Måndag

Ny dag, nya tag!
Två veckor kvar till Ayia Napa idag.
Kom precis hem ifrån en 40 minuters joggingtur, är helt slut. Det enda jag tänkte på när jag sprang där runt fornudden var "jag måste sluta röka, jag måste sluta röka" Och jag har bestämmt att den 4 september när jag kommer hem ifrån Bulgarien ska jag trappa ned på rökandet för att tillslut helt sluta. Jag kommer försöka trappa ner redan nu, men jag vet att det aldrig kommer gå att vara rökfri när man är utomlands och man hela tiden sitter med en kall dricka i handen. That's life. Jag får skylla mig själv som var dum nog att bli beroende av skiten.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite grillat. Sen ikväll ska jag träffa Annika. Får se vad vi hittar på, vädret är ju inte direkt lysande.

Pussochkram

YOU GIVE IT ALL BUT I WANT MORE

image56


HA HA

Jag måste också föreviga ett minne här ifrån krogen igår. En kille kom fram till mig och klappade mig på kinden och sa meningar som "jag gillar jordgubbar." "jag har en snabb amerikansk båt" "jag är ingenjör" "jag gillar jordgubbar, gillar du jordgubbar på en somrig äng?"

Jag satt bara och skrattade och tyckte att han var nästan lite småjobbig. Sen sa han att när han gick in i rummet så hade jag direkt fått syn på mig och att han såg direkt att jag var en känslig tjej. Jag skrattade och sa åt honom att jag minsann inte hade något hjärta och att jag var helt känslolös. Han trodde mig inte och började fråga saker om allt mellan himmel och jord. Ålder kom upp på frågelistan och jag sa åt honom att han minsann fick gissa hur gammal jag var. 25 kom ur hans mun. Jag blev nästan förbannad, vilket han märkte och ändrade till 22. Jag gjorde tummen neråt och han blev lite smått förvånad när jag sa " Nyss fyllda 18 sörru". Sen började Barry tjata på att vi minsann skulle börja röra på oss (han såg hur jag nästan led och försökte hjälpa mig lite.) Samtalet med snubben avslutades iallafall med att jag tog hans nummer och att vi bestämde att vi nästa vecka skulle åka ut med hans båt. Så nu har jag en "Sten båt" på min mobil men inte fan ska jag ringa och åka ut med någon båt. Så det så!


helgen

Gårdagen var en ruskigt rolig och lyckad dag. Dagen började tidigt med lite jobb där det bjöds på många skratt. Efter jobbet åkte jag hem och duschade och försökte få bort den härliga fisklukten. Jag lyckades! Sen bar det av till Veronica i Öringe där en härlig middag stod uppdukad och som jag åt! Var så mätt att jag var tvungen att ta en powernap mitt i allt. 20 minuter av relaxing. Sen var jag på hugget igen. Åkte hem till Veronicas kompisar vilket visade sig vara två riktigt härliga människor. Först hade vi tänkt att bara sitta hemma och bara ta det lite lugnt. Men efter många grymma techno och dans låtar så vart vi sugna på att dra ut. Lagom till Happy Hour kom vi till krogen. 19 kronor för en shot! Gick igenom hela deras shot-sortiment och kan varmt rekommendera piggelin. Den är redan en given sommar-favorit som kommer följa med mig både till Ayia napa och Sunny beach.
Kom hem vid fyra. Hade nästan kramper i magen för att jag var så hungrig. Sprang sista biten hem ifrån bussen och tryckte i mig lite food. Sen sov jag så sött.

Vaknade av att min syster ringde och vrålade i telefonen att det var läge att gå upp. De skulle komma och plocka upp mig 40 minuter senare. Traskade upp med röda ögon/hundögon till mamma och bad henne att pressa lite färsk juice. Pappa kom och skrattade åt mig som var tydligen en rätt rolig syn med håret åt alla sidor och stora svarta påsar under ögonen. Sen poängterade han med ett leende att jag minsann måste ha varit rejält full när jag kom hem igår eftersom det låg flingor över hela köksgolvet. Haha, lite måste man bjuda på sig själv.

Sen bar det av till skeppsbron där syrrans pojkvän skulle uppträda med sitt rockband. Grymt bra! Stod och diggade med stora solglasögon. Jag var hungrig igen. Och det enda utbudet de hade i öltältet var något ekologiskt skit. Jag som inte är så kräsen av mig provade första bästa som jag hittade på menyn. Det smakade och såg ut ungefär som fågelmat men min syster höll god min och poängterade varannan minut att det minsann måste vara nyttigt.

