071230

Det finns nog bara en person på det här jordklotet som vet exakt hur jag mår just nu.
Annika Paulin


image131

071230

Hej alla glada och trogna läsare!
De senaste dagarna har rusat iväg och jag har varje kväll suttit och grämt mig över att dygnet inte har fler timmar. Finns så många vänner som jag skulle vilja träffa och så många saker jag skulle vilja uträtta. Men tiden finns helt enkelt inte här just nu. Hoppas att allt lugnar ner sig efter nyår. Utgången i onsdags på Clara's blev grymt bra och det var länge sedan jag hade så kul. Myskvällen i fredags med Annika var också mysig med många skratt as usual när man är med den människan! Igår så var jag hos Veronica och bytte lite julklappar och bara slappade framför en hyrd rulle. Man behöver sådana dagar också.

Så imorgon ska man fira in det nya året. Som många andra människor har jag det vanliga nyårslöftet. Att bli fit/tight och smal. Det skiter sig väl som vanligt men jag ska fanimig göra mitt bästa den här gången. I övermorgon börjar ett nytt år. Året då jag blir 19 år gammal. Året när jag tar studenten med mina älskade tjejer. Året där jag förhoppningsvis lämnar tryggheten och flyttar ifrån Tyresö i minst 3 år framåt. Året när jag bryter mig loss. Året då jag lyssnar på mig själv och inte på andra.

Nyårsafton ska jag fira med några riktigt nära vänner, inklusive min bror och hans flickvän och vänner. Känner på mig att det kommer bli riktigt trevligt. Och det blir ju vad man gör det till eller hur? Skönt också att man kan rulla hem på sisådär 20 minuter.

Tack för mig! Och ge inte upp hoppet om mig. Snart kommer jag tillbaka i gamla goda vanor och börjar att blogga dagligen.

image129

Avslutar med en bild från i onsdags. Annika till vänster och jag till höger. Tjing!

20071226

Hej alla  läsare! Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva här. Nu är jag dock här som ni märker! De senaste dagarna har varit fyllda av god mat och trevligt sällskap. Jag har nog haft lite av den julen som jag saknade när jag var barn. Den avslappnade julen där man kan göra precis vad man känner för.. I två dagar har jag tokskrattat innan jag har somnat när jag har tänkt tillbaka till en del av dagens alla roliga händelser. Det jag äter på julbordet är i princip lax, ål och lite prinskorvar. Men jag lyckas alltid med bragden att bli proppmätt på det också. Många fina julklappar lyckades jag få också men jag antar att en del av den bragden får jag ge till min familj som lyckats så bra med julklappshandlandet iår.

Imorgon så ska jag först springa bort lite julmat, sedan ska jag ge mig ut i julrean och jaga någon snygg klänning till nyår. På kvällen så ska jag och Annika ut på krogen. Det blir nog galet nice. Jag skulle behöva klacka om några skor också, undra om skomakarna har öppet imorgon? Måste tas reda på..

Nu ska jag gå och se klart på Footloose som jag påbörjade på julaftonsmorgonen. Måste också vara pigg till morgondagen. Känns som att jag inte kommer vara ensam i mellandagsrean eller vad tror ni?

Hoppas ni har haft en toppenjul iallafall.
Puss och kram


071220 / JUL LOOOOV!

Hej alla söta läsare!
Dagen började med att jag fick springa till bussen för att sedan komma till skolan och märka att min mentor är försenad. Hela klassen satt utanför klassrummet och väntade över 20 minuter innan tönten hade kommit. Sedan var det lite fika med massooooor av pepparkakor (nu borde vi vara snälla..) och lite julavslutning i Aulan. Tycker hela dagen i skolan var mysig på något sätt. Alla var på glatt humör och vi hade bara allmänt kul. Som det känns nu så kommer jag sakna många människor efter studenten.

Efter skoldagen åkte och Annika till staden. Där vi gick i 3-4 timmar? Kändes som vi var överallt och lite därtill. Vi åkte även till Farsta där jag köpte mina sista julklappar. Ruskigt Skönt! Skönt är det också att Annika har likt mig en mat och sov klocka. När klockan började närma sig 12 så vände sig våra magar ut och in. Paniken tändes i ögonen och frustrationen efter mat blev total. Vi släppte allt vi höll på med och småsprang till kungshallarna och smällde i oss lite kyckling och nudlar! Alltid lika gott.. Som vanligt när jag är på stan med Annika så äcklas vi över alla kärlekspar som står och myser på stan ( vi är bittra jag vet!) och blir irriterade på alla turister som sniglar sig fram i julruschen. Allt är som vanligt! Något som också är som vanligt är att jag har noll julkänsla vilket jag ska försöka jobba med de kommande dagarna. Tror att jag ska börja säga god jul till mina kunder på konsum, det brukar göra susen. Återkommer med resultatet imorgon.

