det kommer bli så jäkla bra..

Lite bitter är jag. Fyller 20 år den 14 juli. Hade varit grymt att fira sin födelsedag där. Men man kan inte få allt. Nu ska jag försöka gå och sova. Kommer garanterat drömma om Hultsfred. Om Denise. Om Emma.  Om bilresan ner när Denise skulle kissa var sjätte minut. Om bussen där denise blev frälst. Om bajamajorna. Om när Micke klättrade upp i ett träd och inte kunde komma ner. Om Denises röj till Mustasch. Om Emmas diggande till Ken. Om Emmas röst som försvann titt som tätt. Om Patriks skada efter att ha fått en vinylskiva i huvudet. Om Sverige matche rna som visade på storbildsskärm. En väns värmande ord. Om nakenbad.  Om att dansa på en arabisk matta med två av sina bästa vänner. Om norrlänningarna som skänktes oss så mycket gott. Om all bra musik som man fick uppleva. Säkert! var magiskt.. Om känslan av ensamhet som skapade tårari ett publikhav av skrikande fjortonåringar till tonerna av Håkan Hellström. Allt var så magiskt. Ta mig tillbaka.


-

Idag är jag lite ledsen. Det bara är så.

vart är världen på väg?

Har glömt att berätta en upprörande sak som hände mig i måndags morse. Jag hade sovmorgon. Eller jag tog mig sovmorgon. Sket i en meningslös föreläsning. Iallafall. Klockan slog 08:16 och min mobil började att vibrera som en tok och en gäll ringsignal började att låta runt om i mitt sovrum. Som i en dvala fick jag tag i telefonen och stönade ett "AnnöööÖ". Vet ni vem det var? Någon jävla försäljare ifrån telenor. Vad för försäljare ringer till en stackars människa klockan 08.16 en måndagsmorgon? Det är fan inte humant. Blir upprörd på riktigt. Självklart vart jag så upprörd att det tog mig minst 12 ½ min att somna om igen. Jävla försäljare. Funderar allvarligt på att byta abonemang på grund av detta. Självklart lade jag på i ren protest när jag förstod vem det var. Jävla mupp.


ONSDAG BABY ONSDAG




Snart kommer min älskling hem (onsdag morgon närmare bestämt.) längtar som en tok efter henne! Jag hoppas att den här veckan bara springer iväg och nästa också så jag kan åka till denise i sthlm!!  Helgen kommer nog rusa iväg för jag får nämliga finbesök här i Örebro. Min bror och hans flickvän kommer hit. Det innebär skadliga mängder av vin samt ett ständigt babbel =). Krävs också att jag gör en ordentligt storstädning. Det ska ske under morgondagen.

Nu ska jag fortsätta plugga lite. Klockan är 00.07 mina hjärnceller är finslipade till tusen.. Idag fick jag känna på det goda livet av att vara student. Jag skulle egentligen gå upp vid 7 men jag ställde om klockan och sov till 11 istället. Jag kände helt enkelt inte för att gå upp vid sju. Tror ni att jag fick någon galen chef efter mig? No way. Jag vaknade utvilad och kunde gå och lata mig i typ två timmar innan det var dags att bege mig till skolan för en fjuttig föreläsning på 2 timmar. Föreläsningen var faktiskt kul för en gångs skull.

Sen har det inte hänt mycket roligt i mitt liv. Efter föreläsningen gick jag och handlade lite mat. Nu har jag korv stroganoff för resten av veckan typ. Haha skönt att slippa att laga mat. Något mer roligt har inte hänt. Har suttit och pluggat hela kvällen och ska fortsätta med det nu.. Kan inte bestämma mig om jag ska gå på föreläsningen imorgon bitti. Vi får se om jag orkar upp..

ÖREBRO



Hahahah
Kan inte sluta skratta.

kommer ni ihåg?

Inatt när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på gamla låtar som har betytt någonting. Vem har inte fått hångla till den här låten? Lyssna och njut. Den är ju faktiskt rätt fin...


.måndag

Efter cirka tre timmars analyserande av samhällspolitik så började min mobil i min jackfika att vibrera som en galning en tråkig måndagsmorgon. Jag tog lugnt och sansat upp mobilen och läste på displayen "micke skåne denise". Då slog det mig. Det var Denise som sitter fast i Thailand som ringde. Hjärtslagen ökade. Jag ställde mig upp och hela min grupp stirrade på mig. "eeh.. höhö, jag måste ta det här.." sen sprang jag iväg till toalatten för att ta samtalet. Att höra hennes röst var underbart. Tårarna började rinna nerför mina kinder fastän jag inte riktigt vet varför. Glädjen över att höra att hon var sig lik var totalt. Det var gamla vanliga Denise. Med sin sjuka humor och sitt härliga apskratt. Vart så paff av att hon ringde att orden inte ville komma fram. Precis när vi lagt på kom jag på tusen saker som jag borde ha sagt.

Jag har precis bokat biljett till Stockholm nu. Torsdag kväll kommer jag till Stockholm. Hej och hå. Här kommer jag igen.



Miss you.

RSS 2.0