Fredag/Lördag/Söndag är förbi

Ännu en vecka har fort snurrat förbi. Och helgen om möjligt ännu fortare.

På fredagen så var jag i skolan och gjorde en redovisning och sen fick vi gå hem. Varför kan inte varje skoldag vara så skön och kort för?
Sedan träffade jag Elin från jobbet och åt lite kinamat. Men innan vi träffades så gick jag runt i Tyresö Centrum i ungefär 40 min helt själv. Alla ni som har varit i Tyresö Centrum vet att det är fjantigt och överskattat att kalla det ett köpcentrum. Det finns cirka fyra någorlunda bra klädaffärer. Numera två bra skoaffärer. Sen är det bara massa utfyllnad.. Jag hade iallafall så tråkigt så jag började shoppa. Hittade en silvrig klänning på H&M och lite smått och gott. Gick vidare till Team Sportia (ohyes!) och handlade en liten väska som du kan fästa runt armen och ha mobilen i när du tränar. Jag lyssnar ju på musik via min mobil så det kan faktiskt ha varit ett bra köp. Sen gick jag till Hemtex och brände pengar på kuddar, fotoramar och lite ljus och sånt. Det står fortfarande ouppackat i mitt rum, haha. Sen köpte jag årets kanske mest bästa impulsköp. Prison Break säsong 2. Kostade runt 500 kronor men har värt varenda krona. Sen väntade jobb tre timmar och sen mötte jag en kompis och bänkade mig framför prison break! Så såg min fredag ut!

Lördagen började med jobb klockan sju på morgonen till klockan fyra på dagen. Kul? Nej!
Åkte hem och gick direkt till solariumet. Ni vet när man precis håller på och somnar i ett solarium? Hur underbart det känns och så? Jo, precis i det ögonblicket så slocknade hela solariumet. Musiken stängdes av och jag låg i en-två-tre sekunder och funderade på om jag var död. När jag kommit fram till att jag lever så började tankarna snurra att man kanske inte kunde få upp luckan och där skulle jag ligga halvnaken tills någon snygg brandman kom och räddade mig. Haha. Det var med en suck som jag insåg att jag kunde öppna luckan. På lördagskvällen var det fest hos Linny som gällde. Trevligt värre!  Gick dock hem i ganska skaplig tid då jag kände i kroppen och skallen att jag helt enkelt inte orkade mer.

När jag slog upp mina ögon nu i morse på söndagsmorgonen så såg jag en mamma som försökte ruska liv i mig. Hon log lite åt mig och sa sedan med len honungsröst (haha va? men iallafall..) att  jag skulle vara klar en timma senare. Jag, mamma och syster begav oss till staden och shoppade lite.


 
Den här köpte jag idag.

Sen åkte vi och såg musikalen Sound of music. Med Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson i huvudrollerna. Och vilken musikal det var!! Jag älskar musikaler av samma anledning som jag älskar konserter med riktigt duktiga sångare. Att få känna den där känslan i hjärtat när en annan människa sjunger live och verkligen berör en. Nej jag gillade sound of music men det är svårt att jämföra den med andra musikaler som jag har varit på. Grease och Saturday Night Fever är också två klassiker som jag sent kommer glömma. Men Sound of music är helt klart sevärd! Och Tommy Nilsson! Vilken man!


En dålig bild som jag tog idag.
Puss!


torsdag

Pust! Fördjupningsarbetet är klart! Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag åka och träna! =) Ciao!


onsdag

  • Jag har sammanlagt under dagen gått 0,7 mil. =) Vilket gör ont när man har sådan träningsvärk som jag har idag efter gårdagens styrketräningspass.
  • Jag har städat mina rum (skönt att äntligen gjort det eftersom det varit på min måstelista i två veckor nu!) Det är inte skitigt, bara en jävla massa kläder överallt ;)
  • Grey's var mycket bättre än väntat.
  • Jag har kommit på att Idol har tappat poängen. Inte kul längre. Någon mer som känner likadant?
  • Jag trodde allvarligt att jag skulle dö på dagens två timmars naturkunskapslektion. Finns det något tråkigare?

