<3

God morgon, min sol
Säg har du vaknat för att ge mig av din härlighet
Eller försvinner du nå'n stans i ett regn
Där dina tårar blir en spegel av den ensamhet som jag känner nu?
Men om du ger mig av det ljus du har
Stannar dagen kvar tills månen tänder

Stjärnorna som lyser upp min natt
Som ger vår kärlek kraft 
Som leder oss när vinden vänder
Stjärnorna som styr med ödets hand
När hjärtan sätts i brand
Som leder oss till drömmens land
Åh... kom och ta min hand, följ mig i natt

God morgon, min sol
Tänk om jag kunde se allt det som bara du kan se
Då visste jag allt det du vet
Om vad som händer med oss båda i morgon dag
Om du stannar kvar
Så om du ger mig av det ljus du har
Stannar dagen kvar tills månen tänder


långhelgen har börjat

Fredag: Tatueringsdags! Gick bra, gjorde inte så ont (bara när han var och pillade precis över fotknölen, då gjorde jag några fula miner.) Sen jobbade jag stängning på jobbet direkt efter (då sved det som bara den.) Gick hem och däckade i min säng vid 11-tiden, helt slut. Innan jag däckade släppte jag dock bomben hemma till mina föräldrar att jag nu äntligen har tatuerat mig.

Lördag: Jag hade planer på att sova ut, men nej, då vaknar Anna vid halv 9. Så det var bara att pallra sig upp och gå och köpa hudsalva. Sen kom syster&bror över som båda hade synpunkter på min tattoo efter mycket om och men så åkte jag upp och träffade Virre (Veronica) i centrum där det inhandlades dricka och grillkött! Sen satt vi och tog en cider i personalrummet, en cider som genast blev en flaska vitt vin (gåva från en annan arbetskompis) och helt plötsligt satt vi där på en lördag kl 15.00 och drack. ILLA! Sen stressade vi iväg till Maria där det var grillning med hela hennes family! Mysigt som bara den och gott (jag åt tills jag stupade.)

Goda och glada kom vi tillbaka till jobbet runt 18. Vi fixade oss och minglade lite. Sen bar det av - Tjilli. En nattklubb som ligger här vid Masten i Tyresö. Där väntade centrumfest som sen blev en vanlig nattklubb med dans och karaoke! Utbudet var dock dåligt så jag ska nog inte hänga där efter sommaren! Men vi får väl se, trevliga vakter iallafall.. :)

Maria och Veronica sjöng Karaoke och det var så fint så jag grät (fylle-anna)
Sen drog jag till källan och mötte Annika som var lite glad i hatten.

Kom hem vid 3-halv 4 då stupade jag i min säng. Men sen frös jag så jävla mycket så jag låg med två täcken och bara darrade säkert en timma innan jag kunde sova. Puh! Vilken kväll!

äntligen

NU ÄR DET DAGS
MOT BUSSEN SOM TAR MIG MOT MIN TATUERING


torsdag

Hade hälsotest idag på gympan, styrkegrenarna gick superbra men inte beep-testet. Så nu måste jag masa mig ut på en promenad varje kväll för att få igång grund konditionen och dra ner på giftpinnarna..

Bara tanken på att visa mig själv i bikini i sommar får mig att må illa, jag måste göra något..Det här är inte bra, jag har till augusti på mig. Hela 4 månader kvar, då borde jag kunna omvandla min kropp till det bättre, eller hur? :D

Imorgon smäller det, jag är så förväntansfull :)

snart fredag

Veckan har gått sjukt fort.. sov hos Maria måndag till tisdag så det kändes nästan som söndan =)
Igår så jobbade jag på Råsunda och jag har under mina snart 4 år där varit med om otrevligare människor! Jag snackar självklart om hammarbyarna som numera ligger på min hatalista, (okej, jag ska inte dra alla över en kam, men många var rena idioter.) Jag ska numera bojkotta hammarbymatcherna eftersom jag inte orkar med en resväg hem på ca 2 timmar! (Fick ta pendeln för puckona skulle komma och bråka.)

Sen jag var typ 13-14 år har jag velat tatuera mig, motivet har ändrat sig många gånger men nu har jag bestämt mig och nu på fredag händer det =) Jag är så glad så glad fast jag ändå försöker påminna mig själv att det kommer göra sjukt ont..

Nu ska jag plugga lite!

takida

http://www.youtube.com/watch?v=7GCShncTuqY

låter det inte äckligt bra? :D

MY CHEMICAL ROMANCE - FAMOUS LAST WORDS

Now I know
That I can't make you stay
But where's your heart
But where's your heart
But where's your...