Nu på kvällen har vi grillat lite här hemma och  jag har bara allmänt segat runt. Skön dag!

:)


i torsdags

image71


(Jag och Elin är pruttiga. Hoppas du hade en toppendag gumman!)

Hinner inte skriva någonting för jag ska tillbaka till det där sketna jobbet imorgon bitti kl 07.00.
Men den här bilden är iallfall från Elins 18årsfest som ägde rum igår. Jag behärskade mig bra, kan jag såhär i efterhand känna. Var helt slut efter jobbdagen men vaknade till lite under duschen som var nödvändig efter ännu en dag i charken. Hade kul, drack gott och hade trevligt sällskap.

Nu ska jag sova fast det bara är barnet för en fredag! Vilket liv man har..
Men imorgon, då väntas det krogen med Virre. Fyfan vad nice det ska bli.
Egentligen har jag inga pengar men det gäller att prioritera..

Godnatt alla glada och sköna människor där ute!

.


a memory back in times

Det är underskattat att gunga på sin gamla skolgård. Att bara sitta där i sin ensamhet och låta alla gamla minnen bara komma tillbaka till en. Men det fanns en anledning att jag satt där en onsdagskväll som denna. Ett samtal. Ett telefonsamtal där personen i andra änden hela tiden fick mig att le. En halvtimma där jag fullkomligt glömde bort alla problem och bara satt och dinglade med benen medans man önskade att han gungade bredvid mig.

 

You give me something.

men jag är inte ensam, jag har hela klanen med mig



 

1. Min syster ska då alltid förstöra alla fina bilder. Haha.
2. Jag anländer tillbaka till festligheten. Glassigt.
3. Veronica, Maria och Bettan. Coop-forever.
4. Jag har kul.
5. Inne på krogen. Jag har fått min älskade cosmo. Virre är söt som vanligt.
6. Jag och min bror är i bra form.
7. Lite tunnelbana bilder måste man ju också ha.
8. Maria på sin födelsedag.
9. Jag och mamma på Marias födelsedag.

=)

Senaste

Senaste tiden har varit väldigt konstig och snurrig. På ett bra sätt.  I söndags så åkte jag ut till Saras landställe och bara degade och njöt av solen. Åkte båt gjorde vi också, fiskade, och kollade på dom söta kycklingarna och kalvarna. Och vallat får har vi tamigtusan också gjort! En upplevelse i sig. Sen tryckte vi i oss massa onyttigheter som kladdkaka, chips och lax. På måndagen så regnande det och då var det inte lika kul. Bestämde mig för att ta tåget hem till Stockholm eftersom jag kände att det finns för mycket saker som jag behöver göra som bara ligger och väntar på mig. Tågresan hem till Stockholm gick väldigt smidig och jag måste då säga att jag älskar att åka tåg. Man hinner fundera så mycket och lyssna på bra musik. Sådant som man inte alltid hinner annars. Och man blir lycklig när man ser Stockholms vatten igen. En trygghet. Här hör jag hemma.

Idag så har jag först lunchat med mina tjejer. Sushi, inte helt fel! Smällde i mig rejält med fiskbitar eftersom jag visste vad som väntade mig på kvällen. Och här kommer anledningen till att jag valde att skriva det här inlägget. Jag måste få vara stolt över mig själv, jag har varit ute och sprungit. Om ni känner mig så vet ni hur mycket jag faktiskt hatar (milt sagt) att springa. Men jag tog mig runt det där förbannade varvet runt Haga-parken och fick faktiskt beröm av min bror och hans flickvän eftersom jag orkade så pass mycket eftersom jag aldrig någonsin springer. Jag tog det på ren vilja. Någon kondition finns inte i min nikotinberoende kropp längre. Otroligt skönt att bara falla ner i soffan efter en lång dusch och vara så otroligt nöjd med sig själv. Efter en smaskig middag innehållande tzatziki, ris, kyckling och lite allsång så bestämde jag mig för att dra mot Tyresö igen. Nu sitter jag här, och är öm i varje muskel i hela min kropp. Känns mycket bra!