Jag måste hitta något snyggt till fredag/lördag!! Är så less på alla kläder i min garderob, ett par nya partyshoes skulle också behövas inhandlas. När ska jag hinna detta? Får kolla runt lite nu på nätet så jag vet ungefär vad jag ska ha! Då kan en shoppingtur i staden gå på 10 minuter. Det borde jag hinna med imorgon innan träningen.

Har inte börjat på mitt fördjupningsarbete som ska vara inne på fredag. (BRA ANNA!) Får göra skiten imorgon. Just nu har jag noll motivation. Ska bara sitta och lyssna på Oasis hela kvällen.

Ciao!




MÅNDAG DEN 1:A OKTOBER





TAKIDA PÅ ARENAN KOMMER BLI GRYMT!!

sing-a-long dong



Var på inspelningen av Sing-a-long idag! Jag skrattade så jag grät.
Claes Malmberg kommer alltid vara Lotta på bråkmakargatans pappa för mig, men herregud vilken underbar människa han är!


:)

Hur ska Lasse klara sig utan mig?

Hur är detta möjligt? Hur kan jag totalt ha missat att Lars Winnerbäck gör tre konserter i Stockholm nu i höst? Det här är inte bra, inte bra.

Nu ska jag gå och titta på Lasses musikdvd och drömma tillbaka till augusti för ett/två år sedan. Zinken bara lyste och hela arenan lyfte. Underbart.




Hur ska jag klara mig utan Lasse?

:)

Är nyfiken på vilka som läser min blogg så skriv en liten kommentar och berätta vem just DU är ;)

Kan ni inte stå för vem ni är så kanske ni inte har något att göra här? Eller?

 
image88

Haha passande bild. Man ska bjuda på sig själv ibland. Även fast jag ser ut som en blöt katt i håret som ser ut att vara så tunt att det går sönder när man tittar på det. Men det är lugnt.

söndag

Helgen har varit ruskigt bra. På lördagsmorgonen så ringde min mobilväckarklocka klockan halv 8. Bara att knata upp och se glad ut. Jobbade till fem. Mötte upp tjejerna i centrum. Direkt hem till Virre. Där väntades det duschning och en väldigt smaskig middag. Sedan började vi komma i form. Jag var lite seg där ett tag och tyckte verkligen att jag kände att jag hade slitit hela dagen på jobbet. Drack mer. Förlorade stort på ölspelet som vanligt. Dansade robotdansen. Haha jag är så skön när jag blir full. En halvtimma innan vi skulle dra vidare så kände jag att jag vart väldigt trött och huvudvärken kom smygandes. Då knatade jag upp till Veronicas mjuka säng och powernapade i 20 minuter. De bästa 20 minuterna i mitt liv! Kändes som 5 timmar och huuvudvärken var som bortblåst. När alla andra började bli trötta framåt 02 så var jag hur pigg som helst. Gick och lade mig vid halv 6 imorse då jag faktiskt kände att jag var rätt slut i kroppen. Hade en trevlig kväll, och fick en blinddate på köpet. Haha.

Nu ska jag ta på mig mjuka kläder och sedan ta mig en uppfriskande promenad till virre där jag ska hämta mina saker. Är hemma om några timmar. Puss!

right side of wrong

Äntligen är det fredag. Även fast det inte alltid är så jättestor skillnad på vardagar/helger nuförtiden. Men endå så har jag en stor klump med fredagskänsla inom mig. Hade varit underbart att slippa jobba imorgon men nu vart det så iallafall. Just face it. Det är bara några timmar och det kunde ha varit värre, jag kunde ha jobbat på kvällen. + att lite extra money nästa månad tackar jag inte nej till. Jag vill åka till London/Barcelona/Paris eller något bara över några dagar. Måste höra med Annika när vi ska pysa iväg!

Ikväll ska jag hem till en klasskompis och äta middag. Självklart hänger kameran med. Min ständiga följeslavare/ Min nya bästa vän.

Slänger in lite bilder från onsdagen, det blir lite mer glatt här då!



