jag klarar det inte

Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it ok
There's always one reason
To feel not good enough
And it's hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seep from my veins
Let me be empty and weightless
And maybe I'll find some peace tonight

In the arms of the angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort here

So tired of the straight line
And everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
And the storm keeps on twisting
You keep on building the lie
That you make up for all that you lack
It don't make no difference
Escaping one last time
It's easier to believe in this sweet madness oh
Oh this glorious sadness that brings me to my knees

In the arms of the angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort here

You're in the arms of the angel
May you find some comfort here


tear it up again

Det har varit dåligt med uppdatering av bloggen de senaste dagarna. Har varit mycket att tänka på och jag har mått allt annat än bra. Men efter en lång arbetsdag idag så gick jag hem till ett ensamt hus och bara däckade rakt ner i soffan. Ibland behöver man lite ensamtid där man har tid att samla sina tankar och bara lyssna på vad man själv vill. Jag är annars en sådan människa som lätt glömmer bort hur jag själv mår för att hjälpa andra. Sen kommer det alltid ikapp mig, och då faller jag. Men nu på kvällen tycker jag det är lite läskigt att vara själv, jag vågar inte ens gå ut och röka.. Fan, jag vill att mina föräldrar ska komma nu. Jag sitter inlåst på ett rum med hög musik så kommer yxmannen har jag itne särskilt mycket att sätta emot.

Fan. Jag tycker det här med bloggen börjar bli jobbigt nu. Jag vill skriva ner mina innersta tankar men känner inte att jag kan det eftersom jag inte vet vilka som läser. Samtidigt som jag vill att mina närmsta människor ska förstå hur jag känner så vet jag att de kommer aldrig göra det hur många sidor dataskrift dom än läser. Livet är komplicerat ibland

i min lilla lilla värld av blommor.

Gårdagen bjöd på många tårar men även på många skratt. Dagen fick en stark början och jag kände att jag var helt tom när jag kom till jobbet. Där blev det successivt bättre timme för timme och när klockan började närma sig 19 och hemdags så var jag helt slut i huvudet. Jag och Maria gick  och hyrde film och åt lite pizza (jag åt inte pizza, jag åt kebab.. som visade sig inte vara sådär jättegod som den brukar..)  Vi bunkade upp med chirre och lite dirre och sen satte vi oss tillrätta i soffan och kollade på filmen Förortsungar som vi hade hyrt. Jag hade lite fördomar mot filmen innan och var faktiskt lite negativ, men det ändrade sig fort när man såg Dogge Doggelito sitta i kassan på VI och vara hur skön som helst. "Jobbigt läge asså.. " "Det här får du aldrig krita" haha.. Vi spolade fram och tillbaka till Dogge och vi skrattade så vi grät när vi såg hans miner.

Nu har jag sovit ut och sen har jag varit och övningskört lite med pappa. Jag ska ha den där lilla lappen, om det så blir det sista jag gör.

Nu ska jag gå och fundera på vad vi ska äta till lunch. Sen ska jag röra mig mot jobbet, stängning idag. Fan, det är så tråkigt..Men jobbar bara typ 5 timmar så det är en teeeny weenny pass idag som mimmi brukar säga.

Ciao! Och gå och se förortsungar nu!


allsång!

Nu ska jag gå och möta Annika för en hemmakväll framför allsången. Det är läskigt vad vi är folkliga.

full fart framåt

Jag och Virre var ute och picknickade lite vid Tyresö Slott. Mycket mysigt och ruggit gott. Sen hade vi en heldag med åtskiljiga Doktorbesök, lite smygshopping, och lite solning hemma hos mig. Sen råkade Veronica få syn på mina rum, som såg för jäkliga ut (kläder överallt,saker överallt, flaskor överallt osv osv) VI BÖRJADE STORSTÄDA!! 3 timmar senare satt vi på Silverado med en kall dricka och en god kycklingsallad framför oss. Och det förtjänade vi, eftersom det aldrig har varit så fint som det är nu. På Silverado så satt vi i flera timmar och pratade om altl mellan himmel och jord. =)

Sen på kvällen mötte jag upp Sara & Elin och gick runt fornudden en bit och slängde lite mackor i vattnet. Mysigt, jag älskar ljudet. Sen tog vi våra pigga fötter och gick till Elins nya hus i Hanviken som var en väldigt stor och mysig lya, många hemmakvällar framför den projektorn hoppas jag..




MYS-ANNA.
(SE HUR MITT HÅR VÄXER!!)

