LÅT FÖRKNIPPAD MED SOMMAREN 2008



Kommer ni ihåg?

080822

Jag har alltid tyckt om att skriva ned mina tankar och upplevelser. Men jag har kommit på en negativ konsekvens som skrivandet får på mig. Orden har en förmåga att trycka ner mig och verkligen att få mig att börja grubbla. Därför lämnar jag nu sidorna tomma ett tag framöver. Jag kommer tillbaka när jag är redo att möta mina tankar.


SEMESTEEEER

Var galet skönt att jag imorse fick valmöjligheten att sova vidare när jag vaknade. Var iofs evigheter sedan jag vaknade av mig själv och inte av någon irriterande väckarklocka. Dagens planer är först och främst att åka in mot staden och träna och fixa&trixa inför turkland. Jag är en rätt klen människa. Jag har tränat otroligt dåligt under hela sommaren, kanske 1-2 dar i veckan. Nu har jag fått bikinipaniken och väljer därför att spendera två hårda pass på gymmet nu måndag och onsdag. Som om det skulle göra någon större skillnad? Hihi, man kan ju alltid hoppas.

Ikväll ska jag antagligen träffa fröken Hansson. Och gör jag inte det så tror jag att jag drar mig ut mot Raksta och tar ett kvällsdopp med mina underbara syskon. Men just i skrivandes stund så blickar jag ut igenom fönstret. Mulet och regn. Inte direkt något badväder. Och när man dessutom inte ens har tvättat eller packat klart så kanske det är bäst att stanna hemma.., Hmm.. Vi får se!

Nu ska jag hoppa i några mysiga kläder och sedan börja min resa in mot staden. 15 minuter med buss men det låter på mig som att det är flera timmars resväg.


080801

Min kära bror ringde nyss för att låta mig höra lite ifrån Kent konserten som han är på just för tillfället. Jag måste nog medge att jag är lite halvt avundsjuk. Det lät riktigt bra och jag hörde hur vackert ölen sjönk ner i min brors hals. Och här sitter jag en fredagskväll med ett ynka glas vin i kroppen och på väg in mot badrummet och duschen men jag är inte bitter. Imorgon väntas jobb (7-17) och det känns helt okej med tanke att jag lämnar Coop med vetskapen om att jag har semester i hela två veckor! Yeah

Deniseeeee kommer hem imorgon också. Min lilla kelgris.Jag längtar efter att höra alla snuskiga berättelser ifrån Magaluf. Jaooooooopp! Nej nu ska jag försöka fokusera lite på mitt mål för denna afton: Dusch och sedan däckning i min säng som jag inatt spenderar alldeles själv. Bajs. Sexuellt frustrerad? Som fan. Men jag ska leva i celibat nu efter min något lättfotade tid. Iallafall tills jag känner att jag klubbar ner en knubbsäl för att få lite närhet. Vilket kanske sker tidigare än man någonsin kan ana.


RSS 2.0