1. Annika <3
2. Sophia och jag.
3. Jag, Fanny och Linn.
4. Annika och Sophia.

onsdag/torsdag

Gårdagen var väldigt händelserik kan man minst sagt säga. Jag fick lite dåliga nyheter så jag gick ut och tröstshoppade lite. Det mesta brukar kännas bättre i nya kläder/skor men inte den här gången. Jag mötte upp en klasskompis som gjorde mig sällskap men inte ens det kändes bra. Jag mötte upp en annan vän som jag fikade med och bara satt och pratade med. Otroligt skönt. Jag kom på efteråt att det var mycket som jag glömde att säga. Tiden räckte inte till helt enkelt. Sedan var det rusning hem i illfart med en terroriserande Annika i andra luren. Duscha/Byta kläder/ Sminka sig på 3 minuter och sen ivääääääg. Utekväll! Fyfan vad kul att träffa lite gammalt folk som man inte träffat på hur länge som helst! Jag älskar onsdagar! Det är så skönt att gå ut mitt i veckan! Det piggar lixom upp hela veckan. Imorse när jag vaknade var jag dock inte så mysig och pigg. Alkoholen bara stank från käften på mig och halsen var helt uppsvullen. Bara att pallra sig upp och gå på orienteringsdagen. Vilket var en upplevelse i sig. Sen hem och äta lunch med pappa. Iväg till jobbet. Hem. Idol med pappsen. Ost och kex till middag (mamma är i grekland, haha)

Nu ska jag nog sova, imorgon ska jag upp vid halv 8 senast eftersom vi ska paddla. Jag ska nog sitta på land och sola mig i vårt glassiga septemberväder. Ja det ska jag bannemig! Haha nu är jag övertrött! 

Puss!


Because I love you!!!!

Ibland blir jag fundersam. Låt oss säga att man har varit inne i en depression i nästan 4 år. Kommer man någonsin att känna att man har kommit ur den? Man kanske känner att man är på god väg ut ur den, men hur långt vet man egentligen att man har kommit? Och hur kan man vara säker på att inte ramla ner igen? Tänk om hela framtiden är ett enda stort svart hål? Jag mår ju fortfarande dåligt ibland, och jag har ju kvar vissa av tankarna. Men skillnaden är att jag ibland mår bra, jag skrattar och vågar ibland till och med blicka framåt. Jag känner att jag har någonting att leva för. De senaste dagarna har varit helt utpumpande och jag ser oron i människors ögon. Oron över att jag ska börja må dåligt igen, att allt ska bli sådär kolsvart igen. Att jag ska tappa greppet igen. Men samtidigt, om jag har klarat det så många gånger så vad säger att jag inte ska klara av det nu?

Och till en speciell vän. Jag hoppas att du aldrig får gå igenom det som jag har gått igenom och fortfarande går igenom. Du är min gjädjestråle och har varit det i så många år. Du får inte tappa gnistan. Du betyder för mycket.

tisdag med lite guldkant

8 minuter kvar till  Desperate Housewifes. Jag har egentligen inte tid att kolla, men det går ju bara inte att missa premiären. Imorgon börjar programmet närmare mitt hjärta, Greys. Tyvärr så ska jag på krogen med Annika då så jag har inte möjlighet att se det. Eller, vi ska sparka in de nya ettorna och tänke att vi lika bra kunde ta en repa på staden. Det ska bli otroligt kul och välförtjänt efter veckans inledning. Nu ska jag göra en fruktsallad och bänka mig. 4 minuter kvar nu. Hejdå!

jag vet ingenting just nu.

Jag vet inte om jag vill börja plugga direkt eller jobba och sedan ut och resa.
Jag vet inte vad jag isåfall skulle vilja jobba med.
Jag vet inte vilken inriktning som jag skulle vilja läsa om jag börjar att plugga i höst.
Jag vet inte i vilken svensk stad jag vill plugga i.
Jag vet inte om jag klarar av att höja mitt snitt betyg mer.
Jag vet inte om jag klarar av att ta körkort i höst.
Jag vet inte om jag klarar av att förändra mig själv.
Jag vet inte om vad jag vill med dig.
Jag vet inte om jag klarar av vardagen utan ditt leende.
Jag vet inte vad jag gör om jag inte får sova en hel natt snart.

fredagsmys

En riktigt trevlig fredagskväll som har spenderats med far och syster. Vi köpte thaimat och bänkade oss framför en bra film som jag har glömt bort vad den hette. Efter den så färgade både jag och syster håret (mörkbrunt för syster och blondt för mig.) Svårt att säga nu hur det vart men det känns bra iallafall. Efter hårfärgningen så satt vi bara och pratade för att sedan åka och göra lite småärenden med bilen med slutdestinationen att hämta mamma på sin jobbfest. Nu är jag äntligen hemma och nu ska jag hoppa ner i min säng bredvid min syster. Precis som gamla tiden. Nostalgi.

