080430

Hallå där! Nu sitter man här och ska snart styra fötterna mot staden för att möta upp två kompisar. Vi ska sätta oss i en park i solskenet med en glass i ena handen och en dricka i den andra. Det finns inte så mycket som slår det.
Skulle isåfall vara kvällen som ska spenderas hemma hos Sofia med lite grillning och kubb-lirande =) Om jag känner mina tjejer rätt så blir det nog en liten utgång eller någon hemmafest också! Man är ju trots allt helt ledig imorgon =) Nu måste jag springa. Tänker på mina kära klasskamrater som sitter med roliga Eva och har naturkunskap just nu. Mihi! Själv så tar jag lite ledigt. Det är jag värd. Seeeeeees!

080426

Sådär nu sitter man här efter ännu en härligt utvecklande arbetsdag på konsum. Fötterna verkar, håret luktar fisk och jag känner mig allmänt lökig. Men nu är det dags för den stora förändringen. Om mindre än 1 och en halv timma sitter jag med mina övriga tjejor och avjuter en god middag hemma hos Carolina med massa gott vin. Detta ska bli en grymt rolig kväll! Och jag ska inte lukta fisk!! Så jag styr nu därför mina trötta fötter mot duschen där lukten ska försvinna en gång för alla. Detta inlägg blev lite som ett pep-talk till mig själv. GOOOOO ANNAAAAAA!

OCH STORT GRATTIS TILL CAROLINA.


image195

080424

Jag känner på mig att idag kommer bli en riktigt bra dag. Fångarna på fortet på Vaxholm på dagen med klassen och sedan studentskiva på kvällen! Det kan ju bara inte gå fel. Nu ska jag ladda upp kameran så jag kan ta många smaskiga bilder under dagen och nattten! Fler torsdagsnöjen åt folket!

Sitter och kollar på några videos ifrån Håkan Hellström i lördags. Det var så magiskt att stå där bland svettiga hoppande glada människor tillsammans med min vän Sarah medans man njuter av Håkans underbara låtar. Jag ryser. Men nu är det dags att lägga i en högre växel om jag ska hinna med båten till Vaxholm.. :) 


080423

Onsdagar är en skön dag i vanliga fall. Idag är det en mycket skön dag eftersom vår sista lektion var inställd. Så efter lite projektarbete och en idrottslektion så är jag numera klar med dagens måsten! På idrotten så hade vi by the way hälsotester. Det gick faktiskt mycket bra. Jag är stolt över att jag klarade över högsta nivån på de både styrkeövningarna mage och rygg. Konditionen gick över medel. Så den är jag ju också nöjd med men man kan alltid förbättra sig. Det är grymt kul att se att träningen har gett resultat iallafall!

Nu tänkte jag lägga mig i sovposition ute i solen på baksidan och hoppas på att få lite färg.. Kanske läsa en bra bok. Om några timmar så ska jag möta upp mamma i stan för lite shopping. I solens strålar så lär en seven-eleven-jordgubbs-glass åka ner också! Mums. Jag längtar redan..

Tänk att lite sol kan göra en så lycklig..


080422



'Cause I can't make you love me if you don't
You can't make your heart feel something it won't


En riktigt riktigt smörlåt. Men som ändå får mig att må bättre. Jag har gått och nynnat på den här hela dagen. Idag är en riktigt deppdag. Ibland måste man få ha sådana. Deppa ihop sig totalt. För att kunna resa sig imorgon.

STOCKHOLM

En av anledningarna till att man vill bo i Stockholm är för att man vill lyssna på alla idiotiska människor på tunnelbanan. Jag och Denise fuck njuta av en härlig konversation tidigare ikväll på väg hem ifrån jobbet:

Kille: Ärligt. Ser jag fattig ut?
Tjej1: Men alltså. Hur mycket tjänar din pappa i månaden? (helt allvarlig..)
Kille: Kanske 100 000.
Tjej 2: Okej. Hur många bilar har han?
Killen svarar men jag och Denise missar svaret eftersom vi inte kan hålla oss för skratt.
Tjej 1: Men vad kör han för bil då?

