!!!!!!!!!!!!

HEJDÅ BLOGGEN
NU DRAR JAG!!!
ELLER INTE NU, MEN JAG HAR TYP TUSEN SAKER ATT GÖRA INATT OCH IMORGON SÅ KOMMER INTE HINNA MED DIG..

SKA TA MIG EN TANKESTÄLLARE NÄR JAG KOMMER HEM OM JAG SKA HA KVAR DIG ELLER INTE, IBLAND KAN DU VARA LITE GLAPPKÄFTIG TYCKER JAG! HAHA

JAG ÄR TRÖTT, MEN NOO TIME TO SLEEEP =]

I AM HAPPY, VID DEN HÄR TIDEN IMORGON ÄR JAG UTE OCH PARTAJAR MED MINA TJEJER!

MÅSTE RUSA, PUSS &GULL!

<3


JIPPIE HEY!

Dagen har varit fullspäckad med skola, bankbesök, växlat pengar och inhandlat lite inför morgondagen. En kamera vart det visst också! Hoppsan, bara 3000 kronor fattigare. Men det är den värd, min lilla canon.









Bild 1 är min resväska, som ni ser så är den verkligen inte fullpackad, så jag har lite att stå i..
Bild 2 är min mamma som knäpper första bilden på en seriös Anna.

CIAO BELLA!


I MISS MY VIRRE



(på bild 1 ser det ut som jag är gravid, men jag bjuder på den.. för det var ju trots allt min födelsedag! :D )

FYTUSAN VAD JAG SAKNAR DIG GUMMAN!
ÄVEN FAST JAG SNABBTRÄFFADE DIG FÖR EN VECKA SEDAN HEMMA HOS MARIA INNAN NI SKULLE ÅKA.
MEN DET ÄR JU INTE SAMMA SAK..

DET SKA BLI SÅ UNDERBART ATT SE DITT TRYNE NERE I SUNNY BEACH PÅ TISDAG. DET ÄR NÄSTAN DET SOM JAG LÄNGTAR TILL MEST. OKEJ, SOLEN, VÄRMEN OCH FESTLIGHETERNA ÄR INTE HELT DUMT HELLER MEN DET ÄR DU SOM KOMMER GÖRA DET SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!




en skön lördagkväll

Ibland är det fanimig skönt att vara sjuk. En anledning till att inte göra någonting vettigt. Jobbet idag var väldigt slitet och timmarna gick så sent, men tillslut så tog även denna jobbdag slut. Den sista jobbdagen innan Bulgarien (jag kunde inte låta bli att la-la-la lite när jag gick ut från butiken..)

Nu sitter jag bara här och lyssnar på lite bra musik (Goo Goo Dolls - Iris, jag tröttnar aldrig!). Imorgon har jag bara en sak på schemat och det är lite övningskörning med pappa. Kan dock bli så att vi åker till något köpcentrum också om pappa är på humör så att jag får köpa en digitalkamera och lite annat smått och gott. Vi får väl se hur det blir..


Jag har förtusan saknat några brudar i min klass, det var skönt att träffa dom i torsdags-fredags! Tänk hur många man kommer tappa kontakten med när vi slutar i juni. Sorgligt men sant.

Jag vill ha lite bilder från Ayia Napa.. Men dom lär ju inte komma. Fan. Skulle vara kul att blicka tillbaka och njuta av de goda stunderna som man fick uppleva där. Mat kriget på Burger King t.ex., extasen som utbröt på Grabbarna Grus när de spelade svenska låtar i stil med "vi gräver guld i usa", lovely juice snubbarna på stranden, våra galna grannar, vattnets turkosa färg, den gravida kvinnans supermarket, Saras vattenbombning på mig, historierna om att vi kom från South Africa, sista kvällen som blev perfekt med sushi och lite dans.. :)

PUSS!

uhyeah

Idag känns allt lite bättre. Fast ändå inte.
Idag började skolan igen och det kändes otroligt konstigt att börja sitt sista år på Tyresö Gymnasium. Även om det är ett ställe fyllt med ångest så är det ändå någon slags trygghet att veta att man har en plats att gå till fem dagar i veckan. Känns sjukt att två år ändå har gått så pass fort, och nu är det ynka 9 månader kvar tills man står där på skolgården med tårar och champagne nersprutandes över kinderna.