Imorgon väntar först jobb och sedan fest med jobbfolket! Ska bli kul, dock lite stressigt om jag ska hinna från jobbet till middagen. Men det ska nog gå. Nu måste jag gå om jag ska vara hyfsat utvilad imorgon när jag vaknar. Puss och kram.

<3


onsdag/lillördag

Har kommit igång med träningen, har dock inte förändrat mina matvanor. Har powerwalkat två gånger den här veckan, och varit ute på joggingtur en gång. + orientering idag på gympan, något att vara stolt över. Att jag åt godis ikväll hos syster kan vi glömma bort. Haha. Imorgon kväll väntar första styrkepasset sedan julimånad. Ska bli riktigt skönt och kul. Lite tråkigt bara att köra själv men bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.

Håller på och kämpar med mitt körkort. Vill bara ta det nu. Skriver teori inom närmaste framtiden. Mer får ni inte veta.

Jag är fortfarande sjuk by the way, min hosta vägrar att släppa och inatt gick jag upp och shottade lite hostmedicin som gav mig spysmak i munnen. Mums.

Nu är det dags att sova lite, imorgon väntar första sovmorgonen på hela vecka! Ska bli underbart skönt att för en gångs skull slippa gå upp två timmar man egentligen skulle behöva gå upp. Jag ska ligga och dra mig så länge som möjligt.

Imorgon har jag två måsten

* fixa mitt nya nummer till min tre mobil
* gå till jobbet och skriva in mitt nya kontonummer

Puss&tjing

Dixie Chicks

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, but i'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
buti kind of like it

I'm in my bed, and I sleep like a baby,
With no regrets and I don't mind saying,
It's a sad sad story
That a mother will teach her daughter
that she ought to hate a perfect stranger.
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Saying that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

jobbigt

Jag vill flytta från Stockholm nu och börja plugga. Tänk om man inte blir antagen. Tänk om ens betyg är totalt värdelösa jämfört med andras. Vad fan gör man då? Panik!!!!



Jag har kommit på att jag har prestationsångest. Allt som jag gör måste bli bra, inte för min egen skull utan för andras skull. Rätt jobbigt att aldrig känna att man är nöjd med sig själv. Aja. Det va la jävla gnäll på mig idag.. :)

ibland är livet bra roligt

Min helg har sett ut såhär:

Fredag Jobb 16-21.15
Lördag Jobb 7-16 + Jobb på Råsunda 18.30-23.00

Egentligen var planen att jag skulle ut på krogen igår, men jag var totalt slut när jag kom hem så jag bara dunkade ner i sängen.. Och dagens alla miljontals planer har jag fått lägga undan eftersom jag fortfarande är sjuk (sedan två veckor.) och jag är sjukt trött på att inte få träna. Så idag är min vilodag och imorgon börjar jag träna hur jag än mår!

Nu ska jag gå och leta rätt på mina coldplay skivor. Känner att jag behöver lite "The hardest part".

Ännu något deprimerande; jag missade Håkan Hellströms sista konsert igår eftersom jag jobbade. Helvete- Nej nu ska jag gå eftersom jag känner att jag börjar bli lite negativ här nu :p

those summernights in bulgary






Mer bilder finns på facebook!

Förändring

Jag har förändras väldigt mycket de senaste månaderna. För ca en halvtimma sen ringde mamma och gav mig ett negativt besked angående pappas cancer. Om det fortfarande hade varit januari hade jag låtit hela min värld rasa ihop. Men nu så känner jag bara att vi kommer klara det här som en familj. Även om det forfarande känns som ett tryck för hjärtat i form av rädsla av att förlora någon som jag verkligen älskar så vet jag att trycket en dag kommer att försvinna. Självklart blir jag ledsen men den här gången är det inte för min egen skull, utan för att jag inte vill att pappa ska behöva gå igenom saker som han inte förtjänar. Åh vad jag önskar att jag kunde göra någonting för att förändra framtiden. Men ödet och framtiden ligger i någon annans händer, och det är något som jag måste lära mig att leva med.

jag säger bara

image78

RSS 2.0