Kille: En mercedes.
Tjej 1,2,3: En mercedes?! Men alltså då måste han ju tjäna mer än 100 000 i månaden.
Kille: Ja men alltså..
Tjej1: Men alltså hur mycket tjänar han innan skatt då?

Mer hann vi inte förens vi var framme vid Gullmarsplan. Det komiska var också att det här gänget var kanske 15-16 år. Tjejerna var sönderblonderade, översminkade och hade idiominläppar. Killen hade vattenkammat hår. Människor som hade tjänat många egna kronor med andra ord.




080417

Hallå där! Idag har varit en riktigt bra dag än så länge. Snacka om att man fick en bra start på dagen! Jag har nämligen varit på gymmet och brännt över 500 kalorier. Sen har jag också träffat Yohanna och fått  min mobil. På ett sätt så har det varit skönt att vara utan mobil i nåra dagar men man inser samtidigt att man är grymt beroende av den.

Efter träningen och mötet med Yohanna så gick jag och köpte keso och lite grillad kyckling. Satt som en smäck i magen! Nu ska jag sitta här och slappa lite och om någon timma så ska jag ta en promenad upp till jobbet. Det är ju så grymt fint väder ute. Det kan man ju inte gå miste om.

Igår så var jag och hämtade biljetterna till Håkan på lördag. Det kommer bli magiskt att se honom live.

image194
Bild: Jag och Annika.

080416

Eller jo. En sak kan jag skriva. Idag är det exakt en månad kvar till årets studentskiva. Jag pratar såklart om min klass studentskiva! Se till att vara där! Annars kommer du gå miste om en riktigt rolig kväll! Jag lovar personligen att ni som kommer vara där kommer att få se mig dansa både michael jackson dansen och dammsugaren. Det kan ni ju förstås inte missa..Så säkra biljett!


BITTERT

Andra kvällen i rad som inlägget som är färdigskrivet försvinner ur mina händer. surt. jag orkar inte skriva om.

080414

Okej nu får jag lite panik. Studera.nu's hemsida funkar inte som den ska. Och jag har fått hjärnsläpp och kommer inte på mitt lösenord. Shit! Shit! Varför väntar jag alltid till sista minuten? Överallt står det att sista ansökningsdag är den 15 april. Det måste ju betyda att man kan söka imorgon också? Eller? Nu är jag förvirrad..

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen iväg på hammarby-aik för lite jobb.. Antagligen så kommer jag hem innan 24 och hinner söka. Annars........... så måste det kunna gå att söka imorgon. Annars............. är det slut på mig.

<3

jag kommer inte att älska dig för resten av livet
vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv
jag kommer inte att höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
så säg det
och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp




080412

Hejsan! Nu sitter man här igen. Lördagskväll och man är hemma alldeles själv. Känns lite surt men man får väl skylla sig själv att man inte lyfte luren och ringde hit ett glatt gäng.

Gårdagskvällen spenderade jag med Veronica och för en gångs skull så kändes det precis som på den gamla goda tiden. Hon spöade iofs skiten av mig på biljard men jag är inte bitter. Jag är faktiskt imponerad av mig själv av att jag lyckades vinna så många gånger som 6 gånger, sen att det var av över 15 spel kan vi förtränga. En hel del cola och chips slank ner men jag antar att det gick jämt ut med tanke på att alkoholen var slopad.

Igår hann jag även med att tatuera mig. Och oj så nöjd jag är! Spelar ingen roll vad andra tycker, huvudsaken är att man själv är nöjd :) Det är ju trots allt jag som kommer se tatueringen dagligen resten av mitt liv. Planerna smids redan för flera stora mästerverk..