Dom kommande dagarna väntar jobb och Elins födelsedag! Mycket trevligt! Och på lördag väntas utgång med Veronica!! Något att se fram emot. Hoppas helgen bjuder på lite romantik också. Man kan ju alltid hoppas.

Pussochkram!

känslor

Finns inga ord som beskriver gårdagens natt. Sömnlös kanske? Så otroligt mysigt att bara ligga och kolla på dig eller bara låta sig själv dras med i stundens hetta.. This could be something.


:)

Jag klarar inte av att lägga ner min blogg. Inte just nu. Jag vill komma ihåg den här känslan som jag har nu.

Glädjen som du ger mig. Till exempel efter att jag har pratat med dig i telefon så kommer jag på mig själv hur jag går runt med världens största leende på läpparna. När jag får höra ditt skratt så är det som en virvel går igenom kroppen. Du är för bra för att vara sann.


BÄSTA LÅTEN PÅ LÄNGE

The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
To be with myself in center
Clarity, peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry

The path that I'm walking, I must go alone
I must take the baby steps till I'm full grown, full grown.
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I forseek the darker half if I stay

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Like the little school mate in the school yard
We'll play jacks and uno cards
I'll be your best friend and you'll be my valentine
Yes you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers and share our secret worlds

But it's time for me to go home
It's getting late, dark outside
I need to be with myself in center
Clarity, peace, serenity
Ahha

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry, don't cry, don't cry

La da da da da da

image56

=)

Lägger ned bloggen på obestämd framtid. Finns inte tid. Ta hand om er.


MIN FÖDELSEDAGSHELG I STORA DRAG

I fredags kom Veronica till mig efter jobbet och gjorde det som senare skulle bli de-genom-tidernas-godaste-smörgåstårtorna. Jag däremot var fullt upptagen med att kvittra likt en fågel eftersom jag fick ett sånt glädjerus efter att fått höra hans röst. Vi tog några glas vin och bara satte oss ute på verandan och pratade om allt och ingenting. Efter timmar kom minuterna och en viss måtta av panik/glädje spred sig i mina ögon när jag kikade på min klocka och såg att det bara var tjugo minuter kvar tills min födelsedag.

Några grattis-samtal senare ramlade vi ihop sida vid sida i sängen och drömde söta små drömmar om våra män. På morgonen vaknade vi samtidigt vid 8 och vi bara låg och väntade likt småbarn på att mina föräldrar skulle komma med frukost på sängen och alla presenter sjungandes som två stypta katter. Dom hade övat på sången detta året så nu lät det faktiskt lite bättre, haha, men kom det gjorde dom.

Sen begav vi oss till Veronica där hon skulle hämta kläder och jag bara gick runt och sjöng för mig själv hela tiden. (Hennes syster som låg och sov kan intyga det.) Jag fick köpa mitt första paket cigg på pressbyrån i centrum. Oförglömligt. Irriterad att hon inte tog leg, vi sa till och kassörskan sjöng lite snabbt för mig. Jag vart glad igen. Sen drog vi till jobbet där det vart mycket babbel och lite bubbel, bolaget osv för att sedan sätta oss på resturangen 2 minuter ifrån mitt hem och äta en god lunch. Då var klockan ungefär runt 12 så jag hade inte det minsta dåligt samvete när jag beställde in min första lagliga cider. Han tog inte leg, jag blir nästan förbannad. Haha.

Sen gick vi hem och fixade det sista med maten. Min syster kom och gav mig alla mina presenter ( jag grät över Takida biljetten precis som alltid när jag förstår deras storhet i mina öron.) Min bror kom och hans söta flickvän utmanade mig på Kubb. Hon förlorade stenhårt.  I was on fire.

Folk började att tramla in. Släkten, jobbarkompisarna, barndomskompisarna, bästa vännerna och lite annat glada människor. Presentöppning tillsammans med ett väldigt pratande och lite för mycket av det goda gav mig en bra start på min kväll.

