SOL!!!!!!!

PS. Dra upp gardinerna och njut av höstvädret som strålar utanför. Solen? Den har man inte sett på ett tag. Underbart. Ska ut och njuta lite. Det borde du också göra.. DS.

HJÄLP MIG

Jag ska på maskerad på fredag. Jag har ingen utklädnad. Snälla bomba mig med förslag. Och tänk på att jag inte är pinnsmal så latexdräkten går bort i år igen. Haha.

Till vilken nytta?

Varför släpar man sig upp en måndagsmorgon när man skulle kunna offra sitt högra ben för att få sova vidare 10 minuter till? Varför strävar man alltid efter att lyckas? Vad händer när du har lyckats? Vad händer sen? Jag fungerar så att jag börjar sträva efter nya mål och utmaningar i livet. Men till vilken nytta? Vad är meningen med allt? Varför finns vi? Vilken livskris jag verkar ha nu, men allvarligt. Jag är bara förvirrad. Mitt mål just nu är att klara körkortet men när jag har gjort det då? Då är nästa mål att välja rätt högskola. Dit jag vill komma är att allt verkar så förutsägbart. Jag har hela min livsplan framför mig. Har jag inga val längre?





071030

Nu står det helt still i huvudet på mig. Jag kan ju det här? Det är ju bara småsaker som jag inte kan. Jag kan köra bil.  Jag måste tro på mig själv. Klarar jag det inte på torsdag så är jag inte redo. Så är det!

När jag satt här och pluggade lite så kom lite TOTO upp i spellistan.  Snacka om att man blev motiverad när man lyssnar på sån glad musik. =)

Jag var ute på morgonpromenad imorse (eller runt halv 1 när jag vaknade hehe.) Och jag har numera varit helt rökfri i två hela dagar!! Det känns inte så jobbigt eftersom jag vet hur ont det gör när det skär upp min redan nu onda hals. Men ändå. Suget finns där.

körkortsteori!

Nu är en ny teoritid bokad, fick en redan denna vecka. Så nu vet ni vad jag kommer göra de närmaste dagarna. Håll tummarna för mig

VILKEN TV-KVÄLL



Jag är så less på att vara sjuk. Men jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen och dammade av min gamla OC-box säsong 2 och har nu kollat igenom 3-4 skivor. Underbart! Nu är jag lika rastlös som tidigare och det är ingen idé att sova eftersom det är det som jag har gjort i princip hela dagen. Ska väl kolla igenom alla bloggar som så fint ligger uppraddade under fliken favoriter..


Måndag

Godmorgon alla människor
Jag sitter här i pyjamas och lyssnar på lite Coldplay som ger mig gåshud som vanligt. Jag vaknade för 3 timmar sedan men har suttit här och pluggat lite körkortsteori. Duktiga jag!Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan klä på mig halva garderoben och ge mig ut på en lång höstpromenad. Hoppas att jag och min kropp pignar till lite av det. Puss och kram!

Uppdate:
Det regnar. Att gå i blöta kläder i kalla vindar verkar inte vara den bästa medicinen för att bli frisk. Jag stannar inne och pluggar lite istället. Och tycker synd om mig själv som är sjuk på självaste höstlovet. ;)

Nattinatti

Nu riktigt värker det i ögonen så nu ska jag lägga mig i min mjuka dubbelsäng och sluta ögonen och drömma om något riktigt sött långt borta från skräckfilmen jag såg tidigare ikväll.


What a mess :O



Jag tror att jag kan strunta i att köpa smycken på ett tag.
Vad tror du?

:)

Bilderna är tagna EFTER min storstädning då flera halsband/armband/örhängen åkte iväg ner i papperskorgen. Man har samlat på sig rätt mycket fint genom åren!

:)

Jag ska åka in och möta  min älskade vän Veronica nu. Vi ska käka middag och se någon bra rulle. Jag behöver verkligen det här. <3 Vi hörs senare ikväll nu måste jag rusa till bussen!!!


Uppdate: Jag och Virre var och såg den här . Filmen får ++++ stjärnor av mig då den bjöd på stundtals riktigt bra underhållning. Kvällen var trevlig och jag saknar redan min bästa vän.


