tAKIDA!!!

takida <3 <3


Är det någon som förstår hur glad jag är!?!?
Jag är  utan tvekan världens lyckligaste människa just nu. Jag ska få se tAKIDA igen, jag sitter här och gråter av lycka! Dom pojkarna har förändrat mitt liv, helt klart. Jag är så lycklig, så lycklig, nu vet jag att jag kommer klara den mörka hösten! nu kan ingenting stoppa mig! lycklig lycklig lycklig!!
Den 3:e juni när jag såg dom för första gången, jag minns det som igår.. hela jag var ett glädjerus, jag stod där längst fram.. och ja, det går inte att beskriva. När man älskar musiken, och få höra den live. Det är en otroligt skön känsla, den bästa. Ååh!!

Jag satt här imorse, och deppade gärnet.. när jag kom på att jag faktiskt kunde göra något åt det. Så jag bestämde mig för att jag & mamma skulle ut och resa i Sverige och se tAKIDA i borlänge, och jag kollade på hotell och allt var klart.. Sen kom jag på, nej men vafan jag kan ju lika bra prova att ringa Debaser Medis och höra om den där 18årsgränsen kan smitas undan om man går i målsmans sällskap!!! och det kunde man! nu får jag inte se borlänge men jag får se tAKIDA istället, ojoj.. ni kan aldrig förstå hur lycklig jag är!! :D

Dagens Låt: tAkida-Burning Inside (               But I'm burning inside and I'm shaking again, heeey yeah!!)


:)

Ny blogg = Nytt liv? Njae.. Skulle inte tro det.

Vad gör man när den enda känslan man känner är saknad hela tiden? Jag saknar er. Jag saknar mina bästa vänner. Fan, jag måste verkligen vara världens sämsta vän. Förlåt förlåt förlåt!

Dagens skönaste låt : Takida - What If

En sak som stör mig är  när en person dör eller blir plötsligt sjuk, då är alla dennes "bästa vän".
Folk som aldrig har brytt sig förut, sitter plötsligt där och gråter och vill ha uppmärksamhet av alla.
Patetiskt, hur orkar människor vara så falska hela tiden?

Lite tankar, såhär en tidig onsdagsmorgon.. Det är faktiskt rätt skönt att skriva av sig lite.
Kanske skriver lite mer ikväll vem vet..


RSS 2.0