äntligen kan man pusta ut

Helgen är över! Tråkigt men sant, men eftersom jag inte jobbar förens på onsdag så har jag lite lediga dagar framför mig trots allt..

Fredagen  (midsommarafton) bjöd först på jobb 7-15 och sedan lite grillning hemma med några kompisar. Senare drog vi på en någorlunda skön hemmafest vid Sköndal. Det blev inte så sent vilket var skönt eftersom jag hade många uppgifter som jag skulle utföra dagen efter (som att sova till 14.00.. )

Gårdagen var helt perfekt och det var länge sen jag hade så kul på Gröna Lund eller över huvudtaget. Jag blev upptvingad i karusellen Extreme och alla ni som känner mig vet att jag är både höjdrädd och lätt blir åksjuk. Men när jag väl satt där uppe så njöt jag faktiskt. Det kändes som man flög, fast det var en väldig guppig flygtur men iallafall. Andra gången njöt jag mer och tredje så mådde jag väldigt väldigt illa. Någon pizza lade jag dock inte! Efter många åkturer , lite langos paus och minst hundra kisspauser så kände vi oss någorlunda klara och gick till den mysiga uteserveringen vid vattnet och bara myste med några mysiga&roliga pojkar som vi hittade/träffade i kön till kärlekstunneln. Haha. Det var lite kul, det var inte så mycket folk på Grönan igår eftersom det var hyffsat dåligt väder (lika kul hade vi för det!) men jag kan lova att folk visste vilka vi var. Vi både hördes och flängde runt överallt  - precis som det ska vara! Sen tog kvällen en oväntad men rolig vändning och jag hamnade långt ifrån min sköna dubbelsäng.

Idag har jag och familjen jobbat med trädgårdsarbete ute i det fin fina vädret,det var ungefär 6 timmars slit och man kan säga att efteråt var man allt annat än utvilad.. Sen så började jag med storstädningen av mina rum. Jag har för mycket kläder stod jag och skrek efter jag hade försökt pressa in kläderna i byrån och garderoberna. Mamma bara skrattade och svarade att jag måste nog slänga några av alla dom oanvända kläderna som fortfarande hänger med prislappen på.  Slänga? Fy vad svårt det är att slänga kläder.. "Men det här passar när man är lite brun" "Men det här blir jättefint om man syr in den lite och har ett skärp i midjan" "Duger till att bara ha en slappsöndag" osv osv. Tillslut blev det två sopsäckar fullt  med kläder som jag slängde, och jag har alldeles för mycket kvar ändå.. Jag har hållt på och fixat i rummen i ungefär 3-4 timmar och jag är inte på långa vägar klar.. Detta blir en sen natt. Speciellt eftersom Annika ska komma över på ett glas vin lite senare. Men det är så det ska vara på sommaren - man är vaken tills man stupar.

Adios!

Efter gårdagens festligheter känner jag mig allt annat än pigg. Men nu styr jag mina tygskor mot Gröna Lund för lite nöjen.

Ruggigt bra! Ny favorit!

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world


torsdaag

Fyfan vad sjukt mycket folk det var idag på jobbet, jag är helt sluuuut. Och på kvällen såg jag en pojke i 18årsåldern som snattade TILLSAMMANS med sin mamma. Den här bilden som jag fortfarande ser framför mig när han stoppar kött innanför jackan har bitit sig fast inom mig. Det är så tragiskt, ska inte en mamma vara en positiv förebild istället för att i det här fallet uppmuntra sina barn att begå brott?

Kom hem för trekvartsen, käkade lite och gluttade lite på betygen. Grämer mig för att jag inte gjorde en storsatsning redan från ettan, tänk om mina betyg inte räcker till? Nej, nu får jag sluta oroa mig. I tvåan har jag gett allt jag har kunnat, och jag är faktiskt inte bättre än såhär. (INSE!)

Nu ska jag ta en varm dusch och sen försöka sova, jag har nämligen den stora äran att börja kl 07 imorgon på självaste midsommarafton. Jobbar till 16 också så det blir ingen dans runt midsommarstången för min del. Sen direkt efter är vi ett gäng som ska grilla och ha det lite mysigt så jag måste ta med mig allt fix&trix till jobbet. Vilket betyder att jag måste packa allt nu. Och jag har också lovat mamma att städa mina rum, men jag orkar helt enkelt inte. Ska nog fuskstäda lite. Det är jag värd.

Godnatt!