I know
There's nothing I could say
To change that part
To change that part
To change...


confused monday

Hur vet man hur man ska bete sig? När en vän gråter och säger att hon inte orkar mer, vad gör man då? Mer än att ljuga och säga att det kommer lösa sig och att hon ska se framåt? Man vet själv att det kommer ta tid, det kommer ta enormt mycket tid och det kommer vara smärtsamt på vägen för att glömma vad dom där människorna utsatte henne för. Man känner sig så maktlös när man sitter där och stryker bort hennes tårar, man vill bara att allt ska bli bra igen. Men innerst inne så vet man att det aldrig kommer bli som förut.


När man känner att man inte har någon styrka kvar för att överleva dagen? Vart ska man leta? När man känner att ingen riktigt förstår hur man känner sig, vart vänder man sig då?

Jag känner mig bara tom. Jag vet inte, jag är förvirrad.

värdelöst

allt är bara totalt värdelöst.

16 timmar nonstop



Nu väntar ett 16 timmar Prison Break race! Jag ska ta mig igenom hela första säsongen..
Jag har hittills inte sett enda avsnitt så det ska bli kul att äntligen få veta om serien är så bra som alla säger :)


skriver mer sen! puss! ha en bra lördag!

fredag

..ÄNTLIGEN!
Dagen började med en mardrömsstart då det var bilkö så bussen kom till centrum alldeles för sent.. Med ungefär 1 minuters marginal så missade jag busshelvetet till skolan som hade gjort att jag hade kommit i perfekt tid.. (helvete, vad arg jag var).. jag fick löpa från centrum till skolan.
Klockan 08:29:36 satte jag mig andfådd i skrivbänken och var allt annat än förberedd.
Engelska Nationella Uppsats väntade och ja såhär i efterhand, gick det inge bra..

Skoldagen flöt på i lugnt takt, lite redovisningar och så där. En film kollade vi på också American Pie Band Camp (det var ju inte igår man kollade på den!)

Nu på vägen hem träffade jag Diana (jag vet att du läser!) söt tjej! Känns konstigt att jag faktiskt umgicks rätt mycket med Dig, Mimmi, Jossan, Jenny (med flera) för bara några ynka år sen.. Vi hade kul tror jag. Tråkigt att man glider ifrån varandra.. Men men, livet är inte alltid lätt.

Nu ska jag förberedda mig inför jobbet och försöka täcka över mitt sår på hakan som ser ut som en jättefinne.. (Det gick hett till igår på gympan.. jag åkte rakt in i en vägg haha)

Shape up!


torsdag

Seg dag! Började med prov imorse där jag skrev uppemot 7-8 sidor (skrivkramp? ohyes!). Ett prov som jag inte hade pluggat på alls utan som jag panikpluggade till imorse på bussen (som vanligt..) Tror iallafall att det gick bra så det är ju iallafall skönt! Idag blev det kaos i skolan när matsalen var stängd så alla sprang omkring som förvirrade hungriga höns..

På gympan så dansade vi bugg och vals. Det var ju en rolig erfarenhet där jag än en gång märke att jag är tondöv och har svårt med taktkänslan. =)

Kim skissade en tatuering till mig igår som blev väldans snygg =) Dock är jag lite osäker på om den får plats på mitt ben eftersom den ser väldigt maffig ut och kanske inte alls blir bra i mindre format.. Jag får ta en funderare på det där och vänta tills på måndag då vi ska åka och kolla på tatueringar..

Nu ska jag kika in min vanliga bloggrunda och sedan försöka bestämma mig om jag orkar åka till gymmet och träna idag.. Hmm..





tatuering

Jag har bestämt mig för vilken tatuering jag ska göra nästa fredag! Nu måste jag ha all hjälp jag kan få! Jag vill ha en ängel med vingar men bara själva konturerna, är det någon som förstår vad jag menar?

Är det någon här som är bra på att rita och vill försöka göra min tatuering? Maila: [email protected]
tack! :)

det är såhär du ska säga

I don't wanna see you ever sad and everything that I've got you can have.
When it's all too much;
you need some human touch to see it's really not so bad.

Did you call on every saint you know,
but still you feel like you're on your own.
Can you see through your tears?
I will always be here and you're not out there baby, all alone.