Torn

Jag vet att allt är mitt fel, att det är jag som har dragit mig undan från er. Men det gör inte mindre ont för det.
Det är som att jag inte känner er. Ni är inte de personerna som ni var förut. Allt har förändrats/jag har förändrats.


Sunday

Nu ska jag fortsätta städa mina rum. Verkar som att alla bangar på bio ikväll. Blir väl att vara hemma och försöka bli frisk. Jag klättrar snart på väggarna.


The Fray



Du som inte hört The Frays debutalbum "How to save a life" från 2005 har missat något riktigt vackert.
Ruggigt bra!

Idol 2007

Daniel. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

DANIEL VAR BÄST IKVÄLL!

/

Min fredag har varit helt suverän.
Daniel fick mig att fälla tårar över glassen och de varma hallonen.
Ha en fortsatt trevlig kväll!



=)

Fick en riktigt bra start på dagen. De ringde från praktiken så nu har allt löst sig, ska dit och hälsa på nästa vecka! Sen hade jag så svårt att somna om så jag kollade på några avsnitt av Prison Break. Låt den serien aldrig ta slut.
Kvällen ska jag spendera med valfritt sällskap framför tvn. Är så sjukt trött och jag känner mig verkligen halvsjuk.
Kvällens uppdrag är att gå den två minuterlånga promenaden upp till Trollbäckens centrum och köpa lite sushi. Tror att jag slinker in på mataffären också och köper lite glass, det skulle min hals må bra av. Det är allt jag har för idag. Trevlig helg allesammans.

Kisses!


;O

För några sekunder sedan så fastnade min blick på klockan i det högra hörnet. Det var då det slog mig - jag är inte ens trött. Känns iallafall som det är dags att dra sig till sängen för lite hederligt filmtittande. Godnatt. Och grattis allas våran matilda/mattis/mattisborgen/skauk på 18årsdagen :)


It's friday people

Tss. Jag ger upp med designandet av bloggen. Har trampat på samma ställe i en timma nu. Jag lyckades iallafall fixa en liten ängel. Alla som känner mig vet att jag älskar änglar.  Istället ser jag fram emot min fredag som väntar imorgon. Det visade sig att jag inte ska jobba! Vilket betyder att jag har en helt ledig fredag med undantag för två-tre lektioner. Wihooo.. Fast jag ska nog vara duktig och plugga lite nu.. Eller plugga och plugga, läsa igenom mina arbeten som jag ska lämna in imorgon. Med lite Michael Jackson så är allt kul!





Wish me good luck

Nu ska jag försöka göra om designen på den här bloggen. Kan den bli tråkigare än vad den redan är? :)


MICKIS

NU SKA JAG ÅKA OCH FIKA MED MICKIS <3 <3 GUD VAD JAG HAR SAKNAT DEN TJEJEN

beslutsångest

Jag har verkligen beslutångest inför helgen. Gå ut på krogen eller bara ta det lugnt och gå på bio och sånt? Jag ska ju jobba lördag. Men jag är grymt sugen på att hänga med ut på fredag på matildas födelsedag. Men det kommer andra gånger och min plånbock är rätt tunn just nu. Något som jag iallafall vet att jag ska göra är att träffa Veronica.

Vilket otroligt intressant inlägg! Men det är så mina tankar går. Och runt alla ängar,sjöar,hav och skogar som vi har i Sverige. Skolan håller på att göra mig tokig och ännu mer förvirrad än vad jag redan är. Vet du om att jag tappar bort mina nycklar ungefär 3 gånger per dag? Vet du att jag ringer nog till min mobil minst 5 ggr per dag eftersom jag verkligen inte kan hitta den? Vet du hur många gånger jag har tänkt att städa mitt rum den här veckan? Säkert miljontals gånger. Men orken finns helt enkelt inte.

Imorgon måste jag fixa praktikplats. Och jag är äntligen klar med intervjun med min pappa! Lite sent men tänkte lämna in den innan fredag. Imorgon ska jag jobba fast jag har några saker som jag ska lämna in på fredag. Jag känner verkligen att jag är i behov av lov. Nästa vecka är det lov. Mycket lägligt. Nu ska jag gå till sängs. Första kvällen som jag går och lägger mig såhär tidigt på år och dar. Jag börjar bli gammal.