"Där kan du inte sitta, där sitter Bert"

.. "Bert har faktiskt känslor. Han är PRECIS som alla andra bara det faktum att han är osynlig"  HAHA har haft en rolig kväll med Daniela =)

 Gick bra idag på trafikskolan, jag har mycket kvar att lära även fast hon sa att jag körde bil som om jag hade haft körkort i 30 år. Vilket inte var särskilt positivt eftersom jag körde lite för aggressivt och vågat för att vara en tös utan körkort. Men men, fy den som ger sig.. Bokade några nya körlektioner och fler ska det bli!

Tandläkaren gick också väldans bra, jag hade inga hål den här gången heller. Fick väldigt mycket beröm av min tandläkare innan hon fick reda på att jag röker, då vart hon lite grinig.

Idag shoppade jag igen.. FY MIG! Nu ska jag låsa in mitt bankomatkort igen. Det här funkar inte.

Nu ska jag göra en matlåda inför jobbdagen som imorgon är 12-21.15. Ruggigt kul!
Planer inför midsommar också, det känns skönt att ha någonstans att ta vägen iallafall.
Godnatt på dig & dröm sött

nervis

Nu ska jag iväg till trafikskolan för min första privata lektion någonsin, jag är väldigt nervös må jag säga.
Sedan efter det väntar min andra skräck - Tandläkaren. Jag har aldrig haft ett hål, är det dags nu?

Ikväll ska jag antagligen träffa Danni för lite avskedsmys eftersom hon åker imorgon.. :(
Och räcker tiden till så ska jag även ta en fika med Matilda, vi får se helt enkelt.

Håll tummarna för mig nu!
Det är bara en lektion,det är bara en lektion.. jag kan flyga, jag kan flyga




KOMPIS DET GÅR BRA NU

14 Juli  Min födelsedag
21 Juli  Grönan med jobbet
26 Juli Elin 18 år
7 Augusti Daniela 18 år
13 Augusti Ayia Napa med brudarna!!
21 Augusti Maria + Virre åker ner till Sunny Beach
28 Augusti Jag kommer ner till Sunny Beach!!
1 Oktober Takida uppträder på Arenan här i Stockholm


<3

It's been a long long time
for that I owe you know
I miss your heart, I miss your lonely eyes


lördagen bjöd på


galet

Vilken galen helg det har varit. Partaj i fredags och efter en tung arbetsdag på lördagen så väntades det lite festligheter hos Jockeman. Efter mycket vattenpipa och ett antal tequila shots och annat gott så tackade jag för mig och stupade i säng hemma hos  min syster på kanelgränd. Vaknade av att telefonen ringde och Virres ljuva stämma hördes. Hon påminde mig om att jag hade lovat att hänga med till Sickla och jag lyckades inte riktigt prata mig ut det. 2 liter vatten drack jag innan jag gick till bussen, och fler liter gick det under dagen. I Sickla så gjorde jag många kap och slutsumman på shoppingen blev bara 1300 kronor. (Jag fick så grymt mycket för dom pengarna!)

- En skinnjacka
- tre klänningar
- ett linne
- två tröjor
- ett par skor

Efter shoppingen och ett visst jobberbjudande så åkte vi till mitt ljuva trollbäcken. Där åt vi god mat på Peking och svängde in en snabbis på solakuten (som inte längre heter solakuten? har jag missat något?). Nu har vi precis ätit glass och hallon och diskuterat allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag släpa in mig själv i duschen och sen lägga mig och kolla på lite One Tree Hill. 
Ha det king.

 

fredag-lördag

Imorse när jag vaknade så gick pappa runt i huset och var totalt rastlös. Jag tog en snabbdusch och bestämde mig att jag skulle ta ut honom på lite äventyr, destination Farsta trafikskola. Han blev glad att jag ville spendera ännu en förmiddag med honom och nappade direkt på mitt förslag. Allt gick tipptopp när jag körde dit men när vi väl kommer dit så möter vi receptionisten i dörren, hon var på väg ut och bad oss att vänta på chefen som skulle komma "vilken minut som helst." Där stod vi, med en knapp tidsmarginal eftersom jag började att jobba kl tolv. Efter tjugofem minuter och en varsin glass så gav vi upp. Så ja, vi bestämde att vi ska försöka på nytt på måndag.


Jobbet var som vanligt. Sönderstressad men idag så var det iallafall lite kul att jobba. Seriöst snack med M. på lunchen som gjorde att vi kom varandra ett steg närmare. Segt att sluta kl 21.15 två dagar irad och ännu segare att  jag börjar jobba imorgon klockan 07. Då blir det iofs en hyffsat kort arbetsdag till 16 (man får iallafall sluta tidigt..) och sen på kvällen väntar en fest hos en kille på jobbet. Kan nog bli trevligt med rätt sprit i kroppen. Haha.