Morgondagen är oviss. Antagligen så åker jag och tränar och sedan hem och pluggar. Eller så tränar jag och åker en snabbvisit till Örebro. Vi får se helt enkelt..









FAITH


080409 - hej mitt vinterland

Ta och kolla ut genom fönstret pysen. Detta är inte okej. Det är april. Är det meningen att det ska vara snö ute på min student som är om mindre än 2 månader? Ska man springa runt med vit klänning och vinterjacka över? Inte så troligt kanske. Jag blev helt förbluffad när jag drog upp rullgardinen. Jag är så less på vintern. Jag vill ha vår. Jag som har börjat använda mina vita tygskor (som inte är så vita längre..) och lite vårjackor. Kan inte våren bara kommma någon gång? Detta kanske är straffet för att jag har varit dålig på att lyssna på Per Gessle? Dags att damma av några skivor. Här ska diggas till idiotiska trallvänliga melodier. Allt för att snön ska försvinna och solen ska titta fram.


080406

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Vet ni vad jag ska göra imorgon innan skolan? Jag ska åka och simma med min kära vän Malin. Vet ni vilken tid min buss går? Nej det vet ni inte men det ska jag med glädje säga er. 05:57!! Vilket betyder att det inte blir något härligt snoozande som jag annars är så van vid.

Här nedanför bjuder jag på en liten vacker sång ifrån One Tree Hill som förövrigt är en mycket bra serie för tillfället.


080406

Högskoleprovet var klurigt och det var definitivt jobbigt för hjärnat att arbeta i närmare 8 timmar. Men jag tog mig igenom det och det är jag nöjd med! Sen resultatet spelar ingen större roll. Nu har jag gjort det iallafall!

Nu ska jag iväg och träna några timmar. Eller det kanske bara blir någon timma. Jag har nämligen lyckats att få en smäll på mitt högra knä. Så det verkar inte som en lysande idé att träna ben idag. Vi får se hur det känns.
 
Helgen har varit lugn och skön. Var på elins skiva i torsdags och det vart en helt ok kväll! I fredags mådde jag mindre bra.

Men nu måste jag springa till bussen! Tjingeling


080405

Dålig uppdatering jag vet! Kolla in tiden som jag är frivilligt klarvaken på en lördag! Eller nåja. Friviligt och frivilligt, jag ska skriva högskoleprovet idag. Från 08.20 till 16.15 kommer jag att pumpa sönder min hjärna. Sen efter det ska jag pumpa ut min kropp fysiskt på sats och sedan får vi se vart den här underbara lördagen tar vägen! Ha en bra dag helt enkelt!

080402

07:07 går min buss imorgon bitti så nu är det läge att försöka somna fortast möjligt. Hoppas att alla partypinglor har det galet ute på krogen just i detta ögonblick. Själv ska jag ut och partaja imorgon efter en välbehövd powernap direkt efter jobbet. Hejdå och natti natti

080401

Igår när jag kände mig sådär jobbigt omotiverad till livet som man kan känna ibland så öppnade jag min vita kartong där studentmössan ligger i. Jag provade studentmössan och genast så kändes livet så mycket lättare. Jag har hur mycket positivt som helst att se fram emot!! Det är så galet mycket som händer just nu i mitt liv. Och gårdagen bjöd också på en grymt rolig nyhet. Vi ska till hultsfred!! Förstår ni hur glassigt livet  kommer vara där borta med skön musik och ett galet sällskap?

Lite veckoplanering:
Tisdag: Skola + träffa Malin (ev. klippning och färgning)
Onsdag: Simning + Skola + Jakt på stan efter skor och något att ha på mig..
Torsdag: Förskolan + Elins studentskiva
Fredag: Skola
Lördag: Högskoleprovet
Söndag: Inget planerat

Föresten. Var på er vakt idag. Idag är ju nämligen en av årets jobbigaste dagar enligt mig. Man måste vara på helspänn hela tiden.


RSS 2.0