Jag har en uppgift på lovet : KÖRKORTSTEORIN! NU JÄVLAR!! Så nästa vecka blir det mycket snack om oljebyten och släpvagnar. Det blir väl skoj? Nu har du något att se fram emot. :)

 Sleep tight.

ONSDAG

Jag börjar bli ett onsdagsbarn. Kan det bero på att onsdagarna i skolan bjuder på två lektioner? Eller att det Grey's? Jag vet inte. Men onsdagarna känns otroligt sköna iallafall. Idag hade vi dock naturkunskapsprov, inte lika kul men efteråt så kändes det otroligt skönt att slippa den där skiten. Nu blickar vi framåt till natur&friluftsliv provet imorgon. Nu ska jag dock gå och köpa massa frukt så jag kan sitta och mumsa på en god fruktsallad ikväll. Någon som vet vad man ska ha till? Kesella? Nothing? Glass?



FULL FART FRAMÅT, HÅLL TÄTT BAKÅT

Helgen bara flög förbi. Hade nog inte en lugn stund på hela helgen. Men jag tycker det bara var skönt. Känslorna som jag kände att jag kände förra veckan har jag helt enkelt inte haft tid att känna den här veckan. I fredags firade vi Emma och det var en galen kväll. Jobbade hela lördagen med start kl 9. Sen på kvällen var det utgång för att fira Elins 20-årsdag! Då vart det hirschenkeller och sedan direkt upp och jobba på söndag 9-17.30. Slitet!

Gårdagen började med att hela klassen var på studiebesök på KRIS. Kriminellas revansch i samhället. Så sjukt intressant att höra människor öppet prata om vad de har varit med om och att höra öga mot öga från en person som sett mycket om vart samhällets resurser brister någonstans. Borde inte Sverige ha kommit längre i utvecklingen? Nåja. Nu ska vi inte gräva ner oss alldeles.

Jag och tjejerna sprang runt på stan några timmar för att jag var tvungen att hitta något att ha på mig samma kväll! Jag var nära psykbryt några gånger och kände att jag såg ut som en smällkaramell i varje plagg. Tillslut insåg jag att jag letade på fel ställen och gick till Topshop där det blev ett partylinne och en mer klänningsliknande sak. Sjukt billigt var det också. Synd att jag har bränt 5000 på en vecka på ingenting alls annars hade jag kunnat shoppa en helt ny höstgarderob! Iallafall.

Vi skyndade hem och hoppade in i duschen och jag gjorde klar mig själv på rekordsnabba 45 minuter! (då satt jag ändå helt inne i One Tree Hill i 25 minuter.) Dags för middagen på stekpannan på söder som är en restaurang som jag verkligen kan rekommendera. God mat och jättetrevlig personal! Efter middagen drog vi till Fridays och tog en drink. Jag tog en mohito. Vilken miss. Det är en drink som hör till sommaren. I detta höstmörker kändes det lite fel. Sen hamnade vi på Cafe Umbra där Värmdö Gymnasium hade tagit över hela nattklubben för kvällen. Jag dansade mer dom tre timmarna vi var där mer än jag har dansat i hela mitt liv. Om man lägger ihop alla gånger jag har dansat. Blev iallafall en riktigt lyckad kväll.  Som avslutades med att jag och Denise satt och ljög på Gullmarsplan klockan halv 4 på morgonen ätandes korv.  Kan inte alla måndagar sluta så?

image95




HELLO SUNSHINE!!


GRATTIS DENISE-FIS

Helgen har varit kanon! Skriver mera sen. Nu har jag lite bråttom nämligen. Denise fyller år idag och det firar vi med först en middag på söder och sedan blir det utgång! Kan inte alla måndagar vara såhär roliga?




IT'S FRIDAY PEOPLE

image92
Hittade den här bilden. Togs för några dagar sedan. Min nya kofta, jag gillar färgen som är väldigt snygg mot svarta byxor enligt min mening.  Dålig hårdag dock.

Jag hittar ingenting som jag kan ha på mig!! Alltid samma problem. Jag har kläder, men ingenting som jag känner för att ha på mig. Det blir till att riva ut garderoberna imorgon och försöka styra upp någonting.

Nu är Emma darling iallafall 18 år och 21 minuter!! Fyfan vad kul vi ska ha det imorgon tjejer! Ska ladda kameran nu så det blir många härliga bilder. 