Nu ska jag packa ihop träningsväskan och dra mig emot gymmet där jag ska köra hårt! Har noll motivation men det är Nu eller aldrig som gäller.


071219

Jag förstår verkligen inte vad som hände. Jag skrattade mer än på länge i skolan men direkt när jag kom hem så brast allt. Luften gick bara ur mig och nu sitter jag här och försöker darrande att sätta ord på mina känslor. Jag tror inte det går. Ingen kommer ändå att förstå och varför? För att jag inte kommer låta dem förstå. Nu ska jag tända tusen ljus i mitt rum och titta på en bra film och tränga undan alla känslor. Sedan ska jag försöka att sova några timmar tills nästa dag kommer. Då är det dags att sätta på sig masken igen och gå med glada och snabba steg till skolan för lite julavslutning. Allt känns så sjukt meningslöst just nu. Känns bara som att allt går runt-runt-runt. Med de glada orden avslutar jag detta inlägg och hoppas att du ser världen med lite ljusare ögon än vad jag ser just nu! Bye bye

TRUTH

Jag erkänner att jag saknar dig ibland. Eller rätt ofta för att vara helt ärlig. Jag saknar ditt skratt och dina ögon. Jag saknar att rufsa i ditt hår och jag saknar att höra dig snarka bredvid mig. Men varför saknar jag dig så? Innerst inne så vet vi båda två att det aldrig skulle funka. Vi skulle bara dra ut på lidandet och hjärtekrossandet. Jag önskar att vi träffas senare i livet med andra värderingar men med samma kärlek i blicken. För trots allt så är det nog dig jag vill ha. Om ett tag..






I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain..

071207

Idag när jag satt i skolmatsalen så slog det mig plötsligt. Kräksjukan har intagit min kropp. Jag fullkomligt sprang till bussen och sprang sedan ffrån bussen hem till toaletten. Ni kan alla gissa vad jag gjorde där. Denna dag har varit hemsk på alla sätt och vis och nu ska jag försöka lura i min kropp lite mat eftersom jag är alldeles tom i magen. Hejdå! Och håll er borta från mig.


071216

Min vita helg förstördes igår kväll när jag  myste med lite vänner och drack goda vodkadrinkar.. Fan att jag inte har någon karaktär!! Nu är iallafall min lugna helg förbi och jag kan faktiskt erkänna att jag är lite rastlös.. Imorgon väntas en kort dag i skolan och sedan ska jag jobba stängning. Segt att komma hem vid tio i tio på kvällen men det kan inte hjälpas. Föresten. Jag bakade lite julgodis idag och jag kan säga att jag faktiskt inte misslyckades totalt. Det kanske finns en liten Leila i mig trots allt?

TAKIDA <3


071214



Dagen har gått i lagom takt och jag har verkligen haft tid att ta in all julkänsla som finns i vår härliga huvudstad.
Köpte lite julklappar så nu har jag bara några få kvar. Skönt!

Tidigare ikväll var jag på bio också. Såg Josef Fares nya film Leo. Den handlar om oproviserat våld. Jag tycker den var fantastiskt bra faktiskt. Det var både häftigt och skrämmande att se hatet i ögonen på personerna i filmen. Självklart bölade jag som ett litet barn men det är inte så lätt när man blir helt gripen i filmen och det känns som att det där kunde ha varit jag. För att göra en lång historia kort så handlar filmen om att huvudpersonen (Leo) och hans flickvän går hem en sen lördagsnatt efter en fest. De blir påhoppade av två killar som använder våld fast de inte har gjort ett jota. Huvudpersonen får ett skott i benet men hans flickvän blir skjuten i magen och dör. Filmen handlar sedan om Leos hämnd på männen som tog hans flickvän ifrån honom.

Jag förstår faktiskt lite. Även om det alltid är fel att använda våld så kan jag förstå känslan av att känna hat mot någon som rört något som man älskade över allt i världen. Om några skulle röra min lilla mamma så skulle jag önska allt ont i världen för dessa människor. Det är dock skillnad på att tänka tanken och att göra själva handlingen.

