onsdag

Har haft en trevlig kväll. Synd bara att hon inte fick bättre väder på din student! =) Men lika glad var hon för det. Lite kul när hon kom, vinglig och glad haha.

Sen gick jag och mamma hem till Grey's eftersom det kan man för i allt i världen inte missa. Jag kollade och njöt. Addison och Alex? I början hatade jag Addison men nu börjar jag faktiskt tycka att hon är lite söt. Men Alex, han är ju min man! Nåja, det blir nog bra tillslut..

Lite kul, när jag var uppe  på sjukhuset idag så kollade jag faktiskt runt och bland det första som jag tänkte på var "det här är absolut inte som i grey's" tydligen så tänkte Maria också det eftersom hon också nämnde det. haha..

Nu har jag iallafall precis mailat iväg mitt fördjupningarbete i kriminalogi om hatbrott mot homosexuella. Skönt att det är över, det har legat som ett mörkt moln över mig i flera veckor. Blev egentligen inte som jag hade tänkt mig men efter omständigheterna så är jag nöjd med vad jag har åstadkommit. Mer kan jag ju inte göra.


Åter till pluggandet.. snart snart får jag sova hoppas jag. =)

Puss och kram, Och grattis Mickis W. i förskott, jag har inga pengar på mobilen så det blir inget sms från mig. Men du ska veta att jag tänker på dig skruttan. Bäst jag lägger in en bild så att alla får se hur söt du är.

115287-4




onsdag

image35

Skitdålig bild på nya frillan, men ni ser iallafall hur kort det är =) och då har jag ändå plattat det + att jag sitter framlutad på bilden, haha..

Nu ska jag iväg på Mickis L. studentmottagning =) En vän till familjen som jag har känt hela mitt snart 18åriga liv.. Mysigt, jag ska äta tills jag spyr, är så sjukt hungrig just nu!

Jag måste köpa skor!!!!

:)

Dagen började med stadsvandring med skolan, lite jobbigt men min redovisning om Mariatorget gick faktiskt helt okej. Sen direkt till skolan för lite kriminologi! Idag diskuterade vi gängkriminalitet helt sjukt intressant! Sen direkt till Södersjukhuset och hälsa på pappa. Kul att se honom så glad, samtidigt som det självklart gjorde ont i hjärtat att se honom så orörlig och med så mycket smärta. En jobbig tid står framför honom men vi har en samlad familj som stöttar honom i allt han gör. Nu på kvällen så ringde han och sa att han hade gått en promenad ända bort till hissen =) Så nu är jag glad som en pingla.

Malin var här och klippte mig nyss också, det blev hela 3 cm kortare.. Men det är perfekt nu till sommaren att inte ha slitna toppar, och ohja jag hade slitna.. Kul att träffa Malin också, hon är en sådan härlig tjej som tar fram det bästa i mig! Haha,  lät lite självgott..

Nu ska mamma och jag lägga varsin ansiktsmask! Sen ska jag plugga lite kriminalogi. Spännade spännade.




tankar.

jag klarar inte av det här
jag klarar inte av att gå runt och hoppas på att allt ska gå bra
när det likaväl kan gå helt fel och du tas ifrån mig

jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna inför dig
det sista du behöver just nu är att trösta mig
men jag kan inte hjälpa det pappa
jag är ledsen
och rädd



söndag

Har inte så mycket att säga. Dagen med D var här idag. Pappa skrevs in idag. Tungt. Tungt.



Let's hide away from everyone
and see them another day
"I didn't believe the signs", she said -
and that I should stay for everything
I didn't know you're loosing
I sing for the weak, and make me remember everything

And when you seem to never get there
Looking into the past
And when you don't believe the ending
even though it's always last
And when you feel you've been mistreated
and noone dares to make a sound, then you know
Where to go - I'll be around

And the more we live the more we die
Don't make it impossible
It's hard to see you when you cry
So tell me how to be
For what it's worth - I didn't know you're loosing
Seven days a week
So make me remember everything

And when you seem to never get there
You're looking into the past
And when you don't believe the ending
even though it's always last
And when you feel you've been mistreated
and noone dares to make a sound, then you know
Where to go - I'll be around

But why - Did we never take it?
But why - Nothing more is fair
But why - Did we never make it?
But why - Did we never care?