Nu på kvällen träffades jag och några av tjejerna i klassen och åt middag. Många skratt fast jag är så trött. Hur kan jag vara så trött? Idag så sov jag ungefär 2 timmar mitt på dagen hos min syster i hennes nya hängmatta. Men ändå så måste jag kämpa för att hålla ögonen öppna. Jag behöver sömn. 50 timmars ihophängandes sömn. Äsch, det får jag ta efter Sunny. :]





Den här fina mobiltelefonen har jag impulshandlat idag. Känns sorligt att lämna min gamla Sony som har några år i ryggen men det kändes ändå som det var på tiden.

I can't control my soul

Det är som att jag går runt i cirklar hela tiden. Here we go again. Vem ska rädda mig den här gången? Jag vet inte ens varför jag mår såhär. Jag vet bara att det inte fungerar. Jag är så trött på att må såhär. Så jävla less på att aldrig kunna må riktigt bra. Jag vill bara bort. Jag vill flytta fem år framåt i tiden. När jag är så långt bort från det liv som jag lever idag.


But I know you're so much more
Everything they ignore
Is all that I need to see

There's nothing we can do about
The things we'd have to live without
The only way to see again
Is let love in


BACK HOME

Fast än resan till Ayia Napa inte blev som jag hade tänkt mig så bjöd den på många skratt. Mer behöver VI inte skriva. Galen.





HAHA Jag och Rebecca har en intressant konservation på Facebook. Vi pratar om hur mycket lättare det faktiskt är att umgås och festa med människor av det manliga könet.

Jag:  Ja det är så mycket lättare att umgås med killar. Och du har säkert märkt att jag shottar som en man.
Rebecca: Haha, ja du shottar som en man ja ;) MAN ELLER MUS?

Jag: Jag är fanimig ingen mus iallafall. Men det är sant. Jag fungerar som en man. Jag blir arg. Skriker. Sen går det över. Inga känslor, bara ilska.

Rebecca:

Haha nästa fest inleder vi tequilaracet och håller oss stående sist av alla ;)
Men eller hur! Man skriker högt som fan, sen inget mer med det. Helt svart i skallen och vill slå sönder allting som står i ens väg, sen ger man sitt djungelvrål så är man klartänkt igen.

HAHA JAG HAR ÄNTLIGEN FÖRSTÅTT HUR MÄN FUNGERAR!
LUCKY ME!

FINALLY

Vår första resa är äntligen här. Om några timmar så ska jag och pappa hämta upp alla brudar. Sen är det bara raka vägen till Arlanda och sen är vi där med en kall drink i handen och sand mellan tårna..
UNDERBART!

hejdå alla
jag kommer sakna många människor, vissa mer än andra..
men nu ska vi ha det så jävla kul!


fredag

När man tänker tillbaka på dagen så har den gått sjukt fort. Direkt efter jobbet åkte jag till Saras jobb och gick runt där i väntan på att hon skulle sluta. Sen begav vi oss hem till mig och dukade upp. Vi hade köpt massvis med räkor, baugette och massa goda ostar. Hela bordet var fullt med mat och efteråt tryckte vi i oss lite av min mammas goda chesecake. Såhär i efterhand kan man säga att vi båda åt alldeles för mycket haha. En riktigt trevlig kväll med en härlig vän.



Nu ska jag försöka sova lite. Börjar 07 imorgon. Sista dagen! Underbart!
Hela jag bubblar av glädje.

I don't trust myself with loving you

Nu är jag äntligen hemma. Första kvällen på en vecka när jag inte har en endaste liten plan för kvällen. Skulle egentligen ha träffat Denise nu på kvällen, men jag har verkligen ingen lust och jag tror som tur är att hon har glömt bort mig. Ska bli riktigt skönt att bara slappa och småfixa lite. Har jobbat 5 dagar i rad nu. Är totalt slut i både kropp och själ. Hur klarar människor av att jobba heltid? Jag förstår inte. Endast två dagar kvar nu, sen har jag överlevt sommaren.




På lördag sker cdbränningen inför bulgarien. Måste ha lite musiktips som man kan shaka rumpan till, kom igen. Ställ upp nu!



man blir så pigg av trötta kommentarer

Hela dagen har varit jobbigt. Imorse när jag vaknde så var jag så galet trött. Jag bara låg och strirrade på min vibrerande mobil och bara tänkte  "fem minuter till i min varma mjuka dubbelsäng..". Detta gjorde att jag fick rejält bråttom och inte hann kasta på något smink utan bara tog en snabbdusch och sen direkt iväg till jobbet. Detta har gjort att jag har fått kommentarer hela långa dagen i stil med"Du ser helt slut ut, har du inte sovit något inatt?" "Mår du verkligen bra? Du ser helt blek ut i ansiktet.." "Gud vad trött du ser ut gumman, gå hem och sov med dig."