Hoppas alla får en underbar helg! Puss

071018

Hej alla glada och mindre glada!
Har precis kommit hem från jobbet så nu sitter jag här och luktar Konsum. Ska slänga mig själv in i duschen och sedan börja operation omöjlighet. Välja kläder till morgondagens utgång. Åker direkt från skolan till jobbet och senare direkt till emmas tjejmiddag för att senare gå ut på krogen. Alltså så måste allt vara klart när jag vaknar imorgon eftersom jag gärna ligger kvar i min säng sisådär två timmar för länge varje morgon. Det gör att jag drar en snitt på att göra mig iordning på 10 minuter. Är grymt effektiv men jag tror jag börjar tröttna på det eviga stressandet. Allt stressande för att ligga kvar i den varma sängen några minuter extra. Varför plågar man sig själv? Man måste ju ändå gå upp tillslut och då är det lika jobbigt som det skulle ha varit första gången. 

Värst vad jag babblar, nu ska jag börja vara effektiv på kvällarna också!
Pusshej

arms of an angel

Vad jag än skriver blir det bara tomma ord. Jag vet inte om jag orkar gå igenom det här en gång till.





115287-32



in med bollen i måål



Dags att bege sig till fotbollsfesten i Solna.

övningskörning/shopping/tacobar

Efter ännu en icke-givande skoldag så övningskörde jag med pappa. Eftersom jag fick lönen igår så var jag ju tvungen att springa lite på stan idag också. Vilket jag gjorde, och som jag gjorde det! Jag köpte två koftor, ett svart baslinne, ett par stickade vantar, en plattång, värmespray, foundation, ett par svarta partyskor, hårnålar och lite annat smått och gott. Och allt detta fick jag för 1800! Med shoppinglusten på max så mötte jag upp en vän för lite middag på tacobar. Sen var det raka vägen hem där Desperate Housewifes och Brothers&Sisters stod för underhållningen. Klämde i mig lite Hallonsorbe. För halsen såklart.


Imorgon ska jag jobba på landskampen så det blir nog en sen kväll, men det är alltid en underbar känsla att ställa sig upp tillsammans med en fullsatt nationalarena och sjunga nationalsången. Får gåshud varje gång. Heja Sverige!


Till en vän.

Jag är så glad. Jag vet att du och C. kommer bli otroliga föräldrar och eran son kommer få många ljusa minnen i livet tack vare er. Mest av allt just nu vill jag bara ta upp mobilen, slå ditt nummer och vråla ut min glädje. Men det är fel? Vi har ingen kontakt längre och det skulle bara kännas falskt om jag ringde upp dig idag. Varför lät jag det gå så långt? Varför lät jag våran vänskap försvinna? Jag vill vara en del av ditt liv igen.


071015

Jag har inte sovit många timmar de senaste nätterna så veckan hade kunnat börja bättre. Anledningen till att jag inte har kunnat sova är tyvärr inte någon härlig kärlekshistoria utan det beror på hosta. Nu kanske du tycker jag är gnällig och fjantig (och det kanske jag är också?) men jag hostar iallafall så jag nästan spyr ibland. Värst är det på nätterna då jag inte får luft vilket i sin tur leder till psycho drömmar. Drömmar som att jag stryps till döds, får tusen nålar i halsen eller att jag jagas av kannibaler. Välj favoritdröm själv.

Dagens +

Jag har fått träffa Veronica.
Jag har jobbat tillsammans med Camilla.
Jag har ätit glass (självklart som medicin till min hals, ingenting annat.)
En vän har öppnat sig och visat mer av sig själv som människa vilket har fört oss närmare varandra.
JAG HAR FÅTT LÖN!

 Dagens -

Jag ska jobba lördag. Fast det hindrar inte mig från att gå ut på Emmas födelsedag på fredag.
Många som jag bryr mig om går igenom ett helvete just nu. Försöker räcka till.
Hostmedicinen


Hosta cv. "Bressingham Blue"
Visste du att det fanns en blomma som hette Hosta? :)


Varför måste all hostmedicin smaka äckel? Alla som känner mig vet att jag absolut inte klarar av lakrits men det vet tydligen inte min mor. Hon har köpt hostmedicin som smakar värre än lakritsshots. När jag gick upp och shottade inatt höll jag på att kräkas av hela lakritssmaken. Den går inte bort heller ?!?! Fyfan, jag gillar hostmedicinen som vi (Elin) hade på Cypern bättre. Den hade hallonsmak eller något. Det kan jag kalla mirakel medicin

Ciao!