 


jag tröttnar aldrig

The same old lies when you're talking to me and your disguise
transparent for my eyes, it's been a while but I can recognize it,
the dark is in your mind

On and on, it's haunting you, you can't escape,
you mean to be true, it doesn't mind,
you are down with it

You say: I got nothing help me just one more time
But I don't have a reason, don't wanna change my mind


Evil eye, it's nothing new, you're victimized, he's got you,
well alright, it doesn't matter where you are he will be there


On line, and now I'm sad,
I don't wanna help you realize it's taken over you and now it's breaking


lördag natt

I några dagar har jag lämnat blanka sidor i bloggen. Känns inte som att jag har så mycket att säga egentligen och tiden har inte precis funnits där. Jag jobbar på som vanligt, var nära på att dö av trötthet i  fredags på jobbet, då jag fick höra från varannan kund hur sliten jag såg ut. Haha. Då blir det inte precis bättre.

I fredags föresten så pratatade jag med Sveriges snyggaste människa! Jag har aldrig i hela mitt liv skådat en sådan perfekt och helt enkelt het människa! Jag och min vän Denise satt i timmar och försöke hitta fel på honom men dom fanns helt enkelt inte där. Irriterande perfekt! Men allt blev lite tråkigare när vi fick veta hans ålder och märkte att han är dubbelt så gamla som oss :( men en finns det hopp haha..  Som sagt, jag har aldrig sett en sån snygg människa. Helt sjukt. Jag brukar itne vara utseendefixerad men nu jävlar!!

Så, jag skriver blogg på en lördag natt, ännu ett bevis på hur värdelöst mitt liv är ibland. Jag har iofs haft en trevlig kväll hos Sara där vi såg filmen "Step Up" och åt grönsaker med dipp =) Men jag hade hellre varit på en plats med levande musik just nu. Jag skriver i koder.

Morsning!

Årets rulle



IGÅR SÅG JAG PIRATES OF THE CARIBBEAN : VID VÄRLDENS ÄNDE
DOCK SEGT ATT KOMMA HEM RUNT HALV 2 PÅ NATTEN OCH GÅ UPP HALV 7 IMORSE
MEEN
SJUKT BRA FILM!

(GE MIG ORLANDO OCH JOHNNY DEPPEN!! ÅÅÅÅH..)

föresten

Jag glömde att berätta att ett av årets viktigaste händelser i mitt liv ägde rum igår. JAG ÅT SUSHI! Ja jag vet, jag äter inte sushi men nu var det faktiskt riktigt fräsht och gott! Tjing tjing, ett av mina nyårslöften är klarade  =) Bara två kvar! Yes! Flera goda nyheter ikväll! Men föööörst, pluuuuuuuuuuggg.


tisdag, döda mig långsamt

Mitt huvud sprängs, det är för mycket att tänka på nuförtiden och det blir verkligen inte bättre av att det ligger åska i luften. Åh!! Idag var jag iallafall med två av mina barndomskompisar. En har jag kännt så länge jag lever och den andra träffade jag nog i början med skolstart vid 6-7 års ålder. Även om vi bara träffas lite kort i skolan och småpratar lite så var det faktiskt länge sen vi faktiskt umgick med varandra. Efter ett telefonsamtal idag så gick jag hem till min kompis som bor ungefär två hus bort och plötsligt när jag gick där så kändes det som att man var 7 år gammal igen. Det är en märklig känsla, samtidgt som det känns konstigt men bra att vara hemma hos henne eftersom det en gång i tiden var som ett andra hem för mig. Det är kul, fast vi inte har träffats på så länge så känns det som att det var som igår, då vi var bästa vänner. Ingenting har förändras och det glädjer mig, samtidgt som det är skrämmande. Har man inte förändrats någonting under alla dessa år?


