en gladare blogg

Jag har bestämt mig för att det här ska bli en gladare blogg.
Nu ska vi sudda ut alla ledsna gamla miner och börja se på livet med mer positivare ögon!

Tack till alla människor som har fått mig att inse det. Min familj, som finns där i alla lägen, jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan er. Mina vänner, som kramar mig när jag behöver det som mest och som alltid får mig att le. Mina klasskompisar, som gör det till en fröjd att gå till skolan. Mina arbetskamrater som gör att jag ibland längtar att gå till jobbet! tack tack!

Positiva nyheter om pappas cancer i tisdags föresten, jag vågar äntligen hoppas att han ska bli frisk den där hemska cancern än gång för alla. Även om klumpen fortfarande finns kvar så kan jag handskas med den på ett annat sätt idag. Kanske är det som Susanne sa? Jag kanske måste acceptera att jag mår dåligt för att jag ska må bättre?

Jag vet inte, jag är bara lite förvirrad just nu.. men på ett bra sätt! :)

Tack för mig!

:)

hur ett "hej" kan förändra en hel värld. namnet på mitt skolarbete som jag skrev klart nyss! handlar om människors attityder till människor som lever med en utvecklingsstörning. det blev faktiskt rätt bra!

snart kommer annika hit! vi ska köra yoga.. haha, skolarbete faktiskt! jag ska lära ut yoga för hela klassen, kanske bra om man kan det själv då! mihi!

har haft en rätt rolig helg, i fredags mys med annika! och i lördags var det mys hemma hos elin i hammarby sjöstad! alltid lika uppmuntrande!

såg just ett bra avsnitt på sjunde himmlen också! alla var så glada där, jag tror det har smittat av sig!

eller så är det bara någon form av chock som har kommit nu, jag vetinte.. jag bara babblar.

nåja, det var lite av mitt liv. håll til godo!


-

snart kommer annika hit! lalala idol! ut med johan packet!


-

det blev ingen emelie och miranda idag :(
så nu är allt lika svart som vanligt.
fick iofs mvg på provet förra veckan! det blir man ju lite glad över..

ska nog gå ut och gå nu. känner att jag måste rensa hjärnan lite.


:)

idag har varit en asjobbig dag. vill helst inte ens prata om den. nu ser vi framåt.
imorgon ska jag antaligen träffa emelie och lilla miranda! fyfan vad jag saknar den bruden! jag saknar verkligen hennes och mina samtal! och miranda är lika söt som mor sin! nu blev jag genast på bättre humör. puss och gull.

-

Nästa tisdag 28onde november kl 15:30. Det är då vi får svaret.


I'm sick'n tired of this, I'm sick'n tired of you

Det är inte lätt. Det är verkligen inte det. Varje gång jag har kännt en liten glimt av något som kan vara lycka så faller jag ännu längre ner. Jag känner mig så ledsen över allt och ingenting. Jag är trött på att inte passa in, jag är trött på att känna att jag aldrig duger. Jag är trött på att allt känns så meningslöst. Jag är trött på att jag aldrig klarar av att leva upp till mina höga krav på mig själv. Jag är trött på att le när allt känns piss. Jag är trött på att leva med smärtan inom mig hela tiden. Jag är trött på att dölja det. Jag är trött på att gråta, och jag är trött på att vara arg. Jag är trött på att inte ha någon framtidstro. Och jag är trött på att jag aldrig vågar släppa in någon längre. Jag är trött på att alla tror att dom känner mig, men dom har ingen aning om vem jag är egentligen och vad jag kämpar med. Jag är trött på att  ingen förstår och jag är trött på att hela tiden ge folk chansen att bevisa att jag har fel om dom. Jag är trött på att alla människor hela tiden sviker en.

Takida - Apprecihated.


lördag

Nu har jag varit vaken i några timmar. Jag kan verkligen inte sova bra om natten nu längre. Jag förstår inte. Om några timmar ska vi åka iväg och förberedda bröllopsfesten :) . Ni ska höra låten som bruden och brudgummen har spelat in. Dom har spelat in varsin version, men sen har Teddy mixat ihop deras röster till en låt! Den är så underbart vacker! Gåshud gåshud!


Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Simma lugnt






Hinder - Lips of an angel. Dagens låt. Veckans låt.


takida

tacktacktacktacktack för att ni finns!


är det nu det vänder?

nu sitter man här, har precis tryckt i mig en halv liten burk med keso.. livet känns underbart haha.

Det var faktiskt rätt så kul att jobba idag, kul att träffa alla igen och så, alla är så snälla.. tråkigt att jag missar marias fest på lördag :( men jajg ska nog bjuda in mig själv veckan efter tror jag..