THE KING OF POP




Michael Jackson
Han är mannen som förändrar världen med sin musik. Han är mannen som ser alla orättvisor och allt elände i världen. Han är mannen som inte går förbi och fortsätter att leva sin värld, utan han är den som stannar, lyssnar, tar till sig och sedan går hem och skriver en låt. En låt som får miljontals människor därute att stanna upp i vardagen och tänka till. Tankar som att man faktiskt kan göra en skillnad i andra människors liv bara genom att finnas där .

Min topp 5 lista Michael Jackson
1. Will You Be There
2. Dirty Diana
3. You're Not Alone
4. Black Or White
5. Man In The Mirror

<3 <3
 
Riktigt svårt! Låtar som I want you back, Blame it on the boogie, Don't stop 'til you get enough, Billie Jean, Human Nature, I just can't stop loving you, Bad, The way you make me feel  och massa andra är också i världsklass.

Och ett tips:
Du kan inte lyssna lite tyst på Michael Jackson.
Du måste ha nästan högsta volym för att höra storheten. Så spräng högtalarna nu!


 


071011

Nu är jag äntligen klar med religionsarbetet som har legat över mig som en mörk skugga! Känns otroligt skönt att ha gjort klart det och nu ska jag bara maila in det så är jag klar med denna veckans pluggande. Alltid lika skön känsla!
 
Imorgon ska Malin klippa mig också. Vet att hon kommer skälla på mig eftersom jag itne har klippt mig sedan maj. Men tiden har helt enkelt inte funnits där, så imorgon lär ju mer än halva håret försvinna. Men det kommer bli skönt, just nu känns det som att det håller på att gå sönder så fort man tar i det. Det har ju varit med om två solsemestrar och en hel del platt tångande.

Helgen är äntligen här igen och jag ska bannimig känna mig utvilad när jag vaknar på måndag. Fredag och Lördag väntas det jobb och sedan på lördagkväll ska jag nog bara hyra en film och hålla mig hemma med systern min. Veronica kommer hem ifrån Barcelona också så henne måste jag också klämma in. Hon åkte igår morse och jag saknar henne hur mycket som helst!! Och på söndag hoppas jag att jag och familjen åker ner till Norrköping för att träffa brorsan. Han ska som Veronica bara vara ett samtal bort. Men nu har han bosatt sig nere i Norrköping vilket betyder att man inte får se honom lika ofta längre. Det är tråkigt.

Nästa vecka är en vecka proppat med aktiviteter dvs mycket jobb och emmas födelsedag så det gäller att njuta av möjligheten att inte göra någonting alls!

Till Rosanna som alltid läser; Jag saknade dig i skolan idag.  Vart var du min hatkärlek? Du missade en väldigt givande dag :p


Närkontakt

Hur känns det inom en förälder när ens barn ryggar
tillbaka vid minsta kontakt?
Hur känns det att ha ett barn som vissa dagar inte
klarar av att någon rör vid en?
Hur känns det när de försöker ge en oskyldig
kram eller puss på kinden men barnet nästan sliter
sig bort?

Går någonting sönder inom dem då?

Förlåt. Men jag klarar det inte. Inte just nu.
Känns inte som att jag har gjort mig förtjänt av det.
Era komplimanger och beröm blir bara tomma ord istället
 för era avsikter som var att muntra upp mig. Allt blir bara så fel.








OKTOBER = SNÖ?

Det ska bli snö inatt som jag antar att alla vet. Jag tycker om första snön. Snö är roligt i ungefär.. 3 dagar. Sen så kan det få försvinna för mig. Fast ljudet när man går på snö tycker jag om. Det där klirret. Men slask som gör att man får traska runt i blöta skor med röd näsa och rinnande ögon är inte fullt så härligt.




beep, sushi och plugg.