Kort och gott
SE FILMEN!


What a lady

Jag fick ett ryck tidigare ikväll då jag kände att nu jävlar ska jag till gymmet och bli lite svettig. Efter 1 och en halv timmas smärta så kände jag att jag med gott samvete kunde gå därifrån. På bussen hem så hände det en märklig sak. Jag sitter som vanligt och lyssnar på det högsta som min lilla röda Sony Ericsson pallar. Ur hörlurarna skrålar Oasis underbara låt Live forever. Det är då jag märker det. Jag vänder huvudet och ser damen som sitter på sätet bredvid mig. Jag ser hur hon ser enorm besvärad ut och medvetet skrynklar ihop läpparna och suckar. Tankarna i mitt huvud börjar genast att snurra. Tänk om hon gör sådär för att hon ogillar min musik? Jag byter till Lars Winnerbäck - hon skrynklar. Jag byter till lite hårdrock men hon skrynklar fortfarande. Jag byter till Bon Jovis söta låt Bed of Roses men damen sitter fortfarande och suckar och skrynklar. Vad fan!!! Hur kan man inte gilla bed of roses? Jag blir frustrerad och sätter igång radion. Damen gillade inte hip hop och inte rock. Men se där. Nu händer något. När jag satte på svenska favoriter så började damens mun att rullas ut. Och där satt jag. Sönderstressad och lyssnade på Måns Zelmerlöws - Brother oh brother. Vilken visade sig vara en riktig toppenlåt! Sen slog det mig. Jag kom på att jag bannemig fick lyssna på vad som föll mig i smaken. Jag satte på Foo Fighters - The pretender och inväntade skrynklandet. Det kom inte. Däremot gick damen av vid nästa hållplats.


DU DU DU SÅ FUUUUUL

Ja jag vet att min design för tillfället är katastrofalt fult. Och min ängel som pryder hörnet är borta. Vad hände? Jo jag råkade trycka på fel knapp. Haha. Nu får vi helt enkelt vänta på att jag har mutat Emma så att hon kan fixa min design lite classy. Nå vad säger du Emma Näsström? :)

ROBBIE WILLIAMS



Är en människa som jag verkligen skulle vilja se live innan jag lägger mig i graven. Vilken människa! Vilken röst! Han är grym

071212

Imorse när jag vaknade av väckarklockan så hade jag två val. Åka och träna eller ligga kvar och slöa i sängen några timmar. Jag hade nämligen sovmorgon och det var ett minst sagt svårt val. Det vart iallafall att jag gick upp och slevade i mig lite gröt och åkte till gymmet. När jag stod där och svettades för kung och fosterland så hade jag bara tankar som "jag ska bli fit" "balklänningen ska inte sitta supertajt så bort med kilona tack.." "försvinn kilon försvinn" som snurrade runt i huvudet på mig. Det gick väl sådär. Nu ska jag iallafall ge mig ut på en liten promenad på en timma. Det är dock mörkt. Äsch. Får väl gå där det finns lampor. Måste skynda mig så jag hinner hem till halva Roomservice - Emma Andersson och Henrik Zetterberg är med idag. Jag tycker de verkar vara ett par trevliga människor! Tjingeling. Nu susar jag förbi.


HÄR ÄR DEN!

image127


Vad tycker ni? :)

SÅ VACKERT ATT DET GÖR ONT




I could feel it go down
Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart

Har ni hört den här förut?

Efter skolan åkte jag som sagt till Veronica och provade balklänning och hängde lite allmänt. Balklänningen satt väldigt tajt så nu ska jag tappa några kilo! Nu börjar mitt nya liv! Tror ni jag klarar av det? Jag har misslyckats så många gånger förut. Men nu jävlar. Ni kanske kan hjälpa mig? Och få mig lite taggad. Nu ska jag iallafall ge mig ut på en powerwalk med Elinpelin. Hörs senare då ni får se balklänningen! Håll ut!


071210

Tjena alla glada och bittra (Rosanna Holmblad)!
Helgen har varit toppen och bjöd på lite överaskningar.
Just nu sitter jag i skolan och laddar upp inför en ny spännade skolvecka.
När skoldagen är slut om sisådär 2 timmar så ska jag gå till min vän Veronica och prova hennes balklänning. Känns bra att man är ute i god tid!