Utgång. Äntligen. Blev Mera. Sög stenhårt. Hade längtat efter en god Cosmopolitan och så fick Maria lära bartendern hur fan man blandar en Cosmo. Redan där börjar det illa. Vi hade dock trevligt. Gled vidare till ett skönt rockställe vid Stureplan. 23-årsgräns jag gick bara raka vägen förbi vakten utan att han ens kollade på mig. Min syster och mina andra vänner som är 20&21 fick visa leg. Jag hånskrattade. Blev Champagne. Jag som hade druckit flera glas tidigare på dagen kände att det räckte med champagne och lät bror min bjuda mig på en cider. Det gjorde han, och den smakade underbart. Dockenkäk. Aldrig fel. Bussen hem har aldrig varit så tyst och lugn vid fyra tiden. Det var ljust när vi kom hem. Ner med rullgardinerna och två sekunder efter jag hade lagt mitt huvud på kudden sov jag. Vilken jävla födelsedag. :D

igår + idag + imorgon

Igår efter jobbet väntade Maria & Emilys 25 års kalas på Oxid som ligger vid Stureplan. Det var ruskigt skoj men jag kände tröttheten efter alla jobbande timmar i kroppen och det blev därför hemfärd redan vid 24:00 tiden.

Idag har jag massor att göra innan jag ska jobba 16-21:

* Handla allt inför smörgåstårtorna som jag och Veronica ska göra ikväll efter vi båda har slutat jobba.
* Städa mina rum, vilket bara det tar några timmar.
* Bestämma vad jag ska ha på mig på dagen/kvällen

Lördag:
* Förbi systemet och fixa lite god dricka.
* Ev. Göra tårtorna

Helt sjukt. Fick världens ångest när jag skulle sova igår kväll. Vad fan har jag gjort de senaste 5 åren? Känns som åren bara har runnit iväg..

Nu är min 5 minutersdatapaus slut! Ha en bra dag!


:))

Vid den här tiden imorgon pimplar jag champagne :D Galet!


onsdag

Nu ska jag åka hem till M. som var lite ledsen. Dags för super-Anna att muntra upp människan! Min lediga dag imorgon blev inte så ledig eftersom det dök upp en tid på jobbet (10-19) som jag var tvungen att ta. Sen direkt hem efter jobbet och göra sig partyfixad sen blir det in till staden och Marias 25årskalas! Kul kul! Jag kommer vara helt död. Hur ska jag hinna allt inför lördag?

Mitt i all stress så gör du iallafall mig glad =)

:)

Nu ska jag gå upp och fira Teddy. Äta tårta och bygga på bilringarna. Jag älskar min familj <3

Kontoutdrag

Körningen gick jättebra! Bara lite småprylar kvar att öva på..
Efter gick jag till Farsta Centrum. Det skulle jag inte ha gjort. Överallt när jag gick i centrum såg man söta klänningar och tröjor. Jag fick med mig två partylinnen med mig hem. Riktiga kap! Men iallafall. En dos av ångest kom när jag med tunga steg gick till bankomaten. 29.50 kvar. Lön på fredag.

Igår var jag hos min frisör och frågade om hon hade några färgningstider den här veckan. Det hade hon inte. Så nu tar jag saken i egna händer. Hoppas att det blir bra. Annars blir det snaggat perfekt till min 18 års dag.

tisdag

Om några timmar ska jag iväg på en dubbel-lektion på körskolan. Undra hur det ska gå, jag har kört två lektioner förut men de har bara varit 55 minuters lektioner, nu snackar vi dubbel tid som jag ska köra idag. Men det går säkert bra, jag har en skön trafiklärare som får mig att skratta varje gång han påpekar mina brister:
 
-  Varför håller du så hårt i ratten?
- Jag håller inte hårt i ratten.. (Jag försöker prata bort det...)
- Men jag ser ju att du håller hårt i ratten. Du kommer inte att ramla ur stolen. Jag lovar. Jag brukar också tro det ibland. Men med facit i hand så har jag bara ramlat ur stolen 4 gånger. Och det gör inte så värst ont, så det är ingen fara Anna.

Haha.
 
När jag ändå är i Farsta så ska jag handla lite hårfärg till mig själv och presenter till min brors flickvän och min systers pojkvän, båda fyller år  nu i dagarna..

SAKNAR ER..






..ALLDELES FÖR MYCKET JUST NU.

Ibland är livet så lätt, men ändå så svårt

Jobbade mellan 10-19. En normal arbetsdag, gick galant och gick fort framförallt.
Sedan ringde en kompis och grät. Jag åkte till henne. Kramade. Muntrade upp henne. Headbangade i hela hennes lägenhet med choklad i hela käften. Fick henne att skratta. Fick henne att se ljusare på livet. Det var svårt i början, för jag vart arg. Ledsen. Hur kan hon göra så mot sig själv? Förstöra allt som hon har byggt upp. Men det är hennes val, och jag kan bara göra allt jag kan för att se till att hon aldrig hamnar där hon var i lördags igen.