Dagen har flugit iväg. Hade två lektioner. Idrott B och naturkunskap A. På idrotten så var jag tvungen att göra mitt fruktade Beep-test. Jag har ju haft halsont sedan Ayia Napa men nu gick det inte att skjuta upp det mer. Jag gick in med inställningen springa tills jag dör. Det gick väl hyfsat bra. Hade bättrat mig sen i våras så jag är nöjd. Undrar hur det kommer bli i vår när jag är rökfri? Om jag någonsin kommer lyckas med den utmaningen att sluta röka. Hoppet finns ju alltid där, nu behövs motivationen. Äsch, vi tar det nästa månad. =)

Mamma är på någon jobbsak och pappa jobbar med vårt nya kök som kom idag. Detta innebär sushi för min del och pizza för pappas del. Mycket gott! Äta framför tvn gör vi också så vi slipper prata med varandra! Vi har fin kontakt jag och min far haha. Nu ska jag ta mig i kragen och plugga någon timma eller två. Man borde väl anstränga sig lite nu när det är sista året och allt.

Imorgon ska jag egentligen börja halv 11 men jag ska som enda elev i klassen komma till skolan 1 timma tidigare och vara delaktig i någon intervju med skolverket. Nåja. Kanske gör en skillnad för kommande elever.

Mot pluggandet! Ciao




för många tankar

Sitter och tänker på något som en människa sa till mig idag. Att jag inte skulle tänka så mycket utan bara låta det bli som det bli. Ligger det någonting i det? Tänker jag för mycket? Tänker jag sönder människor? Får jag allt att kännas så fel när det egentligen borde kännas så rätt eftersom att jag tänker för mycket? Borde jag släppa kontrollen och bara vara? Borde jag låta mig svepas in i saker och ting utan att tänka på att jag några timmar senare kommer gå sårad därifrån?


Längtan och lusten

Satt uppe till halv 3 igår och tränade på en redovisning som vi inte ens hade idag. Känns lite surt, hade hellre sovit de där extra timmarna. Idag fick jag en rolig överaskning när jag kom till skolan. Vi skulle pröva och beställa studentmössorna och allt därtill. Det kändes sjukt konstigt att stå där med hatten på huvudet och känna att nu är det inte långt kvar tills det är på riktigt. 5 juni är dagen då skolgången i form av Tyresö Gymnasium får sitt slut. 3 år har då gott sedan vi började med förväntan i blicken. Idag var det någonting annat som fanns i mina ögon. En tröttsamhet som resultatet av de få timmarnas sömn.

Skolan urartade lite idag och jag vill bara hälsa till Rosanna om du läser det här : FUCK YOU! DU SKA FÅ IGEN. Till er andra så kan jag hälsa att jag har blåmärken på hela smalbenen, nu kanske ni tror att Rosanna fick in några slag eller sparkar på mig, men så är inte fallet. Ni ska bara veta vem det var som låg nerspöad och slickade golvet (Rosanna) och hade brutna revben (Rosanna igen!) Haha. Nej så illa var det inte. Fast hon låg iofs på marken några gånger, och vi slängde papperskorgar på varandra ungefär samtidigt som vi drog i varandras hår. Det var kul och utvecklande att flippa lite. Och ännu mer utvecklande att sitta en meter ifrån varandra på bussen och skicka sms fyllda av hat. Hahaha

söndagsångest,vinpimplande och utgång

En kompis ringde just och frågade om jag hade söndagsångest (han ville självklart massa annat också men han öppnade med denna fråga. ) Såklart jag har söndagsångest! Hur kan man inte ha det?! Nu pratar vi inte ångest som i att man gjorde något riktigt korkat kvällen innan utan detta handlar om det hemska rus som går igenom kroppen när man tänker att man har skola kommande dag. Tanken på att sätta sig ner i skolbänken igen och börja nedräkningen till fredag får mig bara att vilja gå upp på Tyresös högsta berg och skrika allt vad jag kan. Så illa är det inte. Men ibland dyker tankar som "jag vill verkligen inte till skolan" och "varför kan det inte vara helg alla dagar om året?"  Nåja, kanske inte alla dagar om året. Jag begär inte mer än 5 av 7 dagar. Sen är jag nöjd.