Jag längtar tills den 5 juni då vi alla står där ute på skolgården i vita klänningar och hårdsprayade hår och ser sådär magiskt snygga ut som bara vi kan..


image23




071207

Tjingeling! Min väckarklocka ringde klockan 05.00 imorse och det var konstigt nog inte alls svårt att komma upp ur sängen fast jag har sovit allt annat än bra inatt. Tog mig och min nyvakna kropp ut till Farsta där det vankades den första körlektionen sedan den 10 juli. Det gick bra och det var otroligt kul. Längtar faktiskt till nästa fredag då det är dags för nästa..

Sen iväg till förskolan. Sista dagen. Lite småtårar kom när personalen var så söta och gav mig presenter samtidigt som de sjöng sin påhittade sång om mig. Gulligt! Men snart är jag tillbaka där som tur är.

På väg hem från praktiken så åkte jag förbi jobbet också. Bytte tid med Elin så istället för att jobba 9-17 så jobbar jag 12-21.15 vilket ger lite extra pengar nästa månad (uppskattat..) Imorgon efter jobbet väntas det festligheter också. Ser fram emot det!

Nu ska jag fixa och trixa lite, tänkte bara uppdatera er om vad som händer i mitt liv.. Eftersom jag vet att ni undrar så ;)

"för jag älskar dig så mycket att jag nästan kvävs.."

Det blir till att köpa winerbröd imorgon på Konsum. Kakan blev helt lös. Den ska vara hård. Jag blir så förbannad på mig själv. Kan jag inte vara bra på något? Jag har precis skrikit ur frustrationen på min mamma. Stackars kvinna. Varför tar man ut ilskan på människor som man verkligen tycker om? Nu ska jag gå och skämmas på mitt rum. Vad är det som händer med mig? Jag håller på att bli en människa som jag inte vill bli.

Varför blir allt fel när man försöker göra någonting rätt? Nu pratar jag inte om kakbakning.

071206

Julen är här! Inte än men idag så fann jag min julkänsla iallafall. Första gången sen jag var ett litet barn som jag förknippade julen med en bra känsla. Och det är det bannemig när små söta barn står ute på gården och sjunger julsånger som den känslan kommer fram.

Imorgon är sista dagen på förskolan för min del (återvänder ev. i vår).
Jag kommer ärligt talat att sakna att vara där. Varför får man aldrig sån uppskattning i skolan för? Jag har iallafall försökt att visa uppskattning mot personalen som har gjort allt de kan för att få mig att trivas. De har varit positiva från första stund vilket har underlättat otroligt mycket. Eftersom jag är en fattig student så har jag inte råd att köpa en bil till var och en utan de får glatt nöja sig med en chokladtårta som jag nyss har bakat.

Varför är det alltid så att när man börjar baka så tycker man att man har allt men när man står där och ska använda ingrediensen så har man ingen? Tur nog för mig så tar det 4 minuter att springa till Ica och tillbaka så det gjorde inte så mycket att jag glömde den där grädden till glasyren. Det märks dock att jag inte är någon Leila eller Mikaela Wennefjord i köket då glasyren blev lite väl rinnig. Men vafan. Stelnar den inte får jag väl köpa wienerbröd på Konsum. Haha.

Nu ska jag slappa framför tven och hoppas att Mamma överaskar mig med lite kinamat till middag!
Tjingeling

071205

Hej alla människor som läser min blogg!
Jag förstår att ni har legat sömnlösa men nu kan jag äntligen kommentera ryktena om att jag skulle ha klarat av att bli godkänd på Gillinge (=halkbanan). Det stämmer! Jag och Veronica hade sjukt kul, hur jag körde är självklart under sekretess men jag är iallafall ett steg närmare mitt körkort.

Just nu är det extremt många bollar i luften och jag känner mig totalt slutkörd! Huvudet bombar just i detta ögonblick men jag har iallafall skönt hår eftersom det är precis nyklippt av Malin..

Känner att jag inte har tid med dig just nu!
Vi hörs lite senare när allt har lugnat ner sig.


071203

Hör och häpna: Nu ska jag gå och sova och försöka att somna så fort som möjligt. Jag ska nämligen med hjälp av tre starka väckarklockor + två telefonväckningar se till att komma upp strax efter 05 imorgon bitti. Varför? Johodu, jag&veronica ska nämligen köra halkbanan.. =) Det blir skoj!