Mycket uppiggande. Nu råkar det vara så att jag är extremt trött och ungefär vid varje ord här så kommer en ny gäspning. Imorgon jobbar jag ett 12 timmars pass så då blir det inte mycket vila.

Mitt ljus just nu: Flygbiljetten som ligger på mitt soffbord och är nyckeln till friheten nästa vecka. Jag kan knappt vänta.


sönderstressad

Helgen har gått fortare än någonsin. Jobbet i lördags var kaos, som vanligt.

Senast jag skrev så skulle vi åka till veterinären med min kisse. Det gjorde vi, och det gick bra. Han var så duktig så. Och det visade sig att han hade gjort illa fingret (säger man så på en katt?) av framtasen. Aja. Han fick medicin och sådär. Sen dagen efter så gick han hur bra som helst. Men nu, precis när vi kom hem så haltade stackarn fram. Då fick jag mot han vilja tvinga i han lite äcklig medicindroppar som man gulligt nog droppar på nästippen på katten eftersom de då genast slickar i sig dopparna. Mycket smart.

Idag fyller min syster år, GRATTIS! Den här helgen har också varit den helgen hon&teddy har flyttat ut till huset. Så nu har jag tillbringat två kvällar ute i Racksta.

Nu har jag precis tagit ner resväskan från vinden. Tog ner två eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken storlek som var bäst. Blir nog den stora. Nu ska jag gå och tvätta av den och sen sakta men säkert lägga i lite nödvändigheter och kläder. Nästa måndag åker vi! Sjukt!

Nu väntar 6 slitiga arbetsdagar, sen har jag överlevt sommaren 2007 rent arbetsmässigt. Känns underbart!

Puss och hej.

(Skriv vilka det är som läser, är lite nyfiken :) )

<3

Nu ska vi åka in med min kissekatt. Han mår inte så bra. Nu börjar operation få in honom i buren. Han kommer ge mig onda blickar. Men in till djursjukhuset ska han. Min älskade katt.
image73

återblickar

Har du någon sån där låt som du lyssnade extra mycket på för några år sedan? Det har jag! Ingen särskilt bra låt dessutom, men texten är så skrämmande fin. Sometimes love just ain't enough.. Jag ryser! Vilka minnen.



I don't wanna lose you,
I don't wanna use you
just to have sombody by my side
And I don't wanna hate you
and I don't wanna take you
But I don't wanna be the one to cry
and I don't really matter to anyone, anymore
But like a fool I keep losing my place
And I keep seeing you walk through that door


But there's a danger in loving somebody too much
And its sad when you know it's your heart you can't trust
There's a reason why people don't stay where they are
Baby sometimes love just ain't enough

Now I could never change you
I don't wanna blame you
Baby you don't have to take the fall
Yes I may have hurt you
But I did not desert you
Maybe I just want to have it all

It makes a sound like thunder
It makes me feel like rain
And like a fool who will never see the truth
I keep thinking something's gonna change

And there's no way home
when it's late at night and you're all alone
Are there things that you wanted to say
Do you feel me beside you in your bed
there beside you where I used to lay

Snart fredag

Helt sjukt vad veckorna går fort nu. Man hinner inte med. 7 arbetsdagar kvar på jobbet, sen har jag överlevt sommaren. Känns väldigt bra. Igår fick mina föräldrar lite av ett ryck och bestämde sig för att åka till Värmland och hälsa på lite släktingar. Hela huset för mig själv.  Veronica kom och mötte mig efter jobbet och sen åkte vi hem tillsammasn och lagade mat. Eller, som vanligt som det är i vår relation, hon gör maten och jag fixar musiken. Haha. Vi är lagom nöjda över den utdelningen. Men iallafall, eftersom det inte är särskilt lockande att sova helt själv i en enplansvilla så sov Veronica över. Mycket mysigt. Satt uppe halva natten och bara pratade. Först kollade jag på klockan vid halv 01 och sa att vi faktiskt snart måste gå och lägga oss. Sen helt plötsligt var klockan närmare 03 och vi satt kvar i samma ställning och hade inga som helst planer på att sova. Det är äkta vänskap det! 

Jag hade världens jobbigaste dröm inatt. Han kom tillbaka i mitt liv.


Imorgon ska jag och hela familjen ta båten ut till Vaxholm och se Rhapsody of Rock. Ska bli mycket trevligt att umgås lite med de människor som känner mig allra bäst!

Nu ska jag vara hitta några riktiga pärlor att lyssna på. Tracy Chapman & Bon Jovis röst. Dra mig baklänges så bra. Nu msåte jag försöka hitta lite hederlig Chicago. Önska mig lycka till!

RSS 2.0