Nu ska jag ta ännu en tablett och sen lägga mig och plugga lite, för mycket att plugga och för kort tid!!
Puss!

måndag/ på väg mot väggen

Jag är inte gravid! Det är med en delad lättnad och besvikelse som jag inser att testet faktiskt visade negativt. En bebis skulle göra allt så mycket mer betydelsefullt i mitt liv, men jag inser nu att jag inte är klar med arbetet med mig själv på långa vägar, så det här var nog det bästa för alla.
 
Så, hur kommer det sig att min mens har hoppat över en hel månad? (eller bara tagit lite break?) En kompis sa att hon trodde att det kunde bero på att jag är sönderstressad och till svar fick hon ett fnys och "jag? sönderstressad? nej för fan" Nu när jag börjar tänka efter så har hon nog rätt. Jag hinner knappt med att andas ibland. Det blir några dagar i veckan som det blir skolgång och sen direkt till jobbet på Coop. Även om det bara är några timmar så är jag som en slapp fisk efteråt. (kan ha något att göra att jag också jobbar med fisken men ändå!) Skolan flyter väl på men just nu är det så sjukt mycket som ska in och även fast man kämpar gärnet så känns det alltid som man jobbar i motvind och kommer efter. Sen är det inte det lättaste att skriva ett arbete när man har så stora krav på sig själv som jag har, jag blir aldrig riktigt nöjd. Träningen hinner jag inte med, något som gör mig ledsen eftersom  jag verkligen mår bra av att gå ner lite i vikt och att träna och utmana mig själv! Men tiden finns inte riktigt där, och när tiden få stunder finns där (som en måndag morgon eller torsdag morgon, så finns helt enkelt inte orken där.)

Sen är jag ute på praktik, något som iofs kan vara bra men jobbigt och väldigt påfrestande att alltid behöva visa upp sina bra sidor och göra något som man vanligtvis inte gör och inte känner sig sådär jättetrygg i. Det blir inte bättre i att jag har 1 miljon saker att göra, som jag aldrig hinner med. Alltifrån att skaffa nytt pass (som jag har planerat sen jul!) till att göra mindre saker som att leta upp det där jävla skolpappret som bara försvinner spårlöst varje gång jag behöver det. Nej nu måste jag sakta ner och njuta av livet. Annars kommer min kropp att säga ifrån, något som den redan har börjat att göra alldeles för mycket.




Söndag

Det är söndag och jag är på bra humör! =) Just nu är jag ensam hemma, känns lite konstigt eftersom det inte händer så ofta att jag är det. Mina föräldrar är hos släkten och jag slapp undan med förklaringen "jag är bakis, och måste plugga. " Det sistnämda går inte sådär jättebra med tanke på att jag har slarvat bort pappret. Yeah, bra jobbat Anna.

Jag är i behov av en kalender, ibland känns det som att det är så otroligt mycket som jag måste hinna med att göra och tiden räcker helt enkelt inte till alla gånger. Det enda negativa den här dagen är att jag har så sjukt ont i magen. Jag börjar bli lite orolig =/ man ska vara försiktig med vad man skriver här men ändå så kan jag inte låta bli att nämna det. Ibland är jag så dum, och jag är livrädd att den här gången ska det vara på riktigt. Vad fan gör man då? Jag ser abort som mord, jag kan inte hjälpa det. Man dödar trots allt en människa, och jag vet inte om jag är tillräckligt stark mentalt för att klara av det. Samtidgt så är det så himla mycket som händer dom närmasta månaderna med födelsedag och sen nästa vår alla studentskivor, det vill jag för allt i världen inte missa. Nej, nu ska jag sluta måla fan på väggen. Vi får vänta och se.

8 dagar kvar till pappas operation - jag är livrädd. Jag försöker intala mig att det ska gå bra, men någonstans i bakhuvudet så finns tankarna om att allt inte kommer bli bra. Jag är maktlös, det finns inget jag kan göra mer än att finnas där för min pappa så jag måste helt enkelt göra mitt bästa för att inse att det här kan jag inte kontrollera. Det är svårt med tanke på att jag är en väldig kontrollmänniska som blir nervös så fort jag inte vet vad som ska hända och hur och när.