Sen efter jobbet åkte jag direkt till min bror, han matade mig med tacos och inget kan toppa glädjen av mat när man är så hungrig att allt bara snurrar..

70 min senare,när jag låg och hade tränat mage på träningsbollen, då ångrade jag genast att jag hade ätit.. =D Jag tror inte jag har varit så nära att spy någon gång som jag var idag.. Men gud så skönt det känns nu efter =) jag körde verkligen slut på mig själv, och såhär efter är man glad och stolt över sig själv!
fan jag ska ta tag i min träning nu! man blir faktiskt glad av det! eller är det tabletterna? jag vet inte, men jag mår faktiskt rätt så bra, fast klumpen i magen går inte bort. Inom dom närmaste veckorna så får vi resultatet. håll tummarna, nu ska jag gå och försöka sova några timmar! puss!

studiedag

klockan är runt 13:00 och hitills har jag inte gjort speciellt mycket nytta!
eller vänta, vi får inte glömma den där kvarten i morse när jag pluggade.. haha

undra om jag ska fixa lite i mina rum, orkar jag det? det behövs verkligen. och jag måste laga min tv också.. hjälp någon?

sen ska jag iväg och jobba i hela 3 timmar! känns egentligen lite onödigt men vad gör man inte för lite pengar! efter jobbet ska jag raka spåret in till bror min och träna med honom, det ska bli ett riktigt svettigt pass har jag bestämt mig!

skriver nog mer ikväll! puss och gull!

:]

En minst sagt händelserik dag.
Började med att mamma fick släpa upp mig ur sängen imorse för att dra vidare mig till BUP. Otroligt jobbigt samtal väntade där som jag blev alldeles utmattad av att ha. Missade precis bussen. Stressa gärnet till skolan. Prov där. Sket sig totalt, gjorde det bästa av situationen. Sket i engelskan och gick hem och sov en timma framför tvn istället. Gäller att prioritera haha.

Träffade Mickis i stan :] vi fikade och skvallrade. Alltid lika trevligt att träffa dig. Även fast jag fortfarande mår illa av den otroligt maffiga gräddbakelsen!  Jag hittade två guldriga ljusfat till mina rum som jag har planer på att göra iordning under min lediga dag imorgon =) vi får se vad det blir med det. Måste plugga rätt mycket också.

Sen på bussen hem ifrån stan så ringde Annika, hon ville se på OC med mig och så blev det =) en riktig tjejkväll där vi först laddade upp med bonde söker fru.. otroligt roligt tvprogram :D

*pinsam tystnad*
"jag sitter bara och funderar på om du kan höra när jag sväljer" hahaha!

sen efter det så tog jag och annika en långpromenad och pratade lite skit, skönt att rensa hjärnan lite =)


Sen nu på kvällen har jag pratat med en kompis som mådde dåligt. Det tar mycket på en att trösta någon och försöka motivera han att stanna kvar här i livet när man vet exakt hur det känns om inte mer.


Nu räcker det nog för idag bloggis!
Puss!


ibland säger kent allt som behövs säga.

väntan, alltid denna väntan
från vitt till grått till svart
detta år var svart
och liljorna faller från ett fönster
i Västerås i natt
jag hör ditt skratt

över plymerna,palmbladen och korsen
som skvallrar där i vinden
som lät som hesa röster
från dom som gör reklamen
jagar zombies upp ur graven
ge mig nåt som känns

längtan, alltid denna längtan
hårifrån långt bort
långt långt bort
och rosorna fäller alla kronbladen igen
som grät dom blod
för att livet är så kort

och människor i de låsta tysta husen
gläntar på gardinen
och stirrar ut på gatan
med ögon som är rädda
för allting som kan hända
fast det redan hänt

sötnos!

sötnos!

pappa,

jag är fortfarande så rädd pappa. du ska veta att jag finns här för dig. och jag älskar dig. tillsammans ska vi klara det  här. tack för vårt samtal idag, det kommer jag aldrig glömma.

träffade emelie och lilla miranda idag, det lyste upp mycket i min lilla värld. Miranda är en frisk och supersöt liten knatte på 6 dagar, jag är så käääääääääääääär =)
jag vill också ha, hennes små händer, hennes små andetag, jag kunde inte släppa henne med blicken.. och tårarna började rinna.. hon är ett litet mirakel! fler mirakel vill vi ha!!

bup imorgon. blä.

vi  muntar upp med en bild på miranda, godnatt.


RSS 2.0