Nu har jag precis kommit hem. Så många bloggar att läsa, så lite tid. Hinner inte äta middag, är inte hungrig.. Ska hoppa in i en varm dusch, sen ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa igenom vad som har hänt idag i allas liv. =)

vilken dag, vilken dag.

Min promenad som skulle bli en oskyldig promenad runt fornudden växte till en nästan 3 timmars promenad med ett litet onödigt stopp i tyresö centrum. Jag var på jakt efter en bra hårfärg men det var ingen som gav mig hopp om att rädda mitt hår. Får väl gå så här tills imorgon då ska jag gå ner till HM på lunchen och se om jag hittar något.
När jag började min promenad så duggade det lite smått och jag var dum och naiv och tänkte för mig själv att det faktiskt var rätt mysigt att traska i regnet. Så skulle jag inte ha tänkt, för när jag närmade mig Bansjön öste regnet ner. Jag har aldrig varit med om värre. Tur att jag inte hade något smink på mig, annars skulle allt ha åkt av och bildat ett emo-face. Vid bansjön såg jag föresten ett förälskat par som pussades i vattnet. Med lite illamående och bitterhet gick jag snabbt förbi. Iallafall på hemvägen så fick jag iden att jag kunde hälsa på min syster. Hon var icke hemma. Så det blev en omväg. Men ack skönt var det att gå iallafall. Direkt när jag kom hem så började jag och mamma baka. Och gud vad vi har bakat och skrattat. En misslyckad omgång av kärleksmums sen blev det massor av mumsigheter till min födelsedag.  Nu är vi äntligen klar med bakningen och jag är helt slut. Måste duscha senare ikväll och fixa lite i rummet. Sen är det bara kyss och godnatt.


vissel vissel

Gud vad skönt det är att sova ut ibland. Nu har jag fyllt på mobilen med lite musik bland annat:
 Mange Schmidt och Petters - Giftig
Snow Patrol - Chasing Cars
Säkert - Sanningsdan

Tillbaka till mobilen efter två veckors frånvaro:
Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)

Nu ska jag klä mig varmt och sen gå en sväng runt Fornudden. Det är egentligen väldigt tråkigt att gå promenad själv. Men samtidigt nyttigt för själen.


masjävlar skapar eftertankar

För några dagar sen så såg jag masjävlar, en film som jag kan se om och om igen. Det är mycket humor i den och jag skrattar bara jag tänker på Gunilla och Bali snacket, men det är också något gripande över filmen. En film om gemenskapen mellan syskon . Jag har själv bra kontakt med mina syskon och bara tanken på att något negativt skulle hända dom får mig att rysa i hela kroppen. Tänk vad tragiskt om något skulle hända så att vi tappar kontakten. Att det slutar som i filmen masjävlar. Att det behövs att något drastiskt händer tills man förstår hur mycket sina syskon faktiskt betyder.



GRIPANDE FILM.

All this time, all this time with you

Varför dyker alltid Takidas låt Reason To Cry upp i min spellista när jag som mest behöver den?
Lustigt. Detta är en låt som betyder väldigt mycket för mig. Det gör iofs dom flesta av Takidas låtar men just den här är det något speciellt med.
http://www.youtube.com/watch?v=0bubT9ZVCL4


You give it all but I want more..

Jag behöver dig just nu. Mer än någonsin. Jag vill ha mer. Jag behöver mer. Svik mig inte.


Fredag

Nu ska jag äta middag
sedan duscha
och sist men inte minst så ska jag sova

Vilket liv man har när man börjar 07 på en lördag.
Men alla dagar är lördagar för jag har ju faktiskt sommarlov. Mitt sista sommarlov. Njut.


Friday

Nu har jag gjort 3 goda sallader till mig och mina föräldrar. Mums. Nu väntar jag bara på att dom ska komma hem och ge mig lite beröm. Sen väntar en arbetsdag, 16-21.15

En klasskompis ville att jag skulle svänga förbi på en 21årsfest i Älta idag. Tveksamt med tanke på att jag börjar kl 07 imorgon. Men vi får se.

Ha en bra dag!
Det ska jag ha

How can I love you? How can I love you?

Do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away?