Men men. Jag måste igen rekomendera Takidas album "Bury The Lies" Den är hur bra som helst! Den räddar mina dagar och nätter iallafall! Check it out!


:))

Nu är jag hemma. Sov hos syster.

Nå vad säger ni? Är det dags att tvätta bort kvarlevorna från gårdagens partysminkning? haha

a

Takida var bäst. Nu väntar partaj, ha en trevlig kväll (det ska jag ha!)


lördag

Vilken värdelös morgon, jag vill ringa och terrorisera Annika men jag har fått ringförbud tills hon ringer mig.. Jag förstår itne, varför gillar inte människan att bli väckt? Det är väl jättemysigt. Iofs så är det svårt att höra vad hon säger för hon har sådan mörk morgonröst, haha.

Nu ska jag göra iordning mig, till jobbet, fixa dricka och sen direkt till stan där mina takida killar väntar.
Puss!

Pictures

Satt just och kollade på lite bilder från den gamla goda tiden. Jag har alltid tyckt att jag har varit en rund person och jag har aldrig riktigt haft problemet som många verkar ha idag som  "jag är alldeles för smal."Jag har alltid känt mig tjock och när man kollar på bilder från 2-3 år tillbaka och man var ungefär sitt halva jag som man är idag.  Kommer jag titta tillbaka på bilder från idag och tänka hur jävla blekfet jag var/är? För er kanske inte utseendet är något problem, men jag måste erkänna att jag bryr mig om mitt utseende. Men jag har också en störning, jag har cirka en dag i veckan när jag mår mer illa av mig själv än vanligt och inte ens klarar av att gå ut eftersom jag vill att folk ska slippa se synen av mig. Det är hemskt egentligen, jag tycker att alla människor är unika människor men jag ser inte mig själv som särskilt unik eller söt. Dubbelmoral. Jag vet inte. Jag önskar bara att jag någon gång kunde vara nöjd med det jag ser i spegeln. Det är jobbigt.

Mamma tjatar och säger att jag borde vara med i tv programmet snygg naken där man jobbar med självförtroendet. Nej tack! Folk ska inte få se mig naken och må illa! Det klarar  ni er utan! Nu blir jag deppig, och vill genast tröstäta. Men i det här problemet så tror jag inte det underlättar utan bara förvärrar problemet. Min mage ska vara tom.


mysig hemmakväll

Idag har varit en riktig familjedag! Jag har inte gjort särskilt mycket utan åkt rike runt med mamma och pappa! Sen nu på kvällen var vi alla tre så utråkade att vi dammade av det gamla fiamedknuff-spelet och spelade några rundor! Jag kan med handen på hjärtat säga att jag vann 3 av dom 5 spelen (stolt!!)



Nu ska jag kolla upp vilka pass det går på sats globen imorgon, måste ta tag i det här nu. Sen ska jag iväg och köpa present till Veronica, hon slutar på jobbet. :( Vad ska jag göra utan henne? Fy fy,, jag kommer säkert gråta en skvätt imorgon (jag är en sån kärring jag vet!)

Tjingiliing!!

nu du!

Nu ska jag ta tag i mitt liv! Nu ska jag verkligen börja satsa för att jag ska få körkort efter sommaren =)
Efter en misslyckad lektion med min pappa idag (vi bara satt och skrek åt varandra) så ska jag ta kontakt med Farsta trafikskola imorgon och boka in några lektioner! Det får kosta vad det kosta vill!

Nu ska jag ringa min syster som för tillfället är i Spanien (ditt bruna as!) och njuter av livet. Jag har nämligen lånat en skinnjacka och ett partylinne av henne. Sen ska jag tala om för henne vad hon behöver inhandla till mig i spritväg (här vare spriiiiiiit.)



Sen är det tillbaka till rummet där Takidas nya skiva "Bury The Lies" spelas för fullt. Sjukt bra skiva! Missa inte.

styr tv:n ditt liv?

Jag gick runt med lugna steg på jobbet och tänkte att det är faktuiskt inte så farligt att jobba när det är en dålig tvkväll för då gör man ändå inte så mycket vettigt. Men sen slog det mig; det är tisdag, inte måndag. Helveteeeee, Desperate Housewifes och Ugly Betty. Jag gick hem och beklagade mig för min mor, hon tycker att tvn styr mitt liv. Det tycker nog inte jag. Vilka tv-program vill du verkligen INTE missa?