(Chorus)
Hold on, 'till you feel a little stronger. Hold on to me.
Hold on, everything's gonna be alright. Just hold on to me tonight


Anything that hurts you hurts me too.
I'm not gonna let your world turn blue.
Will you take my hand and feel how close I am.
There ain't nothin' I won't do for you.

(Chorus)

I know the world can drive you to your knees, but when you need to cry,
baby, cry to me.

(Chorus)


bitter

Idag är jag bitter.
För mig är kärlek en stor jävla överskattad sak som ändå alltid i slutändan slutar med tårar och ensamhet.
När jag känner mig såhär så har jag itne många att vända mig till. Dom närmsta kompisarna har stadiga förhållandena och förstår inte alls vad jag menar utan svävar på sina förbaskade jävla små moln.
Det finns en person som förstår hur jag känner - Annika.

Nu börjar dock Annika att komma närmare gränsen till "den andra sidan".
Detta är helt oacceptabelt och jag kommer slå henne gul och blå om hon blir någon kär tönt.

Så, nu har jag fått det sagt.


lördag

Gick rysligt segt att jobba idag.. Man ville bara ut och steka i solen.. Jag och en jobbarkompis satt dock och dinglade med benen på fikarasten och jobbade på solbrännan.. (jag är blekare än blekast..trots brun utan sol)

Idag på lunchen gick jag och köpte http://www.wristwatch.com/images/medium/k0428183.jpg , vad tycker ni? kanon eller kalkon?


Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen.. Vi får se vad som händer.

Ha en bra kväll!


release me

Jag har panikont i magen så jag vill itne gå ut. Skulle jag gå ut så har jag ändå inget roligt att göra.. Fyfan vad jag är trött på alla människor.. Jag vill bara fylla 18 och gå på krogen :( men det är en evighet kvar..

Såg just på filmen "Hundtricket" Sjukt skön film! Tänk vad jag och Emily kollade på den när den kom 2002 =) många minnen där..


Imorgon väntar jobb 9-17 ( det är tur, då hinner jag inte bränna lönen som kom idag..)

GREY'S



IMORGON!
SOM JAG HAR LÄNGTAT!

tillbaka i skolan

Jag hatar tisdagar i skolan! Dom går så otroligt segt! Iofs så börjar vi halv 10 men iallafall.. Vi har alltid runt 2 timmars håltimme rakt på eftermiddag så vi måste gå runt och vänta på dom sista lektionerna innan vi får gå hem vid halv 5. Usch, känns otroligt segt en gråmulen dag som denna..

Efter skolan kom Sara och styrde våra fötter mot vår huvudstad där vi mötte upp Elin. Där köpte jag present till Annika (fortfarande en hemlis!) och lite smink från mist. När man väl har börjat använda ett bra sminkmärke så kan man verkligen inte sluta. Idag köpte jag puder och en till ögonskugga, så snart börjar min sminksamling bli komplett..

När jag kom hem fick jag en utskällning av pappa eftersom jag senast igår sa att det var slut med all shopping och att jag måste börja spara på riktigt! Nåja, man kan inte lyckas med allt! Den 15onde! Då ska jag betala ena resan iallafall..


Nu ska jag gå och lägga mig och kika på tv!
Godnatt gott folk!

förlåt.. jag syndar

Glass med varma hallon mums! bara en liten liten skål.. förlåt.. imorgon är en annan dag


Söndag/Måndag

Med en stressad mamma som smällde in färgningen och med en klocka som visade fel tid hela tiden så trodde jag att nu jävlar blir mitt hår kycklinggult! Men det löste sig tillslut och jag skulle nog våga påstå att håret ser naturligt ut.. Ibland ska man ha kul också =)

Idag har det inte hänt något kul.. Jag har jobbat på, AIK förlorade mot Kalmar, det var iofs kul.. =)
Nu måste jag egentligen plugga, jag och mattias har redovisning imorgon :| men jag har verkligen ingen lust att leta information och träna på vad jag ska säga och inte säga. Jag får väl stå och svamla på som vanligt.. Det blir väl som vanligt när jag börjar panikplugga ikväll runt 23 tiden..

Nu ska jag gå och lägga mig och slötitta på Joey, är jag den enda som tycker det är lite småkul? Inte lika kul som vänner förstås men ibland har avsnitten sina höjdpunkter


Hinder - Better than me.. (fin låt!)


a

Jag hoppas att jag hittar någon som kan färga håret på mig redan ikväll.. Håll tummarna för att det inte blir gult!


påsklovet är över

Dom flesta dagar har jag jobbat och det kommer sitta fint i plånboken den 15onde maj :) Idag var det 100 % OB så det var itne så jobbigt att sitta och se överglad ut i den överfulla kassan..