Lalalalalala


-

Det vart för jobbigt att skriva boken. Allt kommer tillbaka. Kanske var det här ingen bra idé?


Weird day

Jag mår konstigt. Jag vet inte hur jag mår. Jag vet varken ut eller in.

Jobbdagen rullade  på bra. Det är kul att jobba med några som får en att skratta fast man kanske inte alltid är på humör. Människor som man faktiskt ser fram emot att jobba med eftersom man tycker om dom så mycket som personer. Jag har några stycken på mitt jobb. Som gör att jag fast jag ibland känner för att söka nytt jobb stannar kvar på samma arbetsplats med samma människor.

Idag fick jag vara stängningsansvarig. ANSVAR! Det gick bra såhär i efterhand. Men jag var måttligt nervös med två larm och ett kassaskåp.

Nu var jag på vippen att skriva något privat igen. Istället ska jag ägna några timmar med min bok som jag skriver.

Adios.

Lars Winnerbäck - Timglas

Fast jag inte vill så dyker du upp i mina tankar. Fast jag inte vet varför jag tänker på dig så finns du alltid där ändå. Jag undrar hur ditt liv ser ut nu, vem som ställer upp för dig när du mår dåligt och vem som får dig att le? Jag önskar att du fortfarande fanns där, för ingen förstod som du. Ingen har någonsin varit så nära att förstå. Jag saknar dig. Jag saknar dig fast jag egentigen inte får. Förlåt. 


Onsdag den fjärde juli

Nu ska jag åka in och möta Denise för en härlig middag inne i stadens glans.. Många timmar av prat väntar oss då jag faktiskt har saknat den här bruden..

10 dagar kvar till min födelsedag..
Och min Syster har namnsdag idag, grattis grattis. Jag ringer dig ikväll!

TOTOOOOOO!

Jag vet vad jag vill ge syrran och teddy när dom följer år nu i juli/augusti. Jag vill ge dom biljetter till Toto och jag räknas självklart med i sällskapet. Skulle vara helt jävla sjukt kul att se dom igen, senast jag såg dom var i globen i mars 2006 och det var ruggigt bra. Jag vill verkligen ge biljetterna, men jag har lite problem.

1. Den enda spelningen som passar mig är en dag innan jag åker till Ayia Napa. 12 augusti alltså.
2. Den spelnigen är i Linköping. Slutar kanske vid 23 på kvällen, då ska jag på mindre än 5 timmar ta mig till Arlanda. Det funkar inte.
3. Pengar, lever inte i överflöd precis..

Fan, jag ser nu att det verkligen inte funkar. Attans att dom ska vara här precis när inte jag är i Sverige. Jag är i ruttiga Sverige resten av dom 11 månaderna men just den månaden jag är borta två veckor så kommer dom. Nästan så man blir lite smått irriterad. Men jag antar att jag får ge upp min Toto dröm. De kommer ändå aldrig kunna vara lika grymma som de var i globen i mars. Inget kan slå den spelningen.

<3

Show me a smile then,
And don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

sanningsdan

Jag sitter fortarande uppe.. Körkortsboken ligger oöpnnad 25 meter bort. Där får den vara. Jag har ingen ork. Man är bara ung en gång!

måndag

Måndagen började bra, efter jobbet så satte sig jag och Camilla på en uteservering och åt en kanongod middag. (PAAAASTA!) Sen drog vi oss upp till Maria där det var skvaller och lite kortspel. Trevligt. Och Alkoläsk har aldrig smakat så gott förut. Mums. Det är verkligen gott när man bara sitter där och smuttar lite på den. Marias moster tyckte vi var konstiga och glada i hatten som drack på en måndag men vårt svar "Men det är ju sommar" tystade hennes mun.

Nu ska jag nog börja röra mig mot sängen.. Bläddra lite i körkortsboken och läsa lite i min bok som jag fick av min mor. Snabba Cash, rekomenderar den varmt.

Eller först, ltie musik. Jag är sugen på lite Meatloaf. Man har sina dagar, och idag passar hans honungsröst mig mycket bra. Take it care!

första veckan i juli

Måndag: Jobb
Tisdag: Trafikskola + Jobb på Råsunda
Onsdag: Ledig. Antagligen vara med Denise..
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Ledig. Inga planer.

Veckan ser rolig ut. Desto roligare när lönen kommer sedan.

RSS 2.0