* Grey's
* Desperate Housewifes
* Roomservice
* Prison Break (fast jag har inte ens trean haha!)
* One Tree Hill
* OC (fast besattheten har dock avtagit kraftigt senaste säsongerna.)
* Filip och Fredrik allas påhitt

Det var nog allt, min tv styr inte mitt liv =)

tisdag

Kom nyss hem från jobbet, och har precis börjat att koka lite tortellini till middag. Fast jag kom precis på att jag inte är hungrig, men äta bör man, annars kan bilvalkarna försvinna.

Så imorse vaknade jag med samma dröm som alltid =) "idag ska jag träna" jag hade nog faktiskt åkt och tränat också, men jobbet ringde och jag har sammanlagt på hela dagen haft ungefär 0 fria minuter.

Så nu satsar jag på torsdag, för då är jag ledig =)

Kan man koka sönder torlellini? Gaaaaaaaaaaaah! Mot spisen!

:D

Takida - Curly Sue
Det är så vackert så jag finner inga ord.

men om de inte fanns, då skulle jag vara död

För några få månader sen så var det enda jag tänkte på hur jag skulle ta mitt liv. Under alla dessa kvällar och nätter när ensamheten och ångesten var som värst så var det någonting som fick mig att fortsätta kämpa, någonting som jag bara inte kunde lämna. Jag tror det var ni.



En fin dikt från http://dumpad.sprayblog.se/
 som fick mig att komma ihåg hur dåligt jag mådde då och hur bra jag mår idag:



Känslan är tillbaka
Den där som jag har "gömt"
Den som jag lovar mig själv att aldrig mer känna


Jag vill inte dö
Det vill jag verkligen inte
Men jag orkar inte leva heller
Jag längtar efter att falla
Att hoppa från bron härute
Bara falla, falla
-det måste vara den ultimata känslan av frihet!-
och sedan slå i asfalten
Och slippa ha ont mer


Jag vet att jag inte kommer begå sjävlmord
Men längtan efter det...den är så stark!!


Har jag någonsin visat hur dåligt jag mår?
Inte för någon levande person, det vet jag...
men här på bloggen?
Tveksamt.
Jag vet i alla fall att jag inte orkar mer


Det känns lite bättre nu, det gör det faktiskt
Men jag vet att det var långt ifrån sista gången detta skedde
Jag vill bara må bra
Slippa ångesten
Alla tankar


Längtan efter bron därute är så stark...


Jag kommer inte hoppa
Eller skära sönder mig
Jag vill inte såra min familj så


Men om de inte fanns...då skulle jag vara död för länge sen.


Söndag

En rejäl slappardag har det varit idag, årets första tror jag om jag ska vara ärlig. Jag har inte rört ett finger utan bara suttit klistrad framför min tv hela dagen lång. Nu på kvällen var jag dock ute och gick en sväng, skönt att röra på sig lite. Och att se lite ljus (det blir inte mkt under dom korta rökpauserna.)

Imorgon ska jag till skolan, efter 3 dagars praktik känns det lite segt.. men ska till mina små söta fyror igen på onsdag och sen så är jag ledig torsdag och fredag :D :D. Imorgon är också dagen som vi har engelska nationellt muntligt. Jag hatar engelska, och jag hatar att prata engelska. Hur ska detta gå? Jag längtar inte.

Sen efter skolan är det raka vägen till jobbet och jobba lite stängning! Pengar pengar!

Om 40 minuter så är det bara 2 månader kvar till min 18 års dag =) Så nu måste ni börja samla alla tusenlappar och ören till min present.



lördag-söndag

Mami fyllde år igår så då vart det festligheter både igår och idag (inte bra för figuren..) Det var trots allt mysigt och jag fick träffa mitt kusinbarn som är en gullig liten sak =)

Imorse ringde väckarklockan kl 05,45 och jag gav den bara en arg blick. Jag tänkte om jag kollade tillräckligt argt så skulle jag slippa jobba och på så sätt kunna sova vidare i mina söta drömmar. Så vart det inte, jag fick springa till bussen och kom till jobbet helt stressig och trött. Jobbet gick bra och jag fick beröm för min fiskdisk! (Yes yes yes! (: alltid kul att höra något positivt.)