Gårdagskvällen bara flög iväg och helt plötsligt hade klockan hunnit bli halv 5 när jag ramlade in innanför dörren.
Jag har hela veckan varit helt inställd på att vi ska föra på krogen varpå jag inte hade någon dricka. Eller jo, jag hade två alkoläsk. Jippie. Men sen kom Elin och babblade om att det var ändrade planer och att vi skulle till en fest i Enskede. Jahapp, det blev kompromiss. Först festen och sedan krogen. Problemmet över kvarstod ju dock men som tur var det så var det en jättesöt flicka där borta som räddade våran kväll genom att bjuda på vin (TACK!) Sen åkte vi till K15 där vi mötte upp Jesper och Jonas. Jonas bevisade att myten om att människor som bor i småhålor dricker som svin var sann. Haha :)

Idag så blev jag väckt runt 9 och jag var allt annat än utvilad. Gick upp som i dvala och duschade. Var så trött att jag inte ens minns att jag duschade. Anledningen till att vi skulle gå upp så tidigt var att vi klockan 12.00 skulle se en teater på stadsteatern vid namn Djungelboken. Vi skulle åka vid halv 11 så vi skulle hinna med lite shopping innan. Jag hittade en mössa. Den var svart med en glitter dödskalle på. Passade mycket bra till min trash stil som jag körde idag. Tovigt stort hår och no makeup. Kan varmt rekommendera den stilen. Djungelboken var mycket bra och jag skrattade så att tårarna rann några gånger (kan bero på tröttheten, I don't know.)

Egentligen ska jag göra en redovisning till imorgon. Prata inför klassen i 5 minuter. Jag hatar sånt. Jag pratade med Denise tidigare ikväll.. Hon har inte ens börjat. Undra om jag ska vara duktig och ta fram mina anteckningar nu och börja skriva lite. Hmm. Skulle vara en bra tanke. Orkar jag?

Puss och gull!


the kind of love that last forever <3


image91

..You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you ..




:)

Nu ska jag bege mig till stan för ett svettigt pass på gymmet och sen lite två-minuters-shopping.. Vi hörs lite senare

UNDERBART

Helgen är äntligen här! Min första lediga fredag sedan september 06 (det är sant, brukar jobba 16-19) Vilken frihet! Utgång i helgen! Vilken frihet! Igen! (lite mindre frihet att jag börjar jobba 07 på lördag, men det ger mig välbehövda pengar.)Precis fått en middagsdate till imorgon! Frihet!

Ciaaaaaaaaaaaao

<3


:) miranda

115287-9

Kan ni förstå att den här tösen fyller hela 1 år den första november?!
Galet! Träffade henne igår och hon hade blivit så stor. Hon hade till och med lärt sig att gå!
Helt sjukt, går det sådär fort när man får barn själv en vacker dag?
Jösses, här gäller det att hänga med..


grå onsdag

Snart ska jag gå och köpa den största brieosten de har, de grönaste vindruvorna de har och annat smått och gott. Jag mår verkligen inte bra idag. Satt för några minuter sen och lyssnade på James Blunt - Tears and rain och fastnade med blicken utanför fönstret. Himmelen som bjöd på sol när jag gick hem från skolan bjuder nu på gråa stora moln och regnet droppar ner. När jag mår såhär så älskar jag regn. Jag vill inte leva såhär. Just nu är allt fel.


TAKIDA

Igår var jag som nästan alla i denna värld vet och kollade på Takida. Det var som alla också vet hur jävla bra som helst. När jag skulle filma "Curly Sue" så darrade jag så jävla mycket att filmen såhär i efterhand blev helt hypad. Men vilka känslor som kommer fram när man får höra ett band som betyder så mycket som Takida gör för mig.
Det var stort att höra 3500 människor sjunga med i vissa låtar. Men vart var ni när jag själv stod nästan själv och gapade fram "Score"?! Precis. Puckon, och ni ska kalla er fans. Pssst, skäms på er.









Till dig:
Besvikelse. Ensamhet. Saknad. Frustration.

:)

Ringde just Veronica
 "Kom hit nu-nu-nu vi ska börja grogga. Jag är sugen på en just nu. Kom nu."
" Men, hade du tänkt att vi skulle vara aspackade ikväll?"
" Nej självklart inte. Jag ska ju komma ihåg kvällen. Men jag kunde inte sova i natt. Och jag har inte tid att sova nu. Och måste hålla mig vaken så det är därför vi måste börja direkt om jag ska lyckas hålla mig vaken.
"Okej då, jag kommer."


Nu skakar huset av ljudet av Takida. Det är så det ska vara!

RSS 2.0