Imorgon jobbar jag 9-17 men då är det i my place charken och där känner jag mig hemma.. Dock surt att man verkligen stinker fisk efter man har jobbat. Andreas har antagligen grillfest på kvällen men jag måste definitivt duscha innan jag går över till honom.

Idag hade vi påskmiddag hela min tjocka familj! Mycket god mat (speciellt laxsnittarna..mums!) Sen blev det påskgodis och påskpresenter..Några halsband och ett mobilsmycke och en trisslott där jag faktiskt vann hela 50 kronor :) den ska jag lösa in imorgon så har jag dagens cigg paket.. jippi

Usch vad min mage mår dåligt, för mycket godis på för kort tid.. det funkar inte. Jag måste träna innan jobbet på söndag annars sprängs min mage..

:) hur har er påsk varit?

(jag saknar dig elin!)


JAG HAR KLARAT DET

Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I closed my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face
With arms wide open
Under the sunlight


Nästan 4 år har depressionen tagit ifrån mig. 4 år som jag inte minns mycket av förutom alla dom negativa tankarna. All den ork man har lagt ner för att människor i sin närhet inte ska bli drabbade, tillslut nådde jag till en gräns. Jag kände att jag hade två val. Att ta emot hjälp eller att välja att gå döden till mötes. Jag valde att öppna mig och att börja bearbeta mina tankebanor och att börja jobba med saker som är riktigt jobbiga att än idag prata om.

Många vänner har kommit och många har gått. Dom flesta har jag stött bort av egen fri vilja. Jag har helt enkelt brytt mig för mycket om dom för att dra in dom i allt mitt trassel.

Samtidigt som jag självklart är ledsen för att jag har förlorat 4 år av mitt liv så ser jag idag ljust på framtiden. Jag vågar tänka framåt. Det här är ett stort steg för mig. För mindre än en månad sen trodde jag inte ens i min vildaste fantasi att jag skulle kunna må så bra som jag faktiskt gör idag.  Med små kliv har jag kommit dit jag är idag, det är fortfarande en lång väg att vandra, men jag känner att jag är på god väg att komma över den värsta perioden i mitt liv.

Tack för allt som varje enskild människa har givit mig i allt det mörka. Utan er skulle jag inte vara här idag. Alla små ljusglimtar som räddade mig när allt kändes hopplöst.
Ordet tack är inte tillräckligt.
Ni vet vilka ni är.


måndag dag

Jag klev upp ur min enormt sköna säng, gjorde ett hemligt ärende, och solade lite på trappan. Sen ringde telefonen och Annikas vackra och otroligt manliga röst hördes. Vi bestämde oss för att åka in till stan och shoppa loss. Vi gick runt i typ 5 timmar och hittade knappt något alls. Helt värdelöst. Jag hatar att när man väl har pengar att bränna så hittar man inget att bränna det på. Det blev dock:

http://www.topshop.com/wcsstore/TopShop//images/catalog/09E06QSFP_thumb.jpg  i Rosa och Lila (jag som aldrig brukar vara särskilt flickig av mig..)

Moneybrother - Pengabrorsan
Toto- The Essential (2-discar med bara gamla godingar!)

Vi såg också Danny från idol på tunnelbanan =) Det var dock inte dagens händelse.. Dagens händelse är för smaskig för att skrivas här, det håller jag för mig själv :)

music and lyrics



Idag har varit en trevlig kväll.
Jag och några töser från jobbet åt en smakfull middag på Pizza Hut för att sedan ge oss ut och se music and lyrics. Vilket visade sig vara en helt okej film, nästan rätt bra bara för att jag är en sån sucker för kärleksfilmer (speciellt filmer där kärleksparet får varandra i slutet och lever lyckliga i alla sina dagar..)


PLUS

+ 18 årsdagen närmar sig!
+ Ayia Napa 13 augusti
+ Sunny Beach 28 augusti
+ ett par nya skor är beställda och kommer nästa vecka
(jag fick dock hjärnsläpp när det gäller färgen?)
+ Takidaspelning 11 augusti med töserna
+ Jag har påsklov just nu



Fem låtar man aldrig tröttnar på:
Takida - Evil Eye

Moneybrother - Downtrain town

The Fray - How to save a life

Toto - Home of the brave
Matchbox Twenty - Unwell.

 


RSS 2.0