Nu på kvällen har jag varit hos Elin och kollat på Eurovision, jag vill inte ens prata om det. Pinsamt, för mig så var Sweden och Finland klart bäst, men nej någon korthårig tjej (vad har det med saken att göra?) tog hem hela skiten istället. Kul för henne. The Ark hade en mkt bättre låt och framträdandet i sig var hästlängder bättre.  Besviken och förbannad.

Nu ska jag nog börja röra mig mot sängen. Fan vad livet känns meningslöst ibland.


hahaha

Imorse när jag och Denise var på pressbyrån så tappade hon ner sitt leg i en springa på högst 1 cm. Legget åkte inte rakt ner utan satt fast och det tog hela 4 timmar för personalen att få ut det. Hahaha! Självklart stod vi inte kvar och väntade men Denise skämdes lite när vi hämtade ut det efter praktiken. Sån jävla maximal otur.

Nu på eftermiddagen/kvällen så åkte jag och Sara iväg till Haninge där det blev en rosa kofta till mamma från MQ. Sen gick vi till Vero Moda där Sara hittade en jättefin svart jacka. Vi gick dom kanske 20 meterna till bankomaten och där hände DET. Sara hämtade ut pengar och dom försvann spårlöst, haha. Såhär i efterhand så misstänker vi att hon har råkat slänga dom istället för kvittot. Haha. Iofs bara 200:- åt helvete men iallafall. Med bittra men glada miner så åkte vi hem, då höll Sara på att dö i bilen då hon råkade svälja sitt tuggumi medans hon körde, hahaha. Sen när hon skulle lämna av mig så körde hon fel. Haha, helt sjukt! Jag skrattade hela vägen hem. Någon mer som har haft en förvirrande dag?



:)


:)

Idag kom jag på att min mamma fyller år imorgon! Panik! Nu kommer snart Sara och hämtar mig och sen ska vi panikshoppa något..


image33

Haha inte världens bästa bild! Men här är iallafall min ängel! Och ja, jag vet att mitt ben är prickigt  =)

till två personer som betyder väldigt mycket för mig.

Till dig Ma. så vill jag säga att på den senaste tiden har vi verkligen kommit varandra så mycket närmare. Och det gör fortfarande ont att tänka på hur mycket smärta som två okända människor har åstadkommit dig. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden till den där kvällen och gjort annorlunda, men det kan jag inte. Varje dag så hamnar mina tankar hos dig och jag tänker på alla tårar som jag har torkat bort från dina kinder. Jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner eftersom vi ger varandra så otroligt mycket. Jag älskar dig.


Till dig Mi. Du är en söt tjej, en glad tjej, en sprallig tjej och en minst sagt speciell tjej (på ett bra sätt.)
När man tittar på dig så ser man en sån perfekt och lycklig tjej och det är rent ut sagt förjävligt att några få människor har fått dig att tvivla på dig själv. Några få personer har fråntagit dig rättigheten att göra det som många (för att inte säga alla) skoltrötta ungdomar väntar på. Men när du springer ut om cirka 1 ½ år så hoppas jag att jag får vara delaktig och spruta champagne på dig. Du säger att du inte är stark men där tror jag att du har fel, jag tror du är mycket starkare än du tror. Du har genomgått ett helvete i flera år nu och ändå så har du lyckats bygga upp en lycklig tillvaro. Starkt! Och snart får ni tillökning (pik christian pik!) och jag vet att du kommer uppfostra dina barn till att gå i dina fotspår och bli en lika söt människa som du faktiskt är. <3

jag&mickis

lidk?ping

tiderna förändras

Kärlek kommer och går men vänskap består
brukar man så fint säga
men jag förstår inte, vart har alla tagit vägen?