Nej nu ska jag lägga mig och dötitta lite på tv en-två-eller kanske tre timmar. Sen väntar sängen.

Adios Amigos!



-

Min mamma kom in nyss och kramade om mig och sa att allt säkert känns bättre imorgon.  Det är dom här dagarna som jag inte ens tror att jag kommer ta mig igenom natten och få uppleva morgondagen. Morgondagen känns så långt bort.


All day
Staring at the ceiling
Makin' friends with shadows on my wall
All night
Hearing voices telling me
that I should get some sleep
Because tomorrow might be good for something
Hold on
Feeling like I'm headed for a breakdown
and I don't know why

I know, right now you don't care
But soon enough you're gonna think of me
And how I used to be




torsdag

Vi skjuter undan hur jag mår för tillfället och fokuserar på dom positiva sakerna just nu:

* Det är jättedåligt väder när jag jobbar (man ser inte folk komma in sådär äckligt lyckliga och solbrända!)
* Jag får lön imorgon (Ska gå till Ayia Napa resan samt början på fickpengar..)
*  Jag har köpt ännu en meningslös ting, denna gång en svart väska för en iofs billig peng.
* Jag tränade imorse, och märke till min förvåning att fast jag har legat lågt i två veckor så tar jag mer skrot än någonsin!
* Min förskylning börjar släppa taget. Finally.

Det var nog allt det positiva.

Nu ska jag möta natten ensam och ledsen. Godnatt.


It's been hurting all the way with you

JAG TAR INTE MER SKIT, NU RÄCKER DET!!
BARA ATT VÄLJA, ANTINGEN SÅ FINNS DU DÄR HELA TIDEN ELLER SÅ FINNS DU INTE DÄR ALLS.

1 ÅR KVAR I STOCKHOLM SEN BORT BORT BORT BORT


wonder how I ever made it through

Innan jag går ifrån datorn så måste jag lyssna några gånger på Savage Garden - Two beds and a coffee machine. Den är så rysligt fin.



But there's hope in the darkness
You know you're going to make it


Gratulationer

Kvällen bjöd på fotboll i Bandhagen där Elins korpenlag fick stryk med 1-3. Väderförhållandena kunde ha varit bättre då det regnade och blåste som bara den där vi stod och hejade på vår Hansson numero 6.

Nu vill jag gratuelera Rocky som faktiskt fyller hela 18 år imorgon. Rocky är ett kodnamn för Sofia som är en trevlig tjej som jag träffade på en fest för en väldans massa år sedan. Vi har inte hållit kontakten men vi är numera dagliga läsare av varandras bloggar. Lite småroligt när man träffade henne på bussen för någon månad sen och det kändes som man kände varandra eftersom man läser varandras känslor och tankar. GRATTIS iaf :)

Nu ska jag börja att göra mig iordning för kvällen eftersom imorgon väntar jobb 9-18.

Godnatt

Dröm sött


ruggigt snygga bilder

´

1 + 2 Annika & Jag när vi sitter på djurgården en varm sommarkväll ( jag ser brun ut fast jag egentligen har en äkta konsumbränna.. )
3 Jag på studentmotagning =)

tisdag

( Igår kväll så spelade jag det där spelet Wii eller vad det heter hemma hos Sara. Utan att veta hur man egentligen slängde iväg bowlingklotet så lyckades jag få 4 strikear. Såhär i efterhand är jag väldigt stolt! )


Vaknade vid halv 10 med en människa snarkades bredvid mig. Annika sov över vilket betydde att gårdagskvällen/natten bjöd på både glass och Dirty Dancing. (som enligt mig överlägset är världens bästa film!)

Efter några tappra försök att få lite färg i solen som senare mestadels blev stora gråa moln så åkte vi in till staden. Där mötte jag mina tjejer och tillsammans åt vi en supergod sallad på ett mysigt cafe i Vasastan. Senare blev det lite shopping (aja baja, jag som har shoppingförbud..) och lite skvaller medans vi körde slalom mellan människorna på drottninggatan. När jag och Sara sedan springer till 822 så får Sara enligt henne en het blick av en blond snubbe, detta resulterade i att vi fick byta buss vid Norra sköndal med hoppet om att han satt på nästa buss, vilket han tyvärr inte gjorde. Med besvikna och tunga steg så gick Sara mot sin cykel och bikade hem.