Nej åter till Michael och Prison Break. Så jäkla bra! Jag lyfter på kjolen för den serien..

Godnatt
Sweet dreams


Drömtolkning

Nu ska jag försöka komma ihåg en dröm som jag har haft och sedan försöka tyda den. Pssst! Jag som har så svårt att skriva om sånt där övernaturligt flams..Men vad gör man inte för att hålla ett fint betyg i handen den 5 juni 2008?

071203

Efter en intressant lektion i samhällskunskap så drog jag och en vän till centrum.  Där lämnade jag in skorna och fick nya (wey!) och lämnade även in mina glasögon som var lite trasiga. Nu är de dock back on track och jag funderar på att återinviga dom redan imorgon. Sedan satte sig jag och Sara oss på det lilla mysiga fiket i centrum och pratade oavbrutet i över två timmar. Ibland är det skönt att få lätta sitt hjärta. Mycket skönt till och med.
Kikade in en sväng på jobbet också och jag saknar faktiskt alla! Jobbar bara varannan lördag och det är nog faktiskt något för lite.. Jag drömmer mördrömmar om den lilla fjuttiga lönen som kommer den 15onde. Men samtidigt så är det galet skönt att få känna att man är ledig ibland. Nåja. Får väl försöka hitta någon balansgång.

Nu ska jag gå och smälla ihop någon snabb middag! Vart är min mor när jag behöver henne? ;)


071203

Ny vecka och nya tag. Måndagsmorgonen började så glatt med att jag missade bussen. Sånt som händer. Har sjukt ont i magen. Men det är bara att smälla ihop käkarna och se glad ut. Har inte sovit så mycket inatt men det är bara för att jag låg och kikade på Prison break till halv 4 inatt så jag får skylla mig själv. Sånt som händer. Efteråt kunde jag inte sova utan låg bara och tänkte på serien. . <3 Nu ska jag lugnt och sakta gå upp till bussen och kolla om jag kommer på.. Hejsvejs!

SÅ UNDERBART VACKERT


LOVE CAN BUILD A BRIDGE

Tjaba tjena hallå!
Helgen har varit helt underbar. Fredagen var jag och köpte lite julklappar till mamma och teddy (syrrans pojkvän.) Det blir nog kanon. Hoppas jag får den fina utmärkelsen årets julklapp i år igen! ;) Fredagskvällen spenderades med min vän Veronica och en extremt dålig film. Vi såg Evan Almighty och jag kan bara säga att det inte var min humor. Antar att det är Jim Carreys förtjänst att Bruce Almighty var så bra =) Men jag och min vän hade jättetrevligt iallafall.. Föresten, vi såg Idol också. När Amanda sjöng Hallelujah så tittade jag och Veronica bara på varandra och sedan gick det inte att hålla inne tårarna. Herregud vad vackert det var. Aerosmith låten Cryin tyckte jag också var grymt bra gjord av Andreas. Jag tål inte Marie som person. Det är för mycket Carola över henne. Och Maries andra låt var patetiskt dålig? Nog om det.. Jag blir nästan upprörd..


Lördagen var bara allmänt skön. Vaknade upp med en snarkande Veronica bredvid mig. Gick upp och åt en megafrukost och latade mig. Några timmar senare var det bröllop som stod på schemat. Min kusin tog tillslut sitt förnuft till fånga och friade efter 15 år tillsammans med sin dam. Vigseln i kyrkan var helt underbar och jag grät för att det var så vackert. En tjej spelade gitarr och sjöng "För kärlekens skull", "Det vackraste" och "Nothing at all". Det var så fint alltihopa! Och brudparets lilla vilding på 1,5 år gjorde att man mitt i tårarna skrattade för att hon gjorde massa bus..  Sen iväg till festlokal och massa god mat och trevligt sällskap =) Enda negativa på hela kvällen var att klacken på mina nya skor gick sönder så att jag mestadels av kvällen dansade barfota. Men man skulle kunna säga att jag skapade en trend!

Här kommer lite bilder

image118








Hello party-people

Nu sitter jag här full och glad och försöker hitta de rätta bokstäverna och orden. Nu kanske du undrar varför jag redan är hemma på en lördagnatt? Johodu, jag har varit på bröllop. Och så fint det var. Har dansat och druckit gott mestadels av dagen. Berättar mer imorgon. Ville bara checka läget här och svara på lite kommentarer. Bilder kommer som sagt imorgon. Hejdå. Godnatt.


RSS 2.0