Jag har i hela mitt liv alltid inte så många jättebra vänner utan mer rätt många ytligt bekanta.
Såna som man skrattar mer och kramas med men som man aldrig riktigt lär känna på djupet.

Dom senaste åren har jag haft tre tjejer som jag verkligen har haft jättekul med och vi har verkligen blivit som ett gäng. Men nu börjar tiderna förändras än en gång.

Andra människor kommer in i deras liv och helt plötsligt så betyder man inte lika mycket.
Självklart så får dom vara kära men det är tråkigt att det känns som man glider ifrån på grund av det.
Jag personligen är jättedålig på att höra av mig och är inte den som ringer upp och pratar lite skit.
Jag känner hela tiden att jag stör och blir osäker på vad jag ska säga och inte säga.
När jag inte är på humör så är telefonen helt enkelt inte min grej.

Plötsligt har dagarna och veckorna och jag har knappt pratat med någon av dom. Plötsligt så känns det som att dom inte känner mig längre och jag känner inte dom. Vissa har förändrats så mycket och jag vet inte hur jag ska hantera det. Samtidigt så är det ingen som kan förstå hur jag mår så det kanske inte är någon idé att ens berätta hur jag mår längre?


tisdag

Jag är förvirrad och jag har ingen skrivlust men här är ett tappert försök.

Helgen i lidköping var rolig och solig. På fredagen så åkte jag och Mickis ner i bil, och sjutton vad kul det är att åka bil. Vi ignorerar vad som hände i örebro trakten, (Annika har spelat in allt på sin mobil.) Jag och Mickis hade iaf många djupa samtal under ditresan och det känndes bra att faktiskt få lära känna denna underbara människa ytterligare. Väl i Lidköping så åt vi pickick vid läckö slott, åt glass, åt mera gott, blev glada i hatten (iaf två av oss.. vilka två får ni gissa!) Lite sånt gjorde vi. Christian var ett bad-ass mot mig hela helgen lång och tyckte det underbaraste var när jag åkte hem, hahaha.. Mickis och hennes pojkvän hittade även på en dröm och påstod att jag legat och ylat ett namn i sömnen (som jag inte har gjort..) Sen mobbade dom även mig för alla ort-namn som jag hade lite svårt att uttala. Men vafan? Man läser ju som det står? Sen om det ska låta som man har en hel groda i halsen så är det väl inte mitt fel?

Bowling For Soup - Ohio (Come back to Texas). Mycket mycket bra låt! :D

Skulle vilja avsluta med en bild men en viss person är lite seg :)


hemresa

Om cirka 2 timmar går bussen som ska ta mig till mitt gröna sköna stockholm igen. Ses vid 23!

lidköping

nu är jag här :D :D
resan gick bra, trots hjärtklappningen kring Örebro och hyperventliering när det luktade hästbajs :D

nu ska jag hjälpa mickis med matten sen ska vi ut på byn och hänga med alla bondläppar , haha nejdå



:D ciao

all good things come to an end

varför påminner så mycket om dig?

!!!

onsdag

Har inte den här veckan gått sjukt fort?

Måndag: Valborg, vilka ångestattacker jag hade inför årets valborg. Helt sjukt såhär när jag tänker efter men det är med både glädje och sorg som jag tänker tillbaka på den där kalla vårdagen för 2-3 år sen. Mjae, nog om den. I måndags så jobbade jag till 19 sen åkte jag hem och åt middag med mamma och pappa och till min förvåning så fick jag med mig både Maria och Virre. Inte dumt alls kan jag säga! Vi spelade kort och självklart fick jag ta alla straffrundor så jag blev väldigt pratglad. Sen mötte vi upp Camilla och begav oss till Gudö för lite festligheter.
Trevlig kväll. På kvällen träffade jag C. :)



Tisdag: Kom hem vid halv sju på morgonen, helt död självklart. Sov till halv 4 på dagen men ändå så var jag inte utvilad. Åt lite, sov lite, och sen begav jag mig till Sara. Var riktigt jobbigt att gå den tjugo minuters långa promenaden dit. Tacka vet jag bilen som jag fick skjuts av hem.


RSS 2.0