Over and out

på med sommarsandalerna

Ställde väckarklockan på kvart i nio denna soliga måndagsmorgon. Planen är att jag ska åka och sola/bada med två kompisar men det verkar som de två ligger och sover istället för vad vi har planerat. Nu ska jag bomba dom med arga telefonsamtal.

Ha en bra dag

HAHAHA

- GÖÖÖÖÖTE, FÅR JAG SE DIN ANAL?
- GÖÖÖÖÖTE LÅT MIG SE NUMMER TVÅ

DÅLIG HUMOR VI VET!



it's summertime

Jobbade som ett djur torsdag och fredag. På torsdagskvällen så åkte jag och Annika djurgårdsbåten över och hade planer på att gå in på gröna lund innan dom stängde och smälla in oss varsin langos. Så blev dock inte fallet men det vart en härlig promenad tillbaka =)

På lördagen så jobbade jag på ett bröllop där jag serverade. Brudparet var så vackra tillsammans och man kunde inte mer än gråta några tårar när dom dansade sin första dans som man och hustru till Aerosmiths gamla dänga "I dont want to miss a thing" Jag ryser när man tänker hur fin kärlek kan vara.


Nog om det. Idag så har jag mest visat familjen mina fina "Koppskonster" det vill säga att jag är grym på att stoppa in en snusdosa i munnen och smälla igen. Min syster blev mäkta imponerad och som ett pris för att jag var så grym så har jag fått äran att bika (cykla) upp till henne & teddy för att se göta kanal 2 ikväll. Jag är verkligen hedrad! =)
   


gårdagens shopping


image36image37



+ ett linne från topshop
+ MIST foundation

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en svettig och skön dag i solen
Sen blir det fotboll
GO SWEDEN!!




I can't begin to love you until you stop loving me

Idag begav jag mig till stan med Elin och shoppade loss. Annika joinade oss sedan och tillsammans hittade vi mycket smått och gott. När jag skulle betala min Sunny resa så kollade jag en extra gång på mitt kontosaldo "Vänta, jag är för rik.. " En underbar känsla, och ännu gladare blev jag när jag insåg att det inte var något fel utan att skattepengarna har kommit! Skattepengar som jag helt hade glömt bort! 2500 är mycket pengar för en fattig studernade tös. Nu blir det trots allt körlektioner för allt, men ack så kul jag ska ha när jag äntligen får körkortet =)

Lite shopping hann jag dock med, och lite käk på donken. Vilken ångest! =) Blev bitter när jag såg alla studenter åka runt, ett helt år kvar.. men det kommer gå fort, eller nåt..

Efter shopping mötte jag upp Denise, vi gick till våran gamla praktikplats och lyssnade på när alla söta små barn sjöng =) Jättefint! I dagens otroliga värmehetta så hann jag och Denise med att ta en kall Cola på en av Söders mysiga uteserveringar. Aldrig har cola varit så gott och aldrig har jag sett så mycket snygga killar gå förbi. Söder är mitt kommande hem.



varför ska du ha flickvän för?

Allt känns ju bara så bra när vi är tillsammans. Du får mig alltid att skratta och i dig så ser jag något som skulle kunna bli min bästa vän. Allt vore perfekt, om det inte vore att du har flickvän. Fan!

:)

Imorgon ska jag först följa med en kompis på hemligt uppdrag. Sen tänkte jag ge mig ut på stan i jakten på lite fina sommarkläder. Någon som har något bra tips? Jag behöver allt!

Man kan säga att jag har sommarlov =D

Man kan faktiskt säga att jag har sommarlov fast det ännu inte är fredag. Imorgon så har jag inga lektioner, på onsdag så är vi lediga på grund av nationaldag. Torsdag och fredag så ska jag jobba då jag hatar att gå runt två hela dagar i skolan och inte göra något vettigt. Så ja, nu börjar sommaren tjoho.

Idag efter skolan så var jag och några brudar i min klass och badade hos Emma. Fy tusan vad underbart med pool! Smart som jag är så har jag dragit på mig en rejäl förkylning och kan varken prata eller andas (okej, nu överdriver jag.. men jag är väldans täppt.) så ja, jag doppade fötterna och försökte få lite av solens strålar. Såhär i efterhand så kan jag säga att jag har misslyckats.

:)


jag skriver i koder

Små ord kan betyda så mycket
speciellt om man inte får höra dom när man som mest behöver dom

inte ens ett telefonsamtal eller ett meningslöst sms
ingenting
inte en fråga om hur det har gått eller hur man mår
det är som man aldrig har existerat

jag betyder ingenting
allt är bara tomma ord